![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
אחת הלפטוזמות, חלק מלהקה בת 6 פריטים, ביומיים האחרונים שוחה על הצד בפינת האקווריום בגובה פני המים כמעט ונראית כאילו "מתנשמת" בכבדות.
שאר הלהקה ושאר הדגים כרגיל ובסדר גמור. אין על הדג שום סימני נשיכה או פגיעה. הדגים מאוכלים ב- NLS יבש ואושן נוטרישן קפוא, רענוני מים מבוצעים כל שבוע שליש. יש למישהו רעיון מה ולמה קרה ? ויותר חשוב האם יש משהו שניתן לעשות בכדי להציל את הדג ? האם כדאי לחשוב על "המתת חסד" ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
מה הטמפ' באקוריום ?
האם הדג המדובר אוכל ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
הטמפ' כ- 27 מעלות, לגבי מזון בבדקיה נוספת כרגע, אם כי לא נראה היות והמזון שניתן שוקע והוא כאמור בגובה פני המים....
הוא מנסה כל הזמן להסתתר זה ברמה שאני יכול אפילו לתפוס אותו עם היד.... יש מה לעשות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
תכניס מהר אבן אוויר ותעשה החלפה של 30%.
![]() |
#5 |
|
![]()
כפי שהדר ציין - לרענן מיים 30% (עם אנטי כלור). להגביר חמצון עם ראש כח קרוב לפני המיים או עם אבן אוויר אם אין לך ראש כח.
כמה זמן הם אצלך? מה הפילטרציה? נפח אק'? ממליץ לך לקרר איכשהו את האק' עם מאווררים או משהו...אם האק' סגור עם כתר מציע לך לפתוח אותו כדי להוריד את הטמפ'...עדיף שתהיה על 25, חם אצלך.
![]() |
#6 |
|
![]()
החלפת 40% מים בוצעה אתמול כשראיתי אותו עם אנטי כלור, יש טעם לבצע שוב היום ?
יש באופן קבוע 2 אבני אוויר לכל אורך הדופן האחורית, אני אוסיף כרגע אחת נוספת בגובה פני המים. אני אדאג להוריד הטמפרטורה ל- 25 מעלות. הדגים אצלי חודש, נפח אקווריום 180 ל', פילטר 1000 ל/שעה. הצעות נוספות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
מה גודל הלפטוזומות ? הם לבד שם ? איזה דגים נוספים יחד איתם?
יש סימנים נוספים על הדג? אתה יכול לנסות להוסיף אולי EASYLIFE...יכול לשמש גם כאנטי כלור בנפח אק' כזה...חומר יקר אבל עוזר לדגים בהתאוששות. אולי יעזור.
![]() |
#8 | |
|
![]()
כחמישה סנטימטר גודל, הן עם טנגניקאים נוספים (קלבוס, דפודיל, סימליס ושלושה Lים)
אין על הדג שום סימן ! מלבד העובדה שהוא קיבל צבע מעט יותר כהה מאשר היה לו קודם ציטוט:
תשובות לבדיקות ממקודם: 1. הטמפ' כבר 25 מעלות 2. הדג אינו אוכל 3. הוספה אבן אוויר 4. התאורה גם כובתה עדיין אין שינוי במצב..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
http://www.easylife.nl/english/index.html?id=06
מנטרל כלור ומבצע הרבה פעולות...אנטי סטרס. לפני כמה חודשים היה לי זכר דמסוני שחטף כהוגן מהדומיננט....הוצאתי את הדג עם היד...פשוט לא זז, ושמתי אותו בתא רשת....נתתי לו צ'אנס ושמתי לו איזילייף והוא חזר מהמתים. שווה לנסות אולי, מקסימום יש לך אנטי כלור (יקר) ביד...
![]() |
#10 |
|
![]()
יש לך מושג היכן ניתן לרכוש (בגבולות הישות הציונית, עדיף במרכז) ? וכמה זה יקר ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]()
זה יקר.
יש בכל חנות כמעט שמשווקת מוצרים של אושן. ראה רשימת מפיצים בפורום סוחרים של אושן.
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
האם אפשר הכניס דג זהב לאקוריום ציקלידים? האם הם יאכלו אותו? | liron_rad | ציקלידים כללי | 2 | Friday 27/06/2008 14:13 |
להציל את הוואליציי | LimpingFish | אקווריום צמחייה | 20 | Tuesday 22/06/2004 13:01 |
אפשר להציל גופי שקפץ?? | ^@JoK3r@^ | דגים כללי ובריכות נוי | 7 | Thursday 06/11/2003 02:43 |
להציל את קוי | chemosh | דגים כללי ובריכות נוי | 12 | Wednesday 17/09/2003 15:38 |