![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
אבקש את עצתכם לגבי דיסקוסים שלי.
בזמן האחרון הדיסקוסים העלו נקודות נקודות קטנות שחורות. הדיסקוסים אוכלים והכל בסדר רק שישנה את הבעיה הנ"ל. במה מדובר? האם זה קשר למים לסביבה האקולוגית? לאוכל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
האם מדובר על דיסקוסים מזנים של פיג'ן למיניהם ( כתומים ) ?
במידה וכן מדובר בתופעה הנקראת " פפרד" ( פלפל שחור ... ) מופיע אצל הזנים הנ"ל בד"כ כשהדגים לא "טהורים " מבחינה גנטית . לא מראש שום בעיה בריאותית . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
חוץ מגנטיקה, אני חושב שזה קשור גם לרקע האקווריום/חצץ ושאר הציוד..
אצלי באקווריום הפיג'נים קבלו נקודות כשהיה חצץ..דברתי עם שחר דנציגר(ממנו נקנו) והוא אמר לי שאצלו לדגים אין את זה..ונראה לו שזה קשור אולי לצבע החצץ...אחרי איזה חודש הוצאתי את החצץ ואני כמעט בטוח שהיה הבדל במהירות ההתפרצות של הנקודות... סיבה נוספת שעלולה להיות זה המעבר מאקווריום לאקווריום והסטרס.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
לגבי התשובה של אפיק, האקווריום ריק , מצד שני אולי הם בסטרס מסוים משום שכאשר אני מחליף מים אני ישירות מעביר מים מהברז לאקווריום ומוסיף אנטי כלור.
לגבי התשובה של לאופרד, הדיסקוסים אכן פיג'ן (כתומים), אבל נראה לי שהם כן "טהורים נקנו מ"נעים במים". הייתי שם אתמול והאקווריום עם הדיסקוסים נראה מדהים, ממנו קניתי את הדיסקוסים והדיסקוסים שם ללא שום "פלפל שחור". ל |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
לא יודע...ההרגשה שלי לעניין זה שזה בכל הפיג'ינים למיניהם זה מתפרץ כשהם "עוברים דירה" שסטרס רציני עובר בהם...אבל זה רק השערה לתהליך...
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
נקודות שחורות | adiryosef | ציקלידים כללי | 3 | Sunday 19/03/2006 21:03 |
נקודות שחורות | רהב | בעלי חיים, אלמוגים וחסרי חוליות מים מלוחים | 3 | Monday 20/06/2005 01:39 |
נקודות שחורות... | ציקלידי | דגים כללי ובריכות נוי | 3 | Monday 30/05/2005 18:20 |
נקודות שחורות | Tal85 | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 7 | Friday 04/03/2005 21:00 |
נקודות שחורות | enc | דגים כללי ובריכות נוי | 5 | Wednesday 22/05/2002 01:20 |