![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
רכשתי תכשיר של סרה נגד כלור עכשיו הוראות שימוש 5 סמ"ק ל20 ליטר כמו שלמדתי פה אני מכין כלי מבעוד מועד שם בו את החומר נותן לרעלים להתנדף מוציא 10% מהמים ומכניס את המים שהכנתי ,על התכשיר מופיעה המידה ML כמה ML פער ליטר אני שם במים שהחלפתי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
הודו לך על 2 הודעות 2 פעמים
סוג אקווריום: דיסקוסים
וותק בתחום: לא זוכר
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
5 מ"ל = כפית רגילה
דלי רגיל מכיל בדרך כלל 10 ליטר. סה"כ חצי כפית לדלי ![]() ד"א מה שם החומר? אני מקוה שלא AQUATEN...
![]() |
#4 |
הודו לך על 20 הודעות 37 פעמים
|
![]()
ml = מיליליטר = cc = סמ"ק.
אני גם מקווה שלא קנית את ה-Aquatan של סרה בגלל שהוא לא תכשיר המנטרל כלור וגם לא כלורמין. ובכלל המינון שרשמת הוא מאוד גבוה ומעיד על תכשיר מדולל מדי או לא מרוכז, מה שהופך אותו למאוד לא חסכוני... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
בית עסק
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]() ציטוט:
מינון הרבה יותר מרוכז ומנטרל כלור וכלורמין אמיתי.מעבר לרעלים נוספים שמנטרל. ישראל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
קניתי דווקא את האקווטן מה הוא לא טוב רשום מנטרל כלור וכלורמין ואם הוא לא טוב מה הכי מומלץ של איזו חברה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Aquaten לא טוב כי הוא לא מנטרל כלור וכלורמין כלל! (מה שכתוב על הבקבוק לא נכון...)
הוא משמש רק כאנטי סטרס, אם אתה מחליף מים לא בכמויות גדולות של מאות ליטרים לחודש אני ממליצה על BIOTOPOL של JBL או סרה טוקסיבק, חסכוניים ומצוינים! בקיצור לך תחליף את המוצר ![]()
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מים לבנים לאחר החלפות מים | העמלץ /בני גולשה ז"ל | דגים כללי ובריכות נוי | 11 | Monday 02/04/2007 08:16 |
דברים שלמדתי בדרך הקשה | Ofeking | קהילת אקווה | 21 | Friday 20/05/2005 21:57 |
האק' שלי (חודשיים לאחר ההקמה, 3 שבועות לאחר הוספת הדיסקוסים) | אמנות האקווריום | דיסקוסים | 8 | Monday 19/04/2004 19:00 |
הפרמטרים של המים לאחר שבוע של החלפות דחופות | bigdarman | דגים כללי ובריכות נוי | 2 | Wednesday 20/11/2002 14:21 |