![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
ערב טוב!
ברשותי בריכה של כ 600 ליטר. כרגע עם ראש כוח לגונה 2200 כ - 3 שנים. עושה בעיות ( לאחר שמנקים אותה מסרבת לעבוד רק לאחר מכות ). מחפש ראש כוח חדש לקנות. דרישות: לא סיני (כן, כן אני יודע עובדות מעולה ולמרות זאת " אני עני בשביל לקנות סמרטוטים" ). שהיה לה גורס רפש. אמינה. צריכת חשמל נמוכה. אשמח להמלצות מחברה בעלי ניסיון עם ראש כוח לאורך זמן. תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
סוג אקווריום: לאו-טק צמחיה
וותק בתחום: עוד לא מומחה אבל כבר יודע על מה אני מדבר...
|
![]()
אין דבר כזה משאבה עם "גורס רפש". זו המצאה. תבדוק את מה שאני אומר ותגלה בעצמך.
יש משאבות שמיועדות לעמוד בעומסי לכלוך גדולים ולהעביר דרך האימפלר מים מאוד מלוכלכים אבל הן לא גורסות שום דבר. אני מאוד ממליץ על המשאבות של מסנר. הן גם זולות יחסית, גם גרמניות וגם לי יש אחת שעובדת בינתיים ללא דופי , אם כי סה"כ היא אצלי חצי שנה אבל עומס הלכלוך אצלי הוא משמעותי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
תודה אייל.
מי יודע איכן ניתן לרכוש משאבות מסנר באזור רחובות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
בית עסק
|
![]() ציטוט:
![]() שמוליק שלום, איזה דגם של לגונה יש לך ? לרוב מדובר במשאבות שעושות היטב את העבודה וחבל להחליפן. לדעתי עדיף לשפץ במידת האפשר את המשאבה הקיימת ולא לרכוש משאבה חדשה. אשמח לסייע לך בנושא. בברכה, בוגי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
בוגי שבת שלום!
מדובר בלגונה של 2200 ליטר לשעה. כל עוד אני לא מנתק מהחשמל לשם ניקיונה היא עובדת. אחרי ניתוק מהחשמל היא נכנסת לעבודה רק אחרי מכות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
בית עסק
|
![]()
תופעה מוכרת במשאבות, בד"כ זה קורה כתוצאה מנזק בציר האימפלור.
אם זה המקרה, אפשר לדעתי לתקן את המשאבה. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מעוניין בהמלצה למזון איכותי | מתן וענונו | ציקלידים אמריקאים | 10 | Wednesday 09/02/2011 21:18 |
מעוניין בהמלצה על פילטר | Poah | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 8 | Tuesday 04/08/2009 22:31 |
מעוניין בהמלצה - שילוב מלאווים | ציקלידים כללי | 11 | Friday 22/02/2008 01:54 | |
מעוניין בהמלצה | static | אקווריום צמחייה | 8 | Monday 20/08/2007 20:25 |
מעוניין בהמלצה... | MERCEDES | דגים כללי ובריכות נוי | 7 | Monday 16/05/2005 13:36 |