![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
ברצוני לרכוש אקווריום שאורכו ינוע בין מטר 20 למטר וחצי ויכיל 450-550 ליטר.
על מה אתם ממליצים בנייה עצמית? אקווריום מוכן מחנות? מה המחיר בערך לאקווריום בנייה עצמית? אני מדבר על מחיר כולל למיכל +מעמד+כתרים+תאורה שתספק את האקווריום? האם תוכלו להמליץ על חברה שמתעסקים בבניה?(מס' טלפון, מיקום וכד') האוכלוסיה המיועדת-ציקלידים אפריקאים. בהמון תודה מראש, עידו! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
חברה אני באמת אשמח לתגובות, יש עליי חרם או משהו?? אני פשוט חדש פה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ראש צוות תוכן ומערכת AquaDex
הודו לך על 489 הודעות 569 פעמים
|
![]()
מאד תלוי בגודל הסופי, בעיקר בגובה האקווריום.
כמו גם תלוי בבחירת והתאמת הסטנד והחיפויים [איזה עץ, איזו עבודת פרזול] וכו'... מאחר שאני מבין שאין עוד גיבוש סופי על מידות\ אני מציע לך להתעניין בהצעות מחיר מהסוחרים השונים. ישנם גם אקווריומים קנויים שבאים בילד-אין ואולי יתאימו לדרישותיך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
לבנייה בארץ נסה את מונו או את קלמי ויש עוד כמה אחרים הבונים באיכות ויפה . היכנס לפורום סוחרחם ושלח להם הודעות פרטיות לקבלת הצעת מחיר . (חוץ מזה , באמת אין חרם עליך , לא תמיד אנו מצליחים לענות תוך 10 דקות , אני מתנצל ...)
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() ![]() ובקשר למידות סופיות.כפי שאמרתי הדבר שמאוד חשוב לי הוא הנפח ואורך. בקשר רוחב ולעומק אני פחות מתעקש. השאלה הכללית היא אם ברמת העיקרון אני אצטרך להשקיע כספית יותר בבניה עצמית או באקווריום סיני טוב למשל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
בניה עצמית בדרך כלל יקרה יותר.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בנייה עצמית של אקוואריום | rf_aquarium | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 0 | Saturday 10/06/2006 22:25 |
בנייה עצמית של אקוואריום קטן | rf_aquarium | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 4 | Wednesday 31/05/2006 06:46 |
בנייה עצמית של OverFlow | בוני | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מלוחים | 13 | Tuesday 01/07/2003 10:54 |
בנייה עצמית של אקווריום, מול קניית הכל מן המוכן | קובי | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 2 | Wednesday 27/02/2002 00:24 |