![]() |
|
![]() |
#1 |
הודו לך על 2 הודעות 2 פעמים
|
![]()
יש לי שני לובסטרים מקסיקניים ננסיים.
הם כל פעם מכניסים אותי ללחץ שמשהו מהם מת כי אחת לכמה ימים או אחת לשבוע אני רואה כמו גופה ואז אני מבין שזה נשל מהשריון שלהם. הגיוני שהם משילים כל כך הרבה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
סוג אקווריום: צמחיה וציקלידים דרום אמריקה
וותק בתחום: 9 שנים
|
![]()
הי
גם לי יש אחד כזה ראיתי בפורום שאם מאכילים אותם כל יום בשפע הם משילים המון כמה אתה מאכיל?
![]() |
#3 |
|
![]()
יש לי כמו שאמרתי 2 לובסטרים ויש איזה 7-8 שרימפס סאקורה ויש גם דגים מנקיי אצות וצמחייה איזה 8-10 אז בערך 5 דיסקיות כל לילה כשחשוך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
סוג אקווריום: צמחיה וציקלידים דרום אמריקה
וותק בתחום: 9 שנים
|
![]()
עם כזו כמות של אוכל צריך להיות לך ברור למה הם משילים
כל המנקים והסקורות לא צריכים כל כך הרבה אוכל. יש לך אצות על הצמחים? זה צריך להספיק. נ.ב. כך בחשבון שהלובסטרים גם אוכלים את הנשל
בברכה ![]() רות נערך לאחרונה על ידי Ruthk, Monday 14/12/2015 בשעה 23:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
אז אני אפחית מכמות האוכל.
עוד שאלה, מה תורם להם שהם משילים? נחשים גדלים כשהם משילים, מה להם יוצא מזה? בנוסף זה זכר ונקבה יש לי הם נמצאים באקווריום בערך שבועיים מתי הם יתחילו להתרבות והאם משהו ישרוד?(יש צמחייה צפופה מאוד ריבוי מקומות מסתור וגזעים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
גם הם, בדיוק כמו כל לובסטר/סרטן ושרימפ (גם השרימפים שלך) גדלים כל הזמן, ולכן משילים את השריון החיצוני כל פעם שצפוף להם בפנים.
כמו שאנחנו מחליפים מידות בחולצות כשאנחנו גדלים בתור ילדים, או משמינים ![]() כמה שהם יאכלו יותר הם יגדלו יותר ולכן ישילו יותר. לדעתי עדיף להאכיל פחות ולתת להם לגדול בקצב רגוע יותר. במהלך כל השלה הלובסטר מסכן את עצמו ועלול להתקע בשריון הישן שלו או לאבד גפיים. אם הם משילים הרבה ומהר מדי הסיכון רק גדל. בנוגע לרביה אין לי מושג, אבל ההשרדות שלהם תלויה בין היתר בשאר האוכלוסיה באקווריום. מי עוד חי איתם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
מולים שחור, מולי כסף, טטרה ניאון, טטרה ניאון שחור, טטרה פאנטום שחור, סאקורות ומנקי אצות בערך 45 דגים 220ליטר אקווריום וכמו שציינתי מלא צמחייה יש גם משהו כמו גאווה מוס יש גזעים ומקומות מסתור
נ. ב. יש לי גם דגם קרב אחד באקווריום נערך לאחרונה על ידי ofek1995, Tuesday 15/12/2015 בשעה 15:53. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לובסטר ננסי מקסיקני | fishsnail | שרימפסים וחסרי חוליות | 7 | Sunday 15/09/2013 09:49 |
לובסטר מקסיקני ננסי | שלולי | שרימפסים וחסרי חוליות | 1 | Wednesday 03/04/2013 22:53 |