![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
מה עם דיון בנושא פיראנות? אין דבר לא חוקי בלהתדיין על כך מעל דפי האינטרנט לא כן?
בעצם כשאני חושב על כך זה כולל גם את החלק בדויון בו אני שואל לגבי גידולן הביתי. הרי לא מדובר ביבואו, סחר, או גידול אלא רק ב ד י ו ן!!!!!!!! ואם אסור לדבר על גידולם הביתי בארץ אז אולי מותר על בחו"ל? וגם אולי מותר לדבר על הרגלי הרבייה שלהם? אם כן אז על כך אדבר. 1. האם דגי הפיראנה חוקיים לגידול בחו"ל? ואם כן, האם הם נפוצים בבתים ודירות. 2. מהם הרגלי הרבייה של פיראנות ב ט ב ע. והאם הם נוהגים לאכול את צאציהם לאחר שבקעו. תודה מראש , צביקה. |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
מדוע שלא נוכל להתדיין על דגי הפיראנה .
אני מכיר במישפחתי הגדולה אחד מבני דודי אשר יש לו בבית דגי פיראנה כבר הרבה שנים , כאשר רכש את הראשונים מאחת החנויות בת'א. אני יודע שכמה פעמים הייתה התרבות באקווריום שלו ויצאו לו הרבה דגים וגם מכר אותם בחנויות הוא מחזיק אותם באקווריום גדול מאוד עם צמחייה והרבה שורשי עצים וסלעייה. ואם אני לא טועה הוא מאכיל אותם בדגי זהב וחלקי דג הקלה. |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
האם אתה יודע,
הם מתרבים לבד לגמרי ללא התערבות? נאמר לי שהם יחסלו כל צמח בארווריום. "שורשי עצים" הוא המונח המדיוק של מה שיחיו איתו ויטילו בו? להקה של 6 תייצר דגיגים תוך כמה זמן? יש זמן מסוים או תנאים מסויימים בהם הם מזדווגים (אם זו המילה הנכונה)? תודה צביקה. |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
צביקה
כן אין כל צורך מיוחד לדגים אלו אלה בשמירת איכות מים של 6.5PH טמפרטורת מים של 28 מעלות אוורור טוב ותאורת מים לבנה מספקת. כמובן מזון בשרי דגים או חלקי בשר אדום ורצוי ללא שומן שעלול לזהם את המים. וכמובן פילטר ביולוגי חיצוני טוב.לפחות שיעביר את מי האקווריום פעמיים בשעה. |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
תודה רבה
ובנושא אחר, אני רוצה להבין משהו בעניין החוקיות של הדגים. אסור לייבא. אוקי. האם מותר לקנות? לגדל? למכור? לפרסם? כי אני פשוט מעוניין להכנס לעסק הפיראנות באופן מאד אגרסיבי ולהפיץ אותם בכל הארץ "כהטרנד הגדול הבא"... כך שבכל סלון ישראלי יהיו קילר רד בלי פיראנות. אם מישהו מבין בזה אודה לו. צביקה. |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
קישור לפורום תפוז שם האתרתפוז
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
בקיצור ובכבוד
נראה לי שMaaYan_B. צריך לפתוח את השרשור הנעול כדי שאנשים יוכלו לענות לי לגבי גידול פיראנות צביקה. |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
צביקה
לא לחינם אסרו על ייבוא פיראנות לישראל - הנזק האקולוגי הפוטנציאלי שיכול להיגרם הינו ענק .רק תחשוב מה יהיה אם הפראינות במיקרה תגענה לכינרת . אני בטוח שאתה קורא קצת על מיקרים דומים (למשל הארנבות באוסטרליה, הקילינג BEE בדרום ארה"ב ועוד ) ועל ההשלכות של הכנסת זן מבחוץ לאקוסיסטמה אשר לא בנויה להכילו. מטרת האתר היא לפתח ולקדם את התחביב וגידול פיראנות ממש לא חלק מהתחביב .כמו שלא תמצא כאן דיונים על גידול ותנאי רבייה של כריש ליוויתן או טונה אדומה כך גם לא תמצא כאן במה לדיונים פסוודו אקדמאים על גידול והרביית פיראנות . על מי אתה חושב שאתה עובד ?? אני לא חבר בהנהלת אקווה או חלק ממשגיחי האתר , אבל אני מכבד במלואה את המדיניות השוררת פה ואני בטח לא "מלכלך "על העמותה באתרים אחרים .לגיל של מעיין אין שום קשר והלוואי עליך הבגרות שהוא מגלה , תהה שנת הלידה שלו אשר תהה . אתה רוצה לגלוש פה - כבד את החוקים והתנאים .לא מקובלים עליך , אסטה לה ויסטה ביבי . דיי , רד מהנושא
#10 | |
משתמש חסום
|
![]()
דבר ראשון צביקה, MaaYan_B הוא משגיח בפורום הזה, הוא נעל את העץ הקודם ואין שום בעיה עם כך, אם יש לך הסתייגות אתה מוזמן לשלוח לו פרטית, בכל מקרה המינימום שאתה חייב לו היא התנצלות על היחס הבוטה והמזלזל שהפגנת לו בעץ הקודם!
דבר שני יש לך פרופיל על הדג באקווהדקס: פירנה אדומה הדג אסור בייבוא, גידול או מסחר כלשהו ולכן: ציטוט:
לאחר שאני רואה שאין לך עניין תיאורתי גרידא בגידול ורביית פירנות אני לא אתן יד ואעזור לך מאחר והדבר יעשה אותי לשותף לדבר עבירה. bonibonim העצות שאתה נותן כאן פשוט לא נכונות, אם אותו קרוב משפחה שלך הירבה פירנות באקווריום רגיל ללא כלום הוא משקר לך. מים בPH של 6.5 לא יכולים לצאת בברז, המים שיוצאים מהברז בארץ הם בין 7-8. בכל מקרה כל מה שכתבת כאן לא נכון ומטעה.
![]() |
#11 |
|
![]()
בוא נגיד שהוכנסו דגי פיראנה לכנרת אז מה .
האם יכולים להתרבות ? התשובה היא לא חד משמעית. הם יכולים לחיות ואז למות בשיבה טובה. אבל מה שכן אנו שותים מים אלו מה לעשות זה מה שייש. |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר כבוד
|
![]()
אחרי התשובה שאודי נתן אני אומר כמה מילים...
צביקה,אין שום סיבה שתקבל מענה לתשובותיך,אם יש לך את החוצפה לפנות בצורה כזאת אל אחד מחברי הצוות של האתר שמשקיע את נשמתו ובהתנדבות אז מבחינתי הזכות שלך נשללת. אם ברצונך לדון ולגלוש אני דורש ממך להתנצל בפני מעיין. דרך ארץ.... ננעל.
#13 |
|
![]()
צביקה,
ארחיב ואומר, במידה ולא היה ברור עד כה... ברשותך שתי אפשרויות: התנצלות פומבית, או טיפול משמעתי, משמע גלישה בפורומים אחרים, לא פה! אף אחד לא עובד אצלך ואצל אף אחד אחר שגולש פה, ואם אין לך את מינימום הכבוד הראוי לחבר לתחביב (בין אם איש צוות ובין אם גולש מן השורה), מקומך לא איתנו. Oz אחראי משמעת
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
גידול ורביית הגופי ה"לא כ"כ פשוט" מאמר מתורגם | Legolas | דגים כללי ובריכות נוי | 10 | Tuesday 30/10/2007 23:49 |
רוצה עושה משלוחה של דגים במדינת ישראל ? סדר ... | PyroMan | קהילת אקווה | 10 | Sunday 04/01/2004 18:48 |