![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
חבר'ה 2 שאלות לי אליכם!:
1) איך הערכת סי או 2 של סרה שעובדת על טבליות ששמים בתוך מיכל פלסטיק כזה בתוך האקווריום? היא טובה? 2) מה לגבי הדשנים של hagen ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל פיתוח
הודו לך על 48 הודעות 81 פעמים
סוג אקווריום: X2 צמחייה \נאנו ריף
וותק בתחום: 20 שנה
|
![]()
הנה לך מאמר היישר ממאגר היידע שלנו מאמר שאיציק רז כתב שעוסק בין הייתר על השוואות בין דשנים.
https://www.aqua.org.il/modules.php?n...rder=0&thold=0 אני אישית משתמש בדשן של SEACHEM ואני מרוצה מאוד. לגבי מערכת CO2 - פרט מה נפח האק' ואיזה תנאים יש לך תאורה כמות צמחים וכו' כעיקרון חבל לבזבז כסף על הערכה של סרה אם אפשר לבנות לבד מערכת דומה.
![]() |
#3 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
לעופר - איזה דשן של seachem אתה משתמש ???? , הם מצאו חן בעיני כי הכמות שצריך להישתמש לפי ההוראות של היצרן היא כל כך מועטה ביחס לאחרים ,והוא גם לא יקר כל כך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל פיתוח
הודו לך על 48 הודעות 81 פעמים
סוג אקווריום: X2 צמחייה \נאנו ריף
וותק בתחום: 20 שנה
|
![]()
אני משתמש בפלוריש
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שואב רפש חשמלי של HAGEN | suzan | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 4 | Monday 07/07/2008 17:08 |
בעיה עם טסט אמוניה של HAGEN | LaYZeR | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מלוחים | 3 | Saturday 28/08/2004 16:01 |
פלורסנט Life Glo של Hagen | dududag | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מלוחים | 0 | Friday 12/12/2003 00:26 |