![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
האקווריום שלי פינתי 180ל' ברוטו עם אוכלוסיית ציקלידים.
אני מעוניין לרכוש מסנן חיצוני וההיטלבטות שלי היא בין הסוגים השונים. אז אם יש פה אנשים שלדעתם החיסרון היחידי במסנן אטמן (סתם דוגמה) הוא ארץ מוצאו אז זה הזמן לדבר. בעלי ניסיון יקרים דעתכם חשובה לי. תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
ברשותי 4 אקווריומים מטר פנורמי, 1 בבית ועוד 3 בעבודה.
מניסיון שלי באקווריום שבבית בעל הפילטר החיצוני פרוג'קט 501 נמצא כי המים, החצץ והסלעים הרבה יותר נקיים וניתן לראות זאת על שמחתם של הדגים, לעומת זאת בעבודה ישנם 3 אקווריומים בעלי פילטר חיצוני מסוג אטמן F1 ניראה כאילו הפילטר אינו עושה דבר. יכול מאוד להיות שבגלל שהפילטר של פרוג'קט חזק יותר אז הוא מראה תוצאות טובות יותר. זוהי דעתי ויכול להיות שיחלקו עליה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
אהלן שי.
האם בשתי סוגי המסננים מדובר באותה מהירות זרימה (ל"ש)? ברשותך פרט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
כמו שציינתי, הפילטר פרוג'קט חזק פי שתיים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
חברה תגידו אף אחד לא לוקח צד בנושא?????
אם יש למישהו עוד דעה שתעזור לי להגיע להחלטה אז קדימה.. עד סוף השבוע אני רוצה להפעיל את הפילטר הניבחר. HELP ME!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הודו לך על 2 הודעות 2 פעמים
וותק בתחום: מ 2002
|
![]()
בחירת פילטר זה עניין של תקציב!
כעקרון אני מציע לך ללכת על הפילטר הכי גדול (נפח מיכל) שהתקציב שלך יכול לאפשר. היתרון במיכל גדול הוא הסינון הביולוגי. לגבי חברה של הפילטר, יש פילטרים גדולים של ג'בו (דגם 809) ויש פילטרים מהסדרה החדשה (חדשה בארץ) של אטמן... יש גם פילטרים אירופאים גדולים, אך הבדל במחיר בין הסיני לאירופאי יכול להיות פי 2....
![]() |
#7 |
|
![]()
שתי דברים עדיין מטרידים אותי והם:
1. פילטר סיני על אף היותו סיני (אין לי כלום נגד סינים אני חולה עליהם) "ינקה או לא ינקה" אני לא רוצה למצוא את עצמי מחפש פילטר חלופי לבחירה הזולה בתקופה הקרובה. 2. אני מעריך שכמות הנטו של המים תהיה 160ל' והשאלה היא מה הגודל המתאים ואם יש גודל עם עוצמה גדולה מידי (גדולה כך שתהווה מיתרד לדגים). תענו לי על השאלות האלה ואני מבטיח להרגע! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
לפי מה שידוע לי, רצוי שהפיטלר יעשה לפחות 3 פעמים את האקווריום
בכדי שהמים ישארו צלולים ונקיים. הרבה מאוד אנשים משתמשים באטמן ומרוצים מכך, הכל תלוי בגודלו ובטיפול שלך באקווריום. קח בחשבון כי מוצרי אטמן מעבדים מכושרם מהר מאוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
בית עסק
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]() ציטוט:
כמובן,שיש אירופאים יותר טובים -וזה כבר שאלה של תקציב. ישראל |
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה לגבי פילטר חיצוני | Poah | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 7 | Thursday 26/06/2008 13:13 |
שאלה לגבי פילטר חיצוני | adidas | דגים כללי ובריכות נוי | 2 | Tuesday 04/10/2005 10:08 |
פילטר חיצוני / פנימי ל - 40 ס"מ - מחפש המלצות | Oz | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 19 | Tuesday 01/02/2005 14:52 |
שאלה לגבי פילטר חיצוני | איציק פיש מן | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 5 | Wednesday 24/09/2003 15:02 |
התלבטות לגבי פילטר חיצוני | urilivne | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 5 | Thursday 22/05/2003 12:06 |