![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
חזרנו אתמול מטיול בכינרת ומצנו צדפות חיות (הם זזות) אני רוצה לגדל אותם באק' קטן בנתיים לבד מישהוא גידל בעבר צדפות למים מתוקים (זה חוקי ?) אין לי הרבה מוסג מה הם אוכלים אז מי שיכול לעזור תודה .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
היי,
אני גרה בטבריה ליד הכינרת יש לי 2אקווריומים שבהם שמתי צדפות חיות מהכינרת והם לא היו בכמות מוגזמת אבל גם לא מעטה שמתי גם דגים ועדיין אף אחד לא מת לי מהצדפות הצדפות מנקות את את האקווריום ואוכלות שאריות אבל בתקופה האחרונה באקווריום הקטן מצטברות לי די הרבה דברים כאלו כמו קקי של דגים אבל מאוד קצר זה נופל מהצדפות לחצץ של האקווריום אבל לא קורה כלום כבר שבועים זה ככה והמים לא התכערו וכלום לפי דעתי צריך מכסה לאווריום כי אצלי כל הזמן הם מתפסים על הזכוכיות של האקווריום עד שמגיעות לסופם ונופלת ומתייבשות אני לא קניתי שום אוכל מיוחד הם מסתפקות בשאריות ועם דג מת אצלי הם אוכים אותו רק עם הוא שוקע אה אני חושבת שצריך פילטר לא התנסתי עם אקווריום עם רק צדפות אלה עם דגים וצדפות אז יש פילטר ובלי פילטר אני לא יודעת מה יקרה כי לא ניסתי מקווה שעזרתי... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
אההה אף אחד עדין לא אמר שזה לא חוקי
ושחכתי משהוא הכי חשוב הם מתרבים בקצב מטורף |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
עוד שאלה עם יורשה לי
האם הם יכולים לפגוע בדגים עדינים או בשרימפסים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
תאמת אני לא אשקר לך אבל עם שרימפסים לא התנסתי אבל דגים עדינים יש לי מלא גופים אז הם לא פוגעים בהם הם זזים מאוד לאט והגופי סתם חושב שזה אוכל מנסה פותח פה ולא בולע כי הם די גדולים(הקונכחיות)
אז הם לא עושים כלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
מעניין את יכולה להעלות תמונה שלהם? בכל מקרה הצדפה הנפוצה שאותה אנו מוצאים בכינרת היא צדפת הנחלים, אני חושב שזה אחלה תוספת באקווריום רק אין לי מושג אם זה חוקי או לא. הצדפות הללו מתרבות בטבע ויש להם שלב טפילי, כלומר בשלב מסוים בחיהם הם נצמדים לזימי הדג ורק לאחר תקופה הן צונחות לקרקעית. בנוסף השלב הטפילי שלהם הוא לדגים מסוימים הם לא יכולים להיצמד לכל דג
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
יש למישהו מושג האם השלב הטפילי של הצדפות יכול להזיק לדגים (יש לי באקווריום גופים וסייפנים בנוסף לצדפות)? תודה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
גידול צדפות | avili | שוכני קרקעית וסטינגריים (טריגונים) | 0 | Friday 20/10/2006 17:26 |
צדפות | fg | בעלי חיים, אלמוגים וחסרי חוליות מים מלוחים | 9 | Sunday 02/01/2005 22:29 |
צדפות | מלוח17 | בעלי חיים, אלמוגים וחסרי חוליות מים מלוחים | 10 | Sunday 04/07/2004 18:58 |
צדפות , רבותי , צדפות ... | בוני | בעלי חיים, אלמוגים וחסרי חוליות מים מלוחים | 20 | Saturday 21/12/2002 19:50 |
צדפות מי מה כמה? | Cobalt | בעלי חיים, אלמוגים וחסרי חוליות מים מלוחים | 1 | Thursday 12/12/2002 14:27 |