![]() |
![]() |
#1 |
אורח
|
![]()
אני חדש בתחום.
רכשתי דג קרב לפני שבוע ושמתי אותו בצנצנת האכלתי אותו פירורי לחם והוא אוכל טוב. קיבלתי אתמול מחבר אוכל של גופים אבל הוא לא אוכל אותו האם הלחם מספק? |
![]() |
![]() |
#2 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
סוג אקווריום: מרינה 600 ליטר
|
![]()
פירורי לחם?
![]() 1. vipan של sera! אוכל מצויין! 2. אנין נון! גם אוכל מצויין! ועוד.... (חכה לתגובות נוספות)! כמו כן, מומלץ לגוון במזון!(תולעי דם וכו')! ![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
תפסיק עם פירורי הלחם ותעבור לאוכל המיועד לדגי קרב פירורי לחם יזיקו לדג ואף יהרגו אותו לבסוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
הודו על ההודעה שלך 2 פעמים
סוג אקווריום: שרימפסים
וותק בתחום: שנים
|
![]()
דגי קרב צריכים אוכל בשרי. אוכל מצויין הוא תולעי דם קפואותשתיים שלוש תולעים לדג ליום
![]() |
#5 |
|
![]()
האם כל יום צריך להאכיל אותו או שפעם ביומים שלוש?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל טכני
הודו לך על 178 הודעות 243 פעמים
|
![]()
ואוו, כמה בלאגן...
1. אל תאכיל את הדג בפרורי לחם, זה לא מכיל כלום. 2. גם לא תולעי דם ! הערך התזונתי שלהם נמוך! 3. תן לו אוכל בשרי, או יעודי לדגי קרב (פשוט גש לחנות חיות ובקש אוכל יעודי לדגי קרב) או אנין נון שהוא מעולה! 4. מאכילים כל יום מעט מאוד, 5 גרגירים לכל היותר, מעבר לזה הדג יכול לחלות.
![]() |
#7 |
|
![]()
אני מאכילה בתולעי דם יבשות של סרה.
שכדרך אגב ניגמרו לי היום והלכתי לקנות חדש. מסתבר (לפי דבריו של המוכר) שמפסיקים ליבא את זה לארץ!!!!!! השאלה שלי (במקרה שהמוכר דובר אמת) היא איזה חברה מיצרת תולעדי דם מיובשות כמו סרה (ערך תזונתי גבוהה). בנתיים קניתי אנין-נון שדווקא עושה רושם של אוכל לא מי יודע מה איכותי. דרך אגב מה דעתכם לגבי טטרה ביטס? אשמח לעוד המלצות על סוגים של אוכל וכמובן תשובות לשאלותיי. תודה מראש. ![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
אני מאכילה את 3 דגי הקרב שלי באוכל של HIKARI היפנית בסוג שמיועד לדגי קרב. בעיני זה האוכל הכי מדהים שיש כי הצבעים שקיבלו הדגים שלי לאחר שבוע הם מדהימים. הדגים שלי גם נורא אוהבים אותו והוא לא יקר יחסית. הבעיה שיש אותו רק במקום אחד בארץ, אבל אני נסעתי במיוחד וקניתי כמות גדולה של האוכל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
הודו על ההודעה שלך 2 פעמים
סוג אקווריום: שרימפסים
וותק בתחום: שנים
|
![]()
איתי, מה הבעיה בתולעי דם? בטבע זהו מזונו הטבעי של דגי הקרב
![]() |
#10 |
מנהל טכני
הודו לך על 178 הודעות 243 פעמים
|
![]()
זחלי יתושים הינו מזונו הטבעי, לא תולעי דם.
מלבד זאת, הערך התזונתי שלהם נמוך לעומת אוכל מסחרי, אז בשביל מה לתת לדג "שוקולד" במקות לתת לו "סטייק" ? תולעי דם זה מעולה, בתור פינוק לדג, הוא מת עליהם ולא עוברת שניה וכל הבטן שלו מתנפת מתולעים, אבל זה לא מזין! אתם רוצים דג קרב לשנים ארוכות ? תנו לו אוכל איכותי! ולא זבל. או אוכל יעודי לדגי קרב של כל חברה מוכרת (הזבל שנותנים כשקונים דג קרב בתוך בקבוק או לבנת זכוכית שבקושי יש לו מקום לזוז, לא שווה כלום), או טטרה ביטס או אנין נון אלו המזונות הטובים ביותר בשביל דגי קרב. אחח, איפה שבי איפה?
![]() |
#11 |
|
![]()
איתי צודק, אין טעם בהאכלה רק של תולעי דם, זה התוספת לא המנה העיקרית, תחשוב שהיית חיי רק על ביסלי, אין בזה שום ערך תזונתי.
אנין נון הוא אוכל מצויין ומחזק את הצבע של הדג. הדג קרב של זוגתי רואה אותי מרים את האריזה של האנין נון וישר טס למעלה מחכה לאוכל, זה מדהים במיוחד שלא עשה זאת עם המזונות הקודמים, זה כאילו שהוא אומר "אני רוצה אנין נון, ועכשיו!". אגב זה הדג קרב היפה ביותר שיצא לי לראות, ואני לא אומר את זה כי הוא של זוגתי ובגלל שהיא קוראת כל הודעה שלי פה ![]()
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אוכל אצות סיאמי אוכל עלה שקד הודי (בתיעוד תמונות) | העמלץ /בני גולשה ז"ל | אקווריום צמחייה | 14 | Wednesday 29/10/2008 13:11 |
אוכל לדגיגים מה מומלץ?טבלית אוכל לדגיי מנקה תתאים? | yakirs | ציקלידים כללי | 22 | Friday 24/10/2008 22:16 |
הצלחתי :) אוכל אוכל אוכל... חדר כושר. | אלוני | קהילת אקווה | 245 | Saturday 10/06/2006 18:46 |
מה אוכל גורמי נשקן שלי לא אוכל כלום רק מגרד אצות מקרקעית ? | 11efraim | דגים כללי ובריכות נוי | 3 | Tuesday 28/06/2005 06:54 |
מולי קילשון, קניתי כי נאמר לי שהוא אוכל אצות אך אוכל יותר .. | freeuser | אקווריום צמחייה | 7 | Tuesday 17/02/2004 13:00 |