![]() |
![]() |
#1 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
מעניין שהשמאלנים שהזדעקו על שריקות הבוז של אוהדי בית"ר בדקת הדומיה לזכרו של יצחק רבין יהיה זכרו ברוך .
לא עושים קול צעקה עכשיו כשהערבים שרקו בוז , גם בנצרת וגם בסכנין בדקת הדומיה להרצחם של 8 הילדים .. הי"ד . שונאי יהודים ואוהבי ערבים ? אולי כן ... ואולי לא ... מבולבלים ? גם אנחנו ... ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ראש צוות תוכן ומערכת AquaDex
הודו לך על 489 הודעות 569 פעמים
|
![]()
מה המטרה?
באמת שאני כבר לא מבין את מי שפותח את העצים האלו. כולם יפי נפש, כולם צודקים וכולם יודעים יותר טוב מכולם.. אני כבר מתחיל להאמין שלא אלו שיושבים בממשלה אשמים. במקום להיות ביחד באותה הסירה, כולם משתלחים בכולם ונראה שזה תחביב שלא רק קורה ביציעי אוהדים אלא סתם כך ביום יום. אולי במקום להוציא את התסכול כמו שצריך, אנשים הופכים להיות אגואיסטים ולבחור בדרך הקלה. ולא, אני לא שונה, גם אני חוטא בזה לפעמים, אבל לי אישית התחיל להמאס וזה לא משהו שאני פוגש בכל מקום. |
![]() |
![]() |
#3 | |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
מעיין תרשה לי לצטט את שוני מעץ אחר :
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
יוסי, אם היית מסתכל קצת במקום לתקוף ישר היית רואה שכתבו על זה כבר בעץ הזה:
https://aqua.org.il/modules.php?name=...topic&t=129165 ותרשה לי לצטט את יוסי ![]() ציטוט:
אפיק. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
ממיסדיי אקווה וחבר של כבוד
הודו לך על 2 הודעות 2 פעמים
סוג אקווריום: דיסקוסים
|
![]()
סטינקי יש כבר 3 עצים שדנים בנושאים הבוערים גם הטבח בישיבה וגם מה צריך לעשות למחבל ולמשפחתו .וגם מה קורה במגרשים
מיותר לפתוח עוד אחד ננעל
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
משהו נשמעצבן אותי. | יובלס | קהילת אקווה | 9 | Monday 16/06/2008 23:21 |
משהו שהצליח להפחיד אותי | Dor-L | קהילת אקווה | 44 | Saturday 22/07/2006 23:35 |
משהו שקרע אותי מצחוק... | Ofeking | קהילת אקווה | 10 | Monday 16/08/2004 19:19 |
משהו שמעצבן אותי . | טוביה ג. | קהילת אקווה | 2 | Monday 29/09/2003 15:18 |
משהו שדי מסקרן אותי | אלנה | קהילת אקווה | 5 | Saturday 16/03/2002 20:44 |