![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
בשביל המיני מלוח שלי אני מכנן להוסיף סאמפ תחתון אני לא יכול וגם לקדוח באקווריום אני לא יכול אז האפשרות היחידה היא סאמפ עליון או חצי עליון
הבעיה היא שאני לא מבין/ יודע את העיקרון של החזרת המים מהסאמפ לאקווריום לאחר הפסקת החשמל. מים מהאקווריום מגיעים לסאמפ עם ר"כ עד כן אני בסדר עוברים את כל המדורים ואז הם צריכים לצאת מהסאמפ, איך אני מבצע את ההוצאה שלהם מהסאמפ העליון בצורה כזו שבמקרה של הפסקת חשמל לאחר שהיא תסתיים המערכת תמשיך לפעול לבד בלי התערבות. אם אני עושה אותו חצי עליון ומשאיר כמה ס"מ של הסאמפ שתמיד יהיו מתחת לגובה םני המים באקווריום אני יכול להשתמש בחוק הכלים השלובים בשביל להוציא מים מהסאמפ ולהחזרם לאקווריום השאלה היא האם זו מספיק טוב ? עוד ענין הוא מה יחס הצינורות שצריך אם אני משתמש בר"כ של 1000 / 500 / 300 ליטר שעה בשביל להוציא מים מהאקווריום לסאמפ מה גודל הצינור שצריך להחזיר את המים?
![]() |
#2 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
למה לא סאמפ צדדי ? פשוט שישב לצד האק ?
סאמפ עליון יש בעיה למקם אותו... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך עובד סאמפ עליון? | teri | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מלוחים | 2 | Friday 18/05/2007 12:42 |
סאמפ תחתון או סאמפ עליון ? | Allevy | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 12 | Friday 11/05/2007 21:05 |
סאמפ עליון | ראובן | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מלוחים | 8 | Saturday 10/03/2007 22:20 |
בניית סאמפ עליון לאקווריאום 400 ליטר | shpapy | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 4 | Saturday 09/12/2006 12:43 |