![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
התגלו אצלי באק' תולעים שטוחות Red Planaria
הן כנראה הגיעו עם אלמוג והתרבו כי באק' אין דגים כרגע (כל הדגים כבר חודש בקרנטינה עקב נקודות לבנות, יחזרו לריף עוד חודש). יש לי כמה שאלות: 1. האם דג מנדרין יאכל את התולעים? האם יולית 6 פס תאכל אותן? 2. האם למישהו נסיון עם חשופית קטיפה כחולה שמסתבר שאוכלת אותן. האם ניתן להשיג אותה בארץ. האם תמות לאחר שתחסל אותן? 3. האם משהו מכיר את התרופה FLATWORMSEXIT? ממליץ להשתמש? אני במלוחים כחצי שנה ומשתדל ללמוד מניסיונם של אחרים אבל הנה, כנראה שלא עשיתי דיפ מספיק מקצועי ועכשיו צריך להתמודד עם המפגע הזה.. תודה לכל המסייעים ושבת שלום.
![]() |
#2 |
הודו לך על 25 הודעות 29 פעמים
|
![]()
1 יולית 6 פסים תאכל אותם כן , אתה יכול גם טלסומה צהובה , ווארס בטן לבנה/ כסף (הדגים האלה ממש זולים ועושים עבודה מעולה )
2 איפה תמצא חשופית קטיפה כחולה וכן היא תמות בסוף 3 FLATWORMSEXIT רק בשבוע האחרון לחובב מתו המון דגים אחרי שימוש בתרופה הזו והוא לא הראשון , אני לא יודע מה הסיבה אולי מהרעל של התולעים שטוחות אולי שימוש לא נכון במוצר , בכל מקרה אין לך דגים באקווריום אז נראה לי שבזהירות אתה יכול לצאת טוב , כדאי לשאוב את התולעים השטוחות כמה שאפשר לפני הטיפול וגם בזמן הטיפול אלה שמתחילות לצוף פשוט להוציא אותם , תצטרך להכין מים להחלפה גדולה אחרי השימוש וכמה שיותר פחם , אני לא הייתי מתקרב למוצר הזה אבל זה רק אני , דרך אגב דיפ לא הורג את הביצים של התולעים ככה שגם דיפ לא היה עוזר לך ,וגם FLATWORMSEXIT לא מחסל את הביצים ובגלל זה צריך לעשות כמה טיפולים כול טיפול בהפרש של שבוע אם אני זוכר נכון נערך לאחרונה על ידי konajoko, Friday 28/07/2017 בשעה 20:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אחראי תחום מלוחים
הודו לך על 184 הודעות 209 פעמים
|
![]()
הסיבה שלעיתים קורסות מערכות עקב שימוש בתרופה הנ?ל
זה מוות פתאומי של המון בעלי חיים שמעלים ערכים במקרה זה המון תולעים צריך לקחת זאת בחשבון. במים מלוחים כמעט תמיד צריך לעשות דברים בהדרגה תוך חשיבה כמה צעדים קדימה. איך אתה עושה דיפ לאלמוגים ולמה אתה לא משתמש בקרנטינה שכבר יש לך?
![]() |
#4 | |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]() ציטוט:
תודה על כל התשובות. אני נגד תרופות בעקרון ובעד הדברה ביולוגית. כבר ניסיתי לטפל בנקודות לבנות עם מוצר שנקרא HERBETNA וזה לא היה נסיון טוב - לא לדגים ולא לאלמוגים שהראו מצוקה. שבוע טוב.
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תולעים | JumpMaster | דגים כללי ובריכות נוי | 1 | Saturday 03/05/2014 14:27 |
חיסול תולעים שטוחות | bibis | מלוחים כללי | 4 | Tuesday 29/04/2014 08:23 |
תולעים שטוחות | מיכה גינטר | בעלי חיים, אלמוגים וחסרי חוליות מים מלוחים | 8 | Thursday 22/03/2012 09:57 |
הווארס האולטימטיבי לתולעים שטוחות וטפילי ריף | אביעד | בעלי חיים, אלמוגים וחסרי חוליות מים מלוחים | 25 | Friday 04/06/2010 16:57 |