![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
סוג אקווריום: 350 ליטר לאו טק
וותק בתחום: משנת 96'
|
![]()
לאחר התלבטויות ארוכות בהם חיכיתי לרגע המתאים,
החלטתי להציג בפניכם את הגאווה הגדולה שלי: הגיליון הטכני: קטגוריה (טבעי/לאוטק/הייטק): לאו-טק אורך/עומק/גובה (בס"מ ובהתאמה): 120*50*60 (נטו: 118*48*52) ותק האקווריום (במתכונתו הנוכחית): כשנתיים (כולל מעבר דירה) נפח האקווריום ברוטו: 360 ליטר נפח האקווריום נטו: כ-290 ליטר מותג האקווריום: פורמולה של חברת פנורמה IL ערכי מים סוג מים (ברז/מעיינות/קדושים וכו'): מי ברז בטיפול אנטי כלור מי אוסמוזה הפוכה (כן או לא): לא GH (דרגת הקשיות הקבועה): לא בודק KH (דרגת הקשיות הזמנית): לא בודק PH (דרגת החומציות): לא בודק פד"ח (רמת הפד"ח במים): אין צורך דרגת מוליכות/מומסים: מי??? דיווח טמפרטורה: ממוצע של 28.5 מעלות מצג הניטראט: לא יודע מצב הפוספאט: לא יודע חומרה א' סוג מצע מדושן: אין סוג מצע שתילה: קוורץ שחור גרוס דק גובה מצע מדושן: ![]() גובה מצע שתילה: עד 8 ס"מ רשתות הפרדה (כן או לא): לא פילטרים (פרט בבקשה): 2 פילטר של ג'בו 829 כ-1500 ל/ש כ"א סוגי המדיות המפלטרות: פרלון, ספוג גס, גלילי סיפורקס, כדורי זכוכית של JBL, פלוס substrate pro של אהיים יחס פילטור לנפח נטו: אין לי מושג תאורה (פרט בבקשה לגבי הסוג): 4 נורות T5 של 39W כל אחד (1 אדומה + 3 לבנות) יחס וואט לליטר: 0.5 וואט לליטר חומרה ב' גוף חימום: טרמוסטט חיצוני של ג'בו 300W + טרמוסטט פנימי סיני 300W דקורציה: מספר גזעים קטנים + 2 כדי הטלה סלעיה: אין משאבת אויר: יש של אקווה וואן מאווררים: בקיץ יש מאוורר אחד גדול UV: אין קירור: אין טכנולוגיית החלפת מים: צינור ישיר מברז המקלחת מערכת פד"ח (פרט בבקשה): אין על מה תוכנה משטר החלפות מים: פעם בשבוע כ-30 עד 35% משטר תאורה: 10 שעות רצוף מ-14:00 ועד 24:00 סוג הדישון: ברייטול אקסיס, ברייטוול איירון, פרו פיטו של איזי לייף משטר הדישון: פעם בשבוע לאחר רענון המים זני הצמחיה: יש לא מעט סוגים אז במקום לרשום את שמותייהם אתמקד בסוגי המשפחות: אנוביות, מיקרוסרומים, קריפטוקורינים, ולסינריות, נימפאות, אכינדורסים, אפונגטונים, קרינומים, ויש כאלה שאני לא סגור עליהם אוכלוסיה: דיסקוסים כרגע 7, קרדינלים, קשת וורנרי, קורידורסים, נחשי קולי, אנצ'י, עפרונוניים, שרימפסים צהובים, במבוקים (כחול אפריקאי, חום רגיל, וסאלווסי), חלזונות (קרניים, טייגר, הלנה) הזנה: יבש- טטרה ביטס, ספירולינה של O.S.I, טבליות של JBL, גרגרים של NLS. קפוא- תולעי דם, מיקס טורפים (מכיל דיונון ועוד), מיקס לטטרות (מכיל ספירולינה ועוד), סייקלופ הערות כלליות שתף בקצרה בכל מה שרלבנטי: אישתי אפשרה לי להגדיל את האק' בבית בשתיי תנאים: 1. שיהיה רק אק' אחד 2. שיהיה אק' צמחייה. צמחים השגתי מחובבים כגון: פיש פורום (עמית), קווסט (אליעד), יניב33 ![]() ומסוחרים בפורום כגון: אלון, ברוך, עידן, אמיר זה המקום להודות להם ![]() לטובת העם מיונז: מעורב עם קטשופ אנטריקוט (דרגת צליה): VWD ![]() ועכשיו לסרטון: עדכונים כשיהיו, אשמח להעלות תהנו ![]() נערך לאחרונה על ידי אלי הרפז, Saturday 14/06/2014 בשעה 19:58. סיבה: עידכון |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
יפה מאד
![]() כל הכבוד איציק תמשיך לעדכן ![]() דרך אגב איזה קרינומים יש לך שם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
איציק פשוט אבל פשוט מדהים, אק לאוטק אחד המדהימים שנתקלתי.
גודל האק, מצב הצמחיים, סידור השתילה, משחק הצבעים והגוונים של הצמחים, שילוב הדגים. האק שלך בהרמוניה מושלמת. שאפו אחד גדול, אק מעורר השראה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
הודו לך על 4 הודעות 5 פעמים
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
סוג אקווריום: אק צמחיה 50ל',שרימפסיה-שרי,פייר
|
![]()
איציק כל הכבוד
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
סוג אקווריום: מיכל ריק עם אבק :(
וותק בתחום: שנייה אני אשאל את אשתי
|
![]()
תאווה לעיניים
![]() ![]() דבר אחד מפריע לי - שאין לי חלק מהצמחים שיש לך ![]()
![]() |
#7 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אחלה אקווריום ממש יפה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
שמח שהחלטת לשתף
![]() למרות שהוא הרבה יותר מרשים במציאות! נסה לצלם תמונות בלי פלש בחדר חשוך האנציסטרוסים שלך גדלים בקצב מסחרר אתה בטוח שלא שכחת לציין שאתה טוחן להם סטרואידים עם טבליות שוקעות? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
סוג אקווריום: צמחיה לאו-טק
|
![]()
אקווריום ממש יפה אהבתי מאוד את הדגים הם נראים ממש טוב!!!
![]() ![]()
![]() |
#10 |
סוג אקווריום: שרימפסייה !
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
וותק בתחום: משנת 2007
|
![]()
תענוג!
אקווריום כל כך צבעוני וחי ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
סוג אקווריום: צמחיה ,דיסקוסים וכל מיני סוגי קשתות וLים
וותק בתחום: לא מעט, אבל גם לא מספיק!!!
|
![]()
איציק כל הכבוד!!!!!
אהבתי את האק? ואני שמח לראות שגם אתה נשברת והבאת דיסקוסים (סוף סוף)... אני צריך לבוא שוב לראות את האק המדהים שלך במו עייני ;-) כייף שגם אתה החלטת לשתף....
![]() |
#13 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
איציק, יפה מאוד
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() רק חבל שאתה הורג את האנטריקוט...... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
|
![]()
WOW אילו תגובות חמות
![]() כל כך נהנתי לקרוא אותם, בזכות תגובות מחמיאות כאלו עשיתם לי חשק להמשיך ולעדכן אתכם מידיי פעם בפעם. אז קבלו סרטון נוסף, ניתן לראות את הדיסקוסים וחלק מהדגים האחרים מבלים להנהתם במיכל. תהנו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
סוג אקווריום: לאו-טק צמחיה
וותק בתחום: עוד לא מומחה אבל כבר יודע על מה אני מדבר...
|
![]() ![]() ![]() איזה ג'ונגל ציבעוני בריא ויפה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
הודו לך על 11 הודעות 15 פעמים
סוג אקווריום: דיסקוסים וצמחייה
|
![]()
היי
כבר שכחתי כמה הוא יפה, כל הכבוד. מה עם השרימפסיה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
הודו לך על 314 הודעות 367 פעמים
סוג אקווריום: U R B A N
וותק בתחום: 14 שנים
|
![]()
היי החובב-הותיק,
יופי של ג'ונגל וגם יופי של פסקול. (הכוונה היא רק לפס הקול השני, פס הקול הראשון לא מחמיא לאק'). ![]() ציטוט:
להבנת המצג הירוק, ללא מדושן ופורח בענק. ציטוט:
בטמפ' של 25-24 מעלות ואצלך מג'ונגל כהלכה. לא בודק ערכים, לגיטימי לאק' מבוסס ובוגר שכבר התאזן אבל מעניין איך היתה ההתחלה, ובכלל הערכים האלה מעניינים לאור המצג. ![]() ציטוט:
כשל בחישוב הנטו שמשליך על שאר הנתונים. אורך נטו: 118 ס"מ עומק נטו: 48 ס"מ גובה נטו: הכוונה לגובה עמודת המים בלבד, כבר עם הפחתת 8 ס"מ מצע מגובה הברוטו הנתון שהוצג יוצא שגוי, שקלט גובה עמודת המים בלבד עם הנתונים שכאן וקבל את הנטו. ![]() נודה חישוב תקין ועידכון מדוייק. מערכת פד"ח (פרט בבקשה): אין על מה ובתרגום לעברית נכנסת לרשימה. 150 ליטר מאת miro - מאז ועד ... 180 ליטר מאת yackov - בלי שם. 200 ליטר מאת nadav77 - בלי שם. 225 ליטר מאת סטס - פריחה של אנוביה. 240 ליטר מאת נדב.ל - גם אני "נפלתי" לצמחיה. 240 ליטר מאת assafgold - ללא שם. 250 ליטר מאת ofird - לידה ירוקה. 270 ליטר מאת נוחי - ללא שם. 350 ליטר מאת globali - הריון של פילה. 360 ליטר מאת החובב-הותיק - ללא שם. 405 ליטר מאת yarivd - ללא שם. 540 ליטר מאת quest - כי נמאס לחכות לפילה. תמיד ב"הצלחה. . . . .
ציורי ענק על ניירות ממוחזרים Mia&Daddy | הריון של פילה - הלידה U R B A N AQUASCAPING נערך לאחרונה על ידי globali, Wednesday 15/02/2012 בשעה 23:28. סיבה: הכי חשוב ליהנות מהדרך. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
סוג אקווריום: צמחיה
|
![]()
איציק, תענוג של אקווריום! ג'ונגל פראי, צבעוני, חי ומשגע
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]()
תודה תודה
![]() אתה מוזמן לבוא ולהתרשם מחדש (גם מהשרימפסייה), את השרימפסייה אני מפרק ומוכר ובמקומה יגיע אק' גדול יותר שישב בארונית ויאכלס בתוכו את האנצ'י (לרבייתם). ציטוט:
הצעות יתקבלו בברכה ![]() תודה רבה ידידי, בסיס היופי קיים הודות לך ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
איציק היי
איזה קרינומים יש לך שם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
|
![]() ציטוט:
הצעותיי כדלהלן; 01. החובב והג'ונגל 02. 360 מעלות 03. נווה מדבר . . . .
![]() |
![]() |
#23 |
|
![]()
גלובלי היקר,
אהבתי את השם "360 מעלות", גם את שאר השמות אשקול בברכה. חברים אני רוצה בזאת לשבח גם ובמיוחד את לירן מ"אקווה ליין" על הדיסקוסים המשובחים שבחר לי באותו יום שיבלו אצלי באק'. בחודש ספטמבר האחרון נסעתי באוטובוס לירושלים, הנסיעה הייתה ממש ארוכה, מייגעת ובלתי נסבלת, הצפיפות והסיחרון באוטובוסים, האוירה המלחיצה בקניונים וברחובות.... אוף כמה שרציתי כבר להיות אחרי, לאחר 3 שעות של נסיעות בשלושה אוטובוסים הגעתי ללירן, נכסתי לחנות, לירן הדליק את האורות באקווריומי הדיסקוסים, WOW איזה איכות, איזה דגים מדהימים ![]() נהנתי מכל רגע. לירן עזר לי לבחור את ששת הדיסקוסים שיחזרו איתי לב"ש את כל שלושת השעות הנוראיות חזרה, עטף לי אותם בשקיות שחורות (מה שאף פעם לא עשו באף חנות שביקרתי בה, וחבל) ושם לי אותם בתיק. כשהגעתי הביתה שמתי אותה במיכל ואיקלמתי אותם כשעה. יום לאחר מכן הדיסקוסים כבר הרגישו ביטחון עצמי באק' שהתוודה באכילת טטרה ביטס, סיבוב הכרות בביתם החדש ופעילות נמרצת ברחבי האק'. את הדיסקוסים קניתי בחודש ספטמבר בגדלים של 5 עד 7 ס"מ, היום, חודש פברואר והדיסקוס הכי קטן אצלי בגודל 10 ס"מ והגדול כבר נושק ל-14 ס"מ (פה עד קצה סנפיר אחורי), בריאים ונמרצים מתמיד. אוכלים טטרה ביטס 4 האכלות ביום ע"י מאכיל אוטומתי ומקבלים ממני לפחות עוד שתיי האכלות ידניות מ: NLS THERA A, טבליות ספירולינה וקריל מבית JBL פרימיום, לפעמים גם קפוא בנוסף. אחת לשבוע המזון היבש מושרה בגארליק גארד בכל האכלות לאותו היום, אחת לחודש במשך שבוע שלם אוכלים TETRA BREEDER לחיזוק מערכת החיסונית שלהם מפני טפילים וכו'. גדלים בטמפ' של 27 עד 28.5 מעלות ונהנים מרענון של 35% אחת לחמישה עד שבוע ימים. זהו, הייתי חייב לשתף ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
|
![]() ציטוט:
זהו, מה זאת אומרת זהו, "זהו" 'זהו', ומה עם עדכון נפח הנטו של המיכל. יש בחוץ תור גדול של אנשים שהתרשמו וחפצים להקים אקווריום בדיוק כמו שלך, אבל בלי כל הנתונים הם תקועים בגשם. ![]() . . . .
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]()
מה קורה גלובלי?!
אכלת משהו מקולקל בערב? ![]() עידכנתי מזמן את נפח הנטו, הבנתי שאתה צודק ועשיתי זאת ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
לא, אכלתי הערב חביתה וטונה. ![]() יופי טופי עידכנת רטרואקטיבית ולא עידכנת שעשית עידכון, לא מסרון, לא מייל ולא יונה. הכל בסדר, תן קצת לחשב ולהגיע למסקנות; נפח האקווריום נטו: כ-290 ליטר יחס פילטור לנפח נטו: 10.3 (כרגע) (החישוב: 290:3,000) יתכן אולי שהפורומולה שלך היא הזמנה מיוחדת ויתכן שיחס הוואט לליטר נושק את ה-0.6 וואט לליטר, בכל מקרה יופי של פרויקט והמשך לעדכן כאן ויז'ואלית. כל הכבוד ותמיד ב"הצלחה. . . . .
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]()
סתם התחשק לי לעדכן בכמה תמונות של תושבי האק',
תהנו... ![]() ![]() ![]() לפני שנה וחצי נקנה בחצי מגודלו כיום ![]() לא קל לתפוס אותם, אבל בסוף שווה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() מקווה שגם אתם נהנתם כמוני ![]() בקרוב מאוד, ויז'ואלים נוספים ![]() שבוע טוב, |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() ![]() ![]() האקווריום ניראה מעולה עשיתה שם עבודה ממש טובה עם הצמחיה והשילוב של האוכלוסיה. ממש כייף לראות את הסרטונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
הודו לך על 4 הודעות 4 פעמים
סוג אקווריום: בעיקר ננוים
|
![]()
יפה
![]()
![]() |
#30 |
|
![]()
יפה מאוד :thumbup:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עדכון אקווריום 12 דצמבר 2013 | אפי | ציקלידים אמריקאים | 5 | Friday 13/12/2013 12:22 |
Low-tech Project of EC - עדכון 05.02.2013 | erezc83 | אקווריום צמחייה | 74 | Sunday 10/02/2013 00:29 |
עדכון של המערכת- השרימפסייה שלי | Hanan97 | שרימפסים וחסרי חוליות | 2 | Wednesday 25/04/2012 19:37 |
המשך עיצוב - עדכון התקדמות | eyalco | אקווריום צמחייה | 14 | Saturday 15/05/2004 20:27 |