![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
סוג אקווריום: למכירה
|
![]()
אמנם את הדג הכחול שלי אני מעדיף לקחת מאגם אחר, אבל לדעתי בפרס הצבע היפה
ביותר זוכה הרמירז-אלקטריק כחול. דג מדהים שהגוון שלו מזכיר את הג'ק דמפסי כשהוא קטן (יותר יפה מבגרות לדעתי) קיצר תהנו: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
הרמירז אחד היפים (אם לא היפה ביותר) אבל הבעייה היא שהשרידות שלהם נמוכה ביותר...במיוחד של הכחולים. לא מחזיקים.
![]() |
#3 |
הודו לך על 18 הודעות 25 פעמים
סוג אקווריום: אמריקאים
וותק בתחום: משנת 1975
|
![]()
אם הדג הזה חיי אצלך חצי שנה אני תולעת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
אין על רמירזים...
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
אני לא מגדל אותם, אבל יום אחד ראיתי אותם בביבר ובאמת שהיה קשה לי לעזוב את החנות
בלעדייהם..למרות מחיר לא זול בכלל הם פשוט מדהימים. פעם קראתי שהשרידות הנמוכה גם של רמירזים רגילים זה בגלל המים, אולי עם אחוז מסויים של מי אוסמוזה ניתן להחזיק אותם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
רמירז רגיל, שהוא יותר חזק מהכחול, חי שנתיים (מיום הבקיעה) בתנאים אופטימליים. אחרי שנתיים (גג שלוש, ואת זה אני אומר מחמת האם אמא שלה הספק) הם מתים מזקנה, וזה כשהכל טוב להם ושמח, אז תעשה חישוב כמה זמן הוא יכול לשרוד אצלך באקווריום...
עם זאת, כשנתפנה קצת מפרוייקט הרבייה הכחול הרציני יותר שאני שקוע בו...אולי נגיע גם לזה...
![]() |
#8 |
סוג אקווריום: אמריקאים
|
![]()
אבל מתן!!! זה לא כחול!!! זה תכלת מטאלי!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
דג מתאים בול!!!!!!!!!!!!
אבל לפי מה שנאמר - גם יקר אש וגם חלש מאוד... חבל לרגע פיתחתי אשליות... באמת דג מדהים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
יקיר אקווה
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]() ציטוט:
![]() בני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]()
בני,
אשמח לשמוע עדויות כאלו ממקור מהימן. סה"כ אלו הדגים שהחזירו אותי לתחביב אחרי שנים מחוץ לתחביב בגולה והם חביבים עלי מאוד למרות שרידותם הנמוכה וגודלם הצנוע שהולך לאיבוד באק' גדול ![]() רוב הספרות שאני קראתי בנושא וממה שאני שמעתי מחובבים בפועל ומגידול הדגים עצמם במשך תקופה לא ארוכה (כולל הטלה עקרה) תומכת בשנתיים גג וגם זה נדיב. הזמן הממוצע שלהם אצל החובבים הוא ללא שום צל של ספק הרבה יותר קרוב לתקופה שפיליפ ציין ואף פחות מכך. על הכחולים הנגועים בבעיית IN BREEDING קשה אני בכלל לא מדבר...הם מתפחלצים הרבה יותר.
![]() |
#12 | ||
יקיר אקווה
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
מיכאל נכון כל האפיסטוגרמות תוכלת חייהם נמוכה יחסית לציקלידים.
דיברנו על הגוראמי הרגיל נכון? ![]() ציטוט:
ציטוט:
עם זאת אני בהחלט מסכים איתך שקשה מאוד 'לסחוט' את תוכלת החיים של הרמירז מעבר לשנתיים, שנתיים וחצי מקס'. בני |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
סוג אקווריום: 600 ליטר של סינפילומים
וותק בתחום: מעל 30 שנה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
![]() אפילו הצבע האפור/חום על הראש דומה מאוד קבל תזכורת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
צודק...הם מאוד דומים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
מתן, דמפסי כחול נהיה עם הזמן יותר כחול לא פחות כחול...
דמפסי בן 4 חודשים מציג צבע כבר יותר חזק...:lol, הסרטון הבא צולם ללא תאורה. שלא לדבר על זה שדמפסי כחול מגיע ל-20 ס"מ...הסרטון הזה צולם תחת תאורה חלשה יחסית...אני מעביר אותו לאק' עם תאורה חזקה בקרוב ואז זה יהיה קצת יותר כיף: בני, אני שמח על הקישורים...מכיר אותם כבר לפני שנים...יש קישורים ברשת שאומרים בין שנתיים לחמש שנים, בפועל זה לא קורה...בטח שלא בארץ, הרמירז שמגיע אלינו מהורמן בצורה אגרסיבית. לא מכיר אף אחד שהחזיק אותם יותר משנה-שנתיים גג. לצטט מהאינטרנט זה נחמד, אתה מכיר היטב את המציאות מקרוב. הדג לא מחזיק לאורך זמן. בטח שלא במי-ברז. כל הנאמר לעיל תקף בריבוע לגבי הכחולים ואני אשמח אם אנשים שרכשו אותם יציינו אם הם עדיין מחזיקים להם וכמה זמן. בני, לך תקנה רמירז כחול - אם הוא מחזיק לך שנתיים אני משלם עליו ![]() רק בגלל שביקשת הנה קישור אחד מתוך מליון, הבחור שכתב נראה לי מקור מהימן קצת יותר מהקישורים שנתת (הוא מרבה את הרמירז הכחול) אבל כפי שאמרתי את המציאות עצמה כולנו יודעים: http://www.ventralfins.com/freshwate...s_general.html LIFESPAN It is a very common complaint that Rams are very short lived. This is true. Their normal life span is just about 2 years. So IMO, you should resist the temptation to buy the nice big and colorful ones from the store. Chances are these are older fish and probably don't have too much normal life span left.
"אני יודע שאיני יודע ובזאת שאני יודע שאיני יודע, אני יודע יותר מאחרים, שחושבים שיודעים ושאינם יודעים שאינם יודעים" (סוקרטס) ![]() נערך לאחרונה על ידי Sprungster, Tuesday 11/05/2010 בשעה 10:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
אם כבר מדברים על אורך חיים של דגים, מישהו יודע כמה אמור סנספילום לחיות בממוצע, אני מכיר משהו כמו 10-15 שנה, האם יש מצב להרבה יותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
![]() הויאג'ות סביר להניח חיות קצת יותר...לחלקן לוקח המון זמן להגיע לבגרות.
![]() |
![]() |
#21 |
הודו לך על 2 הודעות 2 פעמים
וותק בתחום: שעה יותר מרוברט
|
![]()
מיכאל,
הדג מהמם. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
|
![]() ציטוט:
![]() האמת, יש לו סנספילום יפה בגודל 30 ס"מ כמעט והוא בן 8 שנים ולכן היססתי אם לקנות, עכשיו אני בטוח שאני לא קונה. ד"א.. לגבי הכחול המהמם של הדג שלך, רק שתדע שברגע שתהיה לך תאורה חזקה , אז העומק של הכחול שלו ירד והצבע יראה הרבה יותר בהיר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
![]()
תודה, יש עץ שלם עם תיעוד בפורום אמריקאים.
אני יכול לשלוח לך כמה צאצאים כחולים שלו...שלח לי בחזרה איזה סטנדקר כאלו כמו בסרטון (הם שלו). אפשר לראות בסרטון שכמה שהרמירז יפה הוא הולך לאיבוד באקווריום גדול. יואב, יש לי באק' 460 ליטר גם תאורה אקטינית. מעבר לכך, האק' עכשיו מעוצב עם המון גזעים שיוצרים הצללות ככה שהתנועה שלו לתוך הצללים ומחוץ צריכה להיות יפה. נקווה שילך טוב. במקום קרדינלים אני פשוט אשים איתו את הצאצאים שלו ![]()
"אני יודע שאיני יודע ובזאת שאני יודע שאיני יודע, אני יודע יותר מאחרים, שחושבים שיודעים ושאינם יודעים שאינם יודעים" (סוקרטס) ![]() נערך לאחרונה על ידי Sprungster, Tuesday 11/05/2010 בשעה 10:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
יקיר אקווה
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
מיכאל איזה חלק ממה שרשמתי לא הבנת?
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() את הזכר הרגלתי לאט לאט למיי אוסמוזה מאחר והוא נכנס לאק' הלאו טאק הקיבוצי עם מיי ברז. ![]() בני |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
הודו לך על 2 הודעות 2 פעמים
וותק בתחום: שעה יותר מרוברט
|
![]()
אחלה סרטון.
![]() לא ייאמן איזה דיסקוסים הוא מצליח להפיק.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
גידלתי רמירז חצי שנה בקירוב עד שמסרתי אותם היות ולא היתה לי מערכת אוסמוזה והיות ורציתי לעבור לגדל דמסונים... הם גם הטילו אצלי מספר פעמים ככה שרמת בריאותם היתה גבוהה. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |||
יקיר אקווה
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]() ציטוט:
![]() ציטוט:
לא תמיד צריך להיות צודק צריך גם להיות חכם. את האק' הראשון שלך אני זוכר טוב- היה יפייפה, ציטוט:
שדגיגים לא תראה ללא אוסמוזה. https://www.aqua.org.il/forums/showth...E9%F8%E6%E9%ED https://www.aqua.org.il/forums/showth...E9%F8%E6%E9%ED בני |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]()
בני,
הטענה שאני מתווכח יכולה להיות מופנית ישירות בחזרה אליך. לצטט 4 שנים זה רחוק מאוד מהמציאות, המקרה הנפוץ ביותר הוא שהם לא מחזיקים. התגובה המדוייקת ביותר בעץ היא תגובה מספר 3 ע"י פיליפ...אני לא מעוניין להתנצח - אני כן מעוניין שכל עץ דיון יתרום לידע של החובבים שקוראים אותו על מנת שחובבים ידעו למה לצפות על בסיס הידע ונסיונם של אחרים, לאור זאת, אני חושב שצריך לדייק. לגבי הבקיעה ברמירז, רוב תודות לך ולחובבים אחרים שהעשירו את הידע שלי, עם זאת, את הידע שלי לגבי רמירז רובו ככולו למדתי במאמר המצורף מטה, יש פירוט מדוקדק של נתוני מים אופטימלים לרבייה וכו': http://www.cichlidae.com/article.php?id=368
"אני יודע שאיני יודע ובזאת שאני יודע שאיני יודע, אני יודע יותר מאחרים, שחושבים שיודעים ושאינם יודעים שאינם יודעים" (סוקרטס) ![]() נערך לאחרונה על ידי Sprungster, Tuesday 11/05/2010 בשעה 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
יקיר אקווה
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]() ![]() בני |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מחפש אמריקאי רגוע בגווני כחול | aviad.syd | ציקלידים אמריקאים | 40 | Sunday 09/05/2010 18:56 |
רציתם לעשות על האש,ואין מנגל?לא נורא,הנה הפיתרון. | יובלס | קהילת אקווה | 18 | Sunday 01/11/2009 19:52 |
תודה על התשובה המהירה | heziking | דגים כללי ובריכות נוי | 2 | Tuesday 19/09/2006 11:37 |
שילובי התאורה- התשובה האולטימטיבית | elminister | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 13 | Saturday 30/03/2002 14:59 |