![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
סוג אקווריום: למכירה
|
![]()
שלום רב, אני מעוניין לדעת איך להבדיל בין זכרים לנקות..
תודה,מתן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
היי מתן,
קשה מאוד לזהות בין זכרים ונקבות בדיסקוסים יש כמה סימנים שונים בין זכרים ונקבות אבל הם מדברים על דגים שכבר הטילו לדוגמה: במבנה של האיבר המין אצל הנקבה הוא בנוי בצורה אחרת ואצל הזכר בצורה אחרת את הסימן הזה ניתן לראות אצל דגים שכבר הטילו ואיבר מין שלהם בולט החוצה מהגוף וממה שאני מבין ממך אתה מעוניין לדעת על סימנים שדרכם ניתן לזהות זכרים ונקבות עוד לפני שהם הטילו... לא נראה לי אפשרי... מה שכן אפשר להעריך על סמך ניסיון מצטבר והתבוננות על מבנה הדג וההתנהגות שלו וכו' אבל..... כל זה נותן לנו רק הערכה בלבד!!! ומי באמת יכול לנסות ולהבדיל בין זכרים לנקבות... רק כאלה שגידלו דיסקוסים ובמיוחד כאלה שיצא להם לראות הרבה זוגות בחיים והם בעל ניסיון עשיר בגידול דיסקוסים... ובשורה התחתונה... אף פעם לא תוכל לדעת במדוייק לגבי מין הדג הכל נשאר בגדר הערכה בלבד!!! שלומי
![]() |
#3 |
הודו לך על 2 הודעות 2 פעמים
סוג אקווריום: דיסקוסים
וותק בתחום: לא זוכר
|
![]()
מה שאני כותב זה על סמך ניסיון אישי שלי,והבנתי ממומחים בתחום שזה אכן נכון.
הזכר יהיה בעל סנפירי חזה חדים יותר כמו משולש,בעוד הנקיבה תהיה בעלת סנפיר עגול יותר. אם יש מספר דיסקוסים יחד,קשה להבדיל. אם יש זוג זה קל יותר ובדרך כלל גם קולע להגדרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
משתמש חסום
|
![]()
כמו ששלומי אמר קשה מאוד להבדיל לפני הטלה ....
אך לפי דעתי דגים מתבגרים משנה ומעלה שכבר קיבלו את צורתם והמבנה הסופי. לזכרים המצח והראש עצמו יותר בולטים ומסיביים. ישנם זנים של זכרים שיש להם שובל קטן אחרי הסנפיר העליון. סנפירי שט יותר גדולים ומפותחים. ולזכרים יש אופי יותר אגרסיבי והם לעיתים יותר גדולים ומפותחים מהנקבות. אבל אני מסכים שכל זה לא זיהוי בטוח.... ZEROCOOL |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך מבדילים זכר ונקבה בקלבוסים | פרונטוזדובויסי | ציקלידים כללי | 1 | Friday 21/03/2008 00:47 |
כיצד מבדילים בין טטרה זכר ונקבה | דג חדש | דגים כללי ובריכות נוי | 2 | Sunday 05/10/2003 15:48 |
איך מבדילים בין זברה דניו זכר ונקבה? | raz | דגים כללי ובריכות נוי | 2 | Tuesday 04/03/2003 02:06 |
איך מבדילים בין זברה דניו זכר ונקבה? | raz | דגים כללי ובריכות נוי | 2 | Tuesday 04/03/2003 00:32 |
איך מבדילים בין זכר ונקבה בבוטיה? | cckuki | דגים כללי ובריכות נוי | 7 | Tuesday 28/05/2002 08:53 |