![]() |
|
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
לאחר חודשיים של יצוב אקווריום הצמחיה שלי, קניתי 6 דיסקוסים בגודל בינוני.
![]() לאחר צום כפוי של יום וחצי 4 מהם הסכימו (בקושי) לאכול טטרה . תאחלו לי בהצלחה.
![]() |
#2 |
|
![]()
שיהיה בהצלחה אני רק מקווה שלא יהיו לך בעיות עם מקור הדגים ו/או הסט אפ של האקווריום תנאיו והחי שבו
![]() |
#3 |
סוג אקווריום: אק' 600 ליטר ועוד כמה קטנים לגידול דיסקוסים צעירים
וותק בתחום: משנת 2001
|
![]()
זה יפה מאוד ,אחרי יום וחצי כבר אוכלים מזון יבש ,זה איקלום מצויין ,בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
תראה אני לא ידע איזה זן של פיקולטיה יש לך אבל אני כבר נפגשתי באחד שלא מסתדר עם צמחיה והוא מאוד טריטוריאלי גם כלפי דיסקוסים.
הדו חיים הזה לא מוכר לי בכלל ואני לא יודע עד כמה הוא מתאים זה בטח יצור טורף פעיל לילה לך תדע מה הוא יעשה כמו שהתברר שנוצות תוקפות דיסקוסים בלילה. מעבר לזה אתה מזריק co2 לאקווריום שעמוס בבע"ח אבל נשמע שהוא ריק מצמחים תזהר מתנודות בco2 או מהרעלות דיסקוסים מאוד רגישים לזה. גם הגוף חימום שלך נשמע חלש מדי לנפח המים שזהגם יכול לגרום לבעיה כי דיסקוסים צריכים טמפ' יציבה וללא תנודות בן כמה האקווריום?
![]() |
#6 |
|
![]()
תודה על התשובות
![]() הכנסתי תמונות לאלבום הפרטי. מהסוף להתחלה: 1. גוף החימום נבחר ע"פ הוראות היצרן ע"ג האריזה. אם תהיה בעיה בחורף אני אוסיף עוד מחמם של 50 וואט (כרגע יציב על 30). 2. יש הרבה צמחיה בעלת קצב גידול מהיר (ראה תמונות). אני אכן חושש משינויי PH (בעיקר יום/לילה). אולי בעתיד יתווסף בקר. השינויים הם בין 7 ל- 7.6 ![]() 3. הדו-חיים (נראה כמו נחש בתמונות). כמעט עיוור, אוכל בשר, פה קטן, חי בשלום עם קרדינלים, מתקשה מאוד לאתר אוכל סטטי. 4. הפיקו, קטנים, מנוקדים לגמרי, ואכלו לי צמח חדש ויפה. אני זומם להוציא אותם (אצות הם לא אוכלים) ![]() אשמח לקבל עוד משוב.
![]() |
#7 |
|
![]()
האקווריום בן חודשיים
![]() |
#8 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
AP שיהיה לך בהצלחה....יש לך אקו' יפה....
![]() |
#9 |
|
![]()
גוף חימום זה באמת בעיה קטנה רק שים לב לתגובת הקרדינלים ו/או הצמחים לטמפ' זו לפעמים הקרדינלים מתחילים לחלות וצמחים להתפרק אם לקרדינל מתפתח מעין גידול באזור הזנב או שהזנב פתאום נושר תוריד את הטמפ' ל28-29 חם להם מדי.
אותו הדבר גם לצמחים אם זה לא עוזר אין מה לעשות זה לא צמח לטמפ' גבוהה. זה שינוי גדול מאוד ומאוד מסוכן בעיקר אם הוא מתרחש בפחות מ12 שעות. מומלץ לשקול הורדת המינון (אשמח לפרטים על pH KH בשביל לעזור לך לוודא שאתה בטווח הטוב של הזרקת הco2 ). בקשר לדו חיים אני מקווה שאתה צודק אני רק שוב מצין את מה שהתברר על נוצות. מניסיוני פיקולטיות עם ראש מנוקד ושאר הגוף מפוספס הינן בעיתיות באקווריום צמחיה אם אוכלות צמחים טריטוריאליות ונדבקו אצלי לסקלרים ודיסקוסים. ובקשר לגיל האקווריום לדעתי חודשים זה חדש מדי ולא יציב מספיק לדיסקוסים. אבל שיהיה רק בהצלחה.
![]() |
#10 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
אם אין לך בקר PH אני חושבת שכדאי לך למקם "חליל" קרוב לפני המים ואז תנועת המיים תאזן איך שהוא את רמת ה-PH ....כך אני נוהגת על כל פנים...שינויים בטווח שציינת הם גבוהים מדיי..
![]() |
#11 |
חבר כבוד, הוגה ומקים AquaDex
הודו לך על 23 הודעות 45 פעמים
סוג אקווריום: דיסקוסים
|
![]()
שיהיה בהצלחה,
אנחנו תמיד שמחים שמשפחת מגדלי הדיסקוסים גדלה בחבר נוסף. תשאל כל שאלה ובעיה, בשביל זה אנחנו פה.
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]()
![]() |
#13 |
|
![]()
זה סוג של פיקולטיה שאני עדין לא ראיתי אם היא אוכלת צמחים תעביר אותה לחבר עם אקווריום ללא צמחיה.
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
הצטרפתי לעמותה : up: | יניר-עובדיה | קהילת אקווה | 11 | Sunday 07/09/2008 17:26 |
הצעה לכל המתחילים | קובי_ק | דגים כללי ובריכות נוי | 4 | Wednesday 07/09/2005 17:07 |
הצטרפתי למשפחת הציקלידים | עמנואל | ציקלידים כללי | 7 | Monday 04/04/2005 09:00 |