![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
סוג אקווריום: טנגניקה 500 ל'
|
![]()
לאחרונה צפיתי בחלה אשר התפתחה אצלי באקווריום
ולאחר טיפול כושל בתרופה (פג תוקף) שנקנתה בחנות!!! קניתי תרופה חדשה של Sera Costapour התחלתי להשתמש בה אתמול ושמתי את המינון המדוייק באקווריום אני חייב לציין שניכר שיפור בדגים שהיו נגועים. על גבי האריזה רשום לתת טיפול ביום הראשון ואח"כ ביום השלישי ושאלתי היא האם ניתן גם לחזק טיפול ביום השני (חצי מינון אולי) ע"מ לשמור על טיפול כימי ולא לתת שום צ'אנס לבקטריה לשרוד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
סוג אקווריום: יש כמה...
|
![]()
עם התרופה הזו אני עובד לפי ההוראות של היצרן, זה עובד. כמכת ווידוא, אני מסיים טיפול אחד ואז לאחר החלפת המים נותן עוד טיפול עם התרופה. אצלי זה עובד יופי, לא רואה סיבה שאצלך זה לא יילך גם ככה.
![]() |
#3 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
תמיד ע"פ הוראות היצרן.
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תרופה לנקודות לבנות | roi_sh | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 6 | Thursday 17/04/2008 15:14 |
תרופה לנקודות לבנות אצל בוטיות | נדב.ל | שוכני קרקעית וסטינגריים (טריגונים) | 7 | Monday 23/04/2007 20:07 |
מינון תרופה נגד נק' לבנות | דרור פ. | דגים כללי ובריכות נוי | 4 | Wednesday 22/12/2004 19:58 |
תרופה לנקודות לבנות | zabrazuma | בעלי חיים, אלמוגים וחסרי חוליות מים מלוחים | 3 | Wednesday 25/02/2004 20:23 |