![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
היום קניתי לי:
2 זברות 2 קורנליוס 2 תוכים 2 תכשיטים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
מזל טוב ובהצלחה
![]() מלבד העירבוביה בין מספר סוגים עם דרישות מים ותזונה שונות, הכנסת 8 דגים במכה אחת, אפילו לאקווריום גדול ומבוסס, אינה מומלצת. באקווריום חדש איכלוס כזה הוא קטלני.
![]() |
#3 |
|
![]()
מצטרף למאמלאווי,אלא אם אנו טועים ומדובר באקווריום פעיל שהחזיק את אותו נפח הדגים וישנה תשתית של מערכת ביולוגית קיימת ופעילה.
תן פרטים על כל האקווריום,גודל,זמן פעילות,פילטריזציה וכו' וכך גם אנו וגם אתה נהיה חכמים יותר,כך גם לא תבכה על הדגים אם חס וחלילה ימותו.
![]() |
#4 |
|
![]()
זה מתחיל מציקלידים מאלאווים פשוטים ומגיע בסוף לטנגנייקה
![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
האקווריום הוא אקווריום פעיל (כחודש) ולכן לדעתי לא תהיה בעיה מבחינה זו.
האקווריום בגודל 55X30. יש בו פילטר קטן וטרמוסטט. כרגע הדגים נראים נראים מאושרים ובלי בעיות כלשהם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
כרגע זה טוב ויפה.הבעיה מתחילה אח"כ כאשר מחזור החנקן מתחיל לעבוד ואז באות הצרות.
אתה אומר פעיל חודש,מה זאת אומרת ,איזה דגים היו וכמה? חשוב מאוד כדי לדעת באם הכמות שהכנסת עלולה לגרום לקריסת המערכת המסוימת שנוצרה במהלך החודש,בגלל הכמות הגדולה של הדגים.
![]() |
#7 |
|
![]()
אני אחדד את העינין:
באקווריום היו 5 דגי זהב גדולים והדגים שהכנסתי הם קטנים יחסית (3 ס"מ בערך). הכנסתי יותר מידי? ובבת אחת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
סוג אקווריום: נראה כמו צמחייה
|
![]() ציטוט:
אק' קטן עם ציקלידים שצריכים נפח גדול יותר. כמה קטן הפילטר ומה ההספק ? אולי כדאי שתשקול החלפת הדגים בחנות למשהו קצת יותר מתאים לגודל המיכל? אני מקווה שהוצאת את דגי הזהב |
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
זהו הצטרפתי לשגעון אק' דיסקוסים חדש(תמונות) | remirez1 | דיסקוסים | 28 | Thursday 11/12/2008 16:04 |
הצטרפתי לעמותה : up: | יניר-עובדיה | קהילת אקווה | 11 | Sunday 07/09/2008 17:26 |
הצטרפתי למשפחת הטרפאוסים, תמנות בקרוב | פרונטוזדובויסי | ציקלידים כללי | 15 | Wednesday 20/08/2008 17:04 |
מהיום זה רישמית הצטרפתי גם אני למחלת הטנגניקה:))))-יש תמונות | פינגרמן | ציקלידים כללי | 29 | Saturday 26/04/2008 20:08 |
הצטרפתי לקהילת מגדלי הדיסקוסים (המתחילים) | AP | דיסקוסים | 12 | Thursday 25/03/2004 22:27 |