![]() |
|
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
סוג אקווריום: 400 ליטר
וותק בתחום: חדש
|
![]()
היי התעייצות
קניתי אקווריום חדש 400 ליטר - התחלתי סייקל עם זירוז נוזל בקטריה. שמתי לב אחרי 4 ימים שאני בכלל שם כמות לא נכונה מהנוזל רשום שביום הראשון נדרש 10 פקקים אבל שמתי רק 4. מהיום השני נדרש למשך שבוע 5 פקקים אבל המשכתי לתת רק 4. טעות אנוש:-) מה עושים במצב כזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הודו לך על 219 הודעות 321 פעמים
סוג אקווריום: ציקלידים אפריקאיים 720 ל', שרימפסיה 60 ל'
וותק בתחום: מילדות
|
![]()
תיווכח שעם הנוזל הזה הסייקל ייקח 35 ימים בערך, ובלעדיו - חמישה שבועות.
במילים פשוטות - הנוזלים הללו לא יעילים. אם אתה מתעקש - תמשיך לתת, זה כנראה לא יזיק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
הודו לך על 12 הודעות 14 פעמים
סוג אקווריום: 260 ליטר מים חיים
וותק בתחום: יום אחד
|
![]()
בתור אחד שהשתמש בבקטריה מסוג x bac
ועקב בדריכות אחרי הבדיקות אני יכול להגיד לך שזה לא בידיוק תרופת קסם ...... ברגע שאתה מתסף הערכים יורדים ל 0 , אבל יום יומיים אחר כך הם חוזרים לאותו המצב .. לקח לי מעל חודש לייצב את הערכים עם זה . לא יודע איך זה היה עובד בלי אבל לא נראה לי שהיה הרבה הבדל .... חשוב לציין שאני איכלסתי דגים כמעט מהיום הראשון Sent from my SM-G980F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אחראי תחום שרימפסים, חסרי חוליות וצמחיה
הודו לך על 734 הודעות 938 פעמים
סוג אקווריום: צמחיה + שרימפסיה
|
![]()
אדי, כאמור אין לנוזל הזה השפעה..
ממליץ שתקרא בנעוצים לגבי תהליך הסייקל, סה"כ תהליך מאד פשוט ובטוח שנעשה נכון. כאמור הזמן המינימלי לסייקל - אם הכל הולך חלק - בסביבות 4-5 שבועות.
אסף_, הודו לך על ההודעה: |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תכנון גודל אק' וחלוקה נכונה של הסאמפ (התחלה נכונה) | משה | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מלוחים | 4 | Friday 26/03/2010 16:03 |
בקטריה לאקווריום | סנופי | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 5 | Saturday 25/07/2009 18:13 |
ניטריבק - בקטריה לאקווריום | yossi_sh | דגים כללי ובריכות נוי | 14 | Tuesday 10/05/2005 19:08 |
טמפרטורה נכונה לאקווריום שלי | zoyaniv | דגים כללי ובריכות נוי | 4 | Thursday 25/12/2003 19:40 |