![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
שלום אני חדש בגידול דיסקוסים
הכנסתי לפני שבועים 6 דיסקוסים בגודל 5-7 סמ לאקוריום קיבוצי הדגים מתנהגים נהדר אוכלים יחד עם סקלרים כפולים מהם בגודל מהיום השני שוחים בקידמת האקורים ללא פחד גם שהם חודרים לטריטוריה של הסקלר הדומיננטי הם לא בורחים אלא משנים כיוון וממשיכים הלאה לא נבהלים מהדלקת אור וכשאני מזיז אצבע לאורך האקוריום הם עוקבים אחרי האצבע כלומר יופי אבל ומאחר ואני לא יודע הרבה על דיסוסים יש לי שאלה 3 מהדיסקוסים הם צהובים עם נקודות שחורות כמו פלפל שחור על הגוף והסנפירים שלהם הם שחורים עם ירח אדום בבסיס הסנפיר העליון ושהאור מקרין עלהם רואים גם גוונים של כחול על הסנפירים השאלה האם זהוא פחות או יותר צבעם הסופי של הדגים או שכמו בדגי זהב צבע שחור הוא שלב לפני קבלת הצבע הסופי תודה מראש לכל מי שיענה לי ויחכים אותי מנשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר כבוד, הוגה ומקים AquaDex
הודו לך על 23 הודעות 45 פעמים
סוג אקווריום: דיסקוסים
|
![]()
בדר"כ הנקודות השחורות יישארו, הצבע הכתום/אדום ילך ויהיה יותר עז ויותר מרשים עם הזמן (תלוי בזן כמובן)
![]() |
![]() |
#3 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
תודה על התשובה אבל לא עניתה לי על הצבע השחור של הסנפירים
מנשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ממיסדיי אקווה וחבר של כבוד
הודו לך על 2 הודעות 2 פעמים
סוג אקווריום: דיסקוסים
|
![]()
ברוך הבא לפורום ולתחום גידול הדיסקוסים
אני מאוד מקווה שהאידיליה אצלך באקוריום תשמר לאורך זמן .הנסיון מראה ההיפך לגבי צבע השחור בסנפירים הוא ישאר לצמיתות בהצלחה שוני
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
3 שאלות על דיסקוסים צעירים | bloodsucker | דיסקוסים | 9 | Saturday 03/03/2007 22:35 |
דיסקוסים צעירים ונאונים | אש | דיסקוסים | 45 | Wednesday 17/11/2004 22:52 |
דיסקוסים צעירים - תמונות | עופר | דיסקוסים | 34 | Thursday 05/08/2004 05:17 |
דיסקוסים בוגרים או צעירים. | תומר איתן | דיסקוסים | 7 | Wednesday 26/11/2003 17:37 |