![]() |
![]() |
#1 |
אורח
|
![]()
יש לי גופית כבר 2-3 חודשים והיא לא משריצה לי היא המון זמן עם הכתם השחור
הזה אבל היא לא משריצה נפח האקוריום 50 ליטר עם מקומום מסתור רבים יש איתה עוד כמה דגים אחרים שאיני זוכר את שמם |
![]() |
![]() |
#2 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
האם יש לך רק גופית בודדת אחת בלבד וללא גופים נוספים (זכרים, נקבות)?
במידה והתשובה היא כן אז זו הסיבה ! אתה צריך לפחות יחס של זכר אחד + שתי נקבות ![]()
![]() |
#3 |
אורח
|
![]()
גם לי יש את אותה הבעיה! היא הייתה בהריון כשקיבלתי אותה וכשהכתם השחור באמת נהיה בולט והיא ממש השמינה העברתי אותה לאקווריום מבודד(כדי שכל הגופים לא יטרפו לה את הדגים בשנייה) והיא פשוט לא משריצה... מה הבעיה ואיך אני גורם לה להשריץ?
|
![]() |
![]() |
#4 |
אורח
|
![]()
היא הייתה עם עוד זכרים ונקבות אבל הם מתו לי
|
![]() |
![]() |
#5 |
ממיסדיי אקווה
|
![]()
בטמפרוטורות נמוכות משך ההריון ממשוך.
ייתכן ולא בהחנת בהשרצה? לא תמיד רואים אם הדגיגים מעלימם בשווח... אל תשכח היה חורף וייתכן והיה קר. יחיאל
![]() |
#6 | |
אורח
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | ||
אורח
|
![]() ציטוט:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 |
חבר כבוד
|
![]()
ענו לך.
אתה מוזמן להירשם לאתר חינם אין כסף.להינות ממגוון הפורומים וממאגר המידע העצום.
![]() |
#9 |
אורח
|
![]()
לא ענו לי, קניתי אותה עם עוד כמה דגים, היא הייתה בהריון כבר כשקיבלתי אותה.
לאחר כמה זמן שהבטן שלה ממש גדלה והכתם השחור התבלט העברתי אותה לאקווריום אחר כדי שכל שאר הגופים לא יתנפלו לה על הדגיגים. והיא פשוט לא משריצה, למישהו יש מושג למה ומה אני צריך לעשות כדי שהיא תשריץ? ובקשר להרשמה, ניסיתי מזמן להירשם(ומאז ניסיתי עוד כמה פעמים) ופשוט האימייל שאמור להגיע אלי לא נשלח! |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
ערב טוב.
בנוגע להרשמה לפורום אנא שלח לי אי מייל עם שם היוזר שאתה רוצה ואני אדאג לרשום אותך לפורום. שלח לי את פרטיך לא מייל: marshal10@walla.co.il (שלח לי מספר שמות יוזר, במידה ואחד מהם תפוס) ערב טוב marshal |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]()
תודה רבה, הצלחתי להירשם.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה דחופה על גופית היא אוכלת תשרצים ולא משריצה!! | tropi_man | דגים כללי ובריכות נוי | 9 | Thursday 16/08/2007 23:07 |
כמה גופים גופית משריצה ? | נווה .מ. | דגים כללי ובריכות נוי | 5 | Sunday 12/03/2006 13:48 |
גופית משריצה?? | m-y-s-t-e-r-y | דגים כללי ובריכות נוי | 3 | Saturday 25/12/2004 14:12 |
הגופית לא משריצה | RANNI | דגים כללי ובריכות נוי | 18 | Monday 19/07/2004 13:29 |
גופית משריצה-זה פשוט מדהים! | שמוליקיפוד | דגים כללי ובריכות נוי | 10 | Sunday 25/04/2004 18:48 |