![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
סוג אקווריום: ריף 400 ליטר
|
![]()
שלום לכולם
רציתי בבקשה המלצה לזן ספציפי שיכול לחיות באקווריום 60 ס"מ 80 ליטר בערך הבנתי שהם גודלים לגדלים שלא כל כך מתאימים לאקווריום כזה אבל אולי בכל זאת יש אנציסטרוסים מתאימים ? יש לי כבר 3 אוטוצינקלוסים ואני מחפש עוד "עובד ניקיון" שיעזור וגם שיהיה יותר ססגוני כמו כן האם מומלץ לקחת עוד כמה אוטוצינקלוסים לאקווריום הנ"ל או שזה מספיק ? אוכלוסיה: 4 בוטיה ליצן 3 אוטוצינקלוסים 3 מולים 10 גופים תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
אנציסטרוסים רגיל לדעתי יכול לחיות בלי בעיות באקווריום כזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
אתה יכול להכניס "אוכל אצות סיאמי" שהוא מטפל בעיקר באצות חוטיות (לא עלינו) אבל הוא עוד סוג של עובד ניקיון חיובי לאקווריום,בכל מקרה הוא אוהב לחיות בלהקה אז מומלץ 4 פריטים ומעלה.שים לב שזה גם דג שגדל לגדלים רציניים אבל באקווריום קטן יקח לו זמן לגדול בידיוק כמו לאנציסטרוס ומקסימום מוצאים לו בית חם.
![]() |
#4 | |
חבר כבוד
|
![]() ציטוט:
בראייה שלי הדג הנ"ל תופס מאסה ביולוגית של אכלן אצות אחר. לאקווריום כזה שילוב של אוטוצינקלוס ואנציסטרוס זה השילוב האולטמטיבי.
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
תודה
אבל אם אפשר רק לתת לי המלצה ספציפית לאנציסטרוס מסויים או שזה כבר לא משנה ומה שחשוב זה לקחת אותם די קטנים. ועוד שאלה שלא נענתה ברשותכם היא האם אני צריך להוסיף עוד אוטוצינקלוסים או ששלושה זה מספיק באקווריום כזה או שבכלל מומלץ לקחת אותם בלהקות יותר גדולות בשבילם ? תודה ושבת שלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
הודו לך על 18 הודעות 25 פעמים
סוג אקווריום: אמריקאים
וותק בתחום: משנת 1975
|
![]() ציטוט:
לא צריף להוסיף אוטוצינקלוס....הדג הזה מגיעה לעיתים תכופות עם טפילי מעיים....חבל לקחת סיכון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
אחד הפרזיטים הגדולים ביותר של האקווריום,בלא מעט מקרים הוא מגלה שמזון הדגים טעים בהרבה מן האצות ושוכח את "תפקידו".
בראייה שלי הדג הנ"ל תופס מאסה ביולוגית של אכלן אצות אחר. לאקווריום כזה שילוב של אוטוצינקלוס ואנציסטרוס זה השילוב האולטמטיבי.[/quote] זה תלוי...שמעתי גם על מקרים רבים שהאוכל אצות סיאמי התחיל לאכול אוכל של דגים אחרים ולא ביצע את תפקידו,אצלי יש כמה אוכלי אצות סיאמים שגם מנשנשים מהאוכל הרגיל של כל הדגים וגם ממשיכים לנקות אצות בשאר הזמן.זה תלוי בגודל הדג שאתה מכניס לפי דעתי.
![]() |
#8 |
|
![]()
בסוף קניתי אנציסטרוס אלבינו משהו משהו
אם הייתי יודע להעלות תמונות הייתי שם תמונה ויש לי שאלה גם : לא ראיתי באקווהדוקס פרופיל לדג הזה האם מישהו יודע אינפורמציה כלשהיא עליו ? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר כבוד
|
![]()
המידע עליו זהה למידע שקיים בפרופיל על האנציסטרוס טמינקיי.
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מזון שוקע לאנציסטרוס | alonzo | שוכני קרקעית וסטינגריים (טריגונים) | 7 | Monday 07/07/2008 13:16 |
אושלטוס סטפרסי מגלח לאנציסטרוס את השפם?!? | Sprungster | ציקלידים כללי | 9 | Wednesday 09/04/2008 16:45 |
כלורלה לאנציסטרוס | alonzo | שוכני קרקעית וסטינגריים (טריגונים) | 3 | Thursday 22/02/2007 09:51 |
שאלה לגבי תאי רבייה לאנציסטרוס | alonzo | שוכני קרקעית וסטינגריים (טריגונים) | 4 | Tuesday 07/11/2006 10:40 |