![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
טוב רובכם אולי לא יודעים אבל כילד מעולם לא שיחקתי בפאזלים ואני שונה הרכבות (חוסר קורדינציה שיכלית ומוטורית).
ובכן היחלטתי שאני רוצה טלו' + דיוידי/וידאו בחדר שינה, ובגלל חוסר מקום אני צריך זרועות לתלות אליהם. קניתי המכשירים וקניתי 2 זרועות , אחד לטלו' אחד ל דיוידי/וידאו של ברקן. סבבה , היכנתי את כל כלי העבודה , קרי מקדחה + קודח 10 , מברג אלן ורגיל ופתחתי את ברקן מס1 . ואז חשכו עיני 7000 חלקים מפורקים , הוראות ציור (חלקן סותרות) הכוונה למברגים ומפתחות קוטר שונים ושימחה גדולה. טוב , שלב ב' הצקה לשכנים כדי לאסוף כלי עבודה מתאימים , לאחר הבטחות ואיומים נאספו כל כלי העבודה. שלב ג' - לנסות להבין מכל החורים שיש בחלק המתחבר לקיר (ויש 34 כאלה) איזה באמת מתחברים , זה היה רגע קשה , ציור אחד סימן קבוצה אחת , וסימון אחריו סימן קבוצה אחרת , מה שכמובן יצר דילמה כלשהי ומטר קללות. לאחר שהיחלטתי באיזה חורים להשתמש קדיחה והרכבה הימשכתי הלאה , לאחר כמה עשרות קללות ודפיקות הראש בקיר היצלחתי לפענח כמה מהציורים ולהרכיב מספר חלקים. שלב ד' עצירה לשם חשיבה ופירוק קופסת ברקן ב' (כדי שלא אצטרך לפרק מה שהירכבתי בראשונה) , מזל גדול שעשיתי את המהלך הזה אחרת הייתי צריך לפרק הכל כדי להרכיב את הסטנד השני ולחבר לראשון. נו לפחות בקופסא השניה היוו רק 4000 חלקים. to make a long story a little shorter , אחרי כמה עשרות שעות , קללות , הטחות ראש בקיר ושבירת אביזרים שונים , שני הסטנדים במקום , הטלו' והדיוידי/וידאו במקום ואפשר חהנות. אהה כן את החלקים "העודפים" אני שומר למחסן... Judas
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חצץ עשה זאת בעצמך! | bloodsucker | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 4 | Thursday 21/12/2006 19:44 |
עשה בעצמך , סלעים | ruoy765 | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מלוחים | 20 | Tuesday 11/07/2006 12:29 |
עשה זאת בעצמך | קובי | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 31 | Tuesday 26/04/2005 10:24 |
עשה זאת בעצמך בית מנורה | eli_em | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 18 | Friday 03/10/2003 14:22 |