![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
שלום אנשים,
אני מעוניין לקנות פילטר חיצוני לאקווריום שלי. יש לי אקווריום 110 ליטר מים מתוקים, דגי נוי (גופים וכו'), בלי צמחייה אמיתית. כרגע יש לי פילטר פנימי ביולוגי הניתן להוצאה (של חברת VIAAQUA למי שמכיר). מה בדיוק אני צריך בשביל פילטר כזה?(ראש כוח? צינורות? מתאמים...וכו') האם יש פילטר עם ראש כוח מובנה בתוכו?(ככה שבאקווריום יהיו לי רק צינור שואב וצינור פולט - אני לא רוצה זרמים חזקים באקווריום - האם חשובים הזרמים האלה?) איזה פילטר לקנות?איזו חברה? הספק?ידה ידה ידה...(מחיר אם אתם יודעים יהיה נחמד) תודה אוהד |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
פילטר שמתאים לך זה atman 3338 כ350 שקל
או אחד הפילטרים של רנה אני לא זוכר איזה סידרה אבל הוא הבינוני בעל שני מגירות מחיר מומלץ כ-400 ש"ח או קצת יותר
![]() |
#3 |
|
![]()
יש איפשהו תמונה של הפילטר הזה?(atmen 3338)
הוא זקוק לראש כוח? (כולם חייבים או שקיים סוג שלא זקוק ויש מובנה בתוכו - אני רוצה רק צינור פולט וצינור שואב בתוך האקווריום) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
כיום כל הפילטרים האים עים ראש כח בתוך הפילטר עצמו והפילטר שקט
![]() |
#5 |
סוג אקווריום: דגי פלסטיק
|
![]()
שלום לך.
לאקווריום 110 ליטר אני ממליץ לך על פילטר חיצוני חלש יותר מה 3338 של אטמן. ישנו דגם של אותה חברה ומספרו 3336. הפילטר כולל ראש כח מובנה בתוך הדוד ועלותו בחנויות כ 250 ש"ח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
השאלה היא...
האם הפילטר הזה (החברה הזאת - אטמן) הוא מספיק טוב ולא שווה להשקיע בסוג אחר (חברה אחרת)? האם החברה הזאת טובה? יש לכם הצעות לסוג אחר? יש המלצות איפה לקנות? תודה אוהד |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
סוג אקווריום: צמחייה
וותק בתחום: עשור
|
![]()
ה-Atman 3338 חזק לך מידי.. לך על ה3336 הוא מעולה.
Atman היא חברה מהגדולות בעולם לפילטרים חיצוניים ולציוד לאקווריומים בכלל, אין לך מה לדאוג בקשר לאיכות במוצר, ולא שווה לך להשקיע פי 2-3 במחיר, בשביל לקבל פילטר זהה של חברה כמו EHEIM. לפי דעתי זאת תהיה הקנייה הכי טובה מבחינתך, שוב, זאת רק דעתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
יש למישהו המלצות איפה לקנות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
חב'רה אל תבלבלו את הבחור במספרי דגמים !
השיטה פשוטה - כלל אצבע - נפח האק' צריך להיות מסונן 3-4 פעמים לשעה . אם נפח האק' הוא 110 ליטר , נכפיל ב-3 יוצא 330 ל/ש . אתה צריך לחפש פילטר שהספקו הוא בין 300 ל-400 ל/ש .יותר מזה יהיה חזק מדי ויקר , פחות יהיה חלש ולא כל כך יעיל . אני ממליץ על ATman , Via Aqua , ויש פילטרים חדשים וזולים של חברה בשם דולפין . ד"א : אטמן וויה אקווה זה בדיוק אותו פילטר !!! רק שם שונה .
![]() |
#10 |
|
![]()
מישהו יודע איפה אני יכול לראות פרטים על האטמן 333X? (גובה רוחב וכד')
אתר הבית של החברה? או משהו כזה? וגם אתרים ופרטים של פילטרים אחרים... ![]() תודה אוהד |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]()
תגידו...
כשאני מחליף פילטר אז יש משהו שכדאי שאני אעביר מהפילטר הישן לחדש? (כדי לשמר את הבקטריות וכו')... או שעושים משהו אחר בשביל זה?! ![]() תודה אוהד |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]()
כן רצוי לקחת חלק מהמדיה של הפילטר הישן (פרלון) או "לסחוט" מהפילטר הישן חלק מה"גיפה" לתוך הפילטר החדש..כך אתה מקצר את הזמן שהפילטר יפתח מושבת חיידקים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
חפש בגוגל atman 3336
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה עולה פילטר חיצוני לאקווריום 53 ליטר ? | לומברדוי | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 6 | Friday 14/12/2007 23:01 |
פילטר חיצוני לאקווריום 45 ליטר. | nvmd | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 6 | Friday 10/08/2007 16:43 |
פילטר חיצוני לאקווריום 30 ליטר | Supreme | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 2 | Sunday 19/10/2003 10:06 |