![]() |
![]() |
#1 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
סוג אקווריום: 270 ליטר אמריקאים,טריי מאק 2 תוכים וסוורום....21 ליטר צמחיה ....50 ליטר לובסטר אדום צבת!
|
![]()
שלום לכולם!
קניתי היום גורמי פנינה ואני לא ממש יודע מה הוא אוכל... זאותאומרת שכתוב באקוודקס אוכל כל אבל אני ניסיתי לתת לו דפים הוא אכל אבל ירק אותם בחזרה החוצה וגם נתתי לו כדורים שוקעים הוא אכל וירק החוצה נתתי לו ארטמיה יבשה הוא גם כן עשה אותו דבר ..מה אני יתן לו לאכול.?והאם אני יכול לשים אותו עם דג קרב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל טכני
הודו לך על 174 הודעות 237 פעמים
|
![]()
לא, אתה לא יכול לשים אותו עם דג קרב בצנצנת, אבל כן אפשר לשלב בין שניהם באק' הקיבוצי.
אני רוצה שתשים לב למשהו שאתה אומר ציטוט:
תן לו כמה ימים לצאת מהסטרס ואז תתחיל לדאוג, כרגע, תיהיה רגוע.
![]() |
![]() |
#3 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
סוג אקווריום: 270 ליטר אמריקאים,טריי מאק 2 תוכים וסוורום....21 ליטר צמחיה ....50 ליטר לובסטר אדום צבת!
|
![]()
חח לא בנתים הדג קרב נימצא לבד ב62 ליטר כי יש לי זוג זברות שאני מחכה לדגיגים שלהם...אז שמתי אותו לבנתים
אז עכשו אני רוצה להעביר אותו ל45 ליטר שיש לי ביחד עם הגורמי פנינה... המוכר נתן לי להאכיל אותם גם שם בתוך האקווריום והם לא אכלו שמתי להם שם את הארטמיה ואת הדפים(היו שם קופסאות פתוחות)וכולם לקחו לפה וירקו החוצה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אורח
|
![]()
אם הם לא אוכלות אולי לא במצב הכי טוב,אז למה קנית?
|
![]() |
![]() |
#5 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
כי שם בתוך החנות הם ניראים מצוין הם לא מראים סימנים שהם חולים....
וגם עכשו הוא ניראה בסדר גמור.. אם אני ישים תולעי דם קפואות או לא אז אולי יפתח לו את התאבון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
תן לו זמן!הוא בסטרס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אורח
|
![]()
אז אם הוא נראה טוב אז הוא בסטרס תן לו זמן
|
![]() |
![]() |
#8 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
אבל שמעו זה לא זה שהוא לא מיתקרב לאוכל הוא כן והוא מכניס לפ הוהכל ויורק החוצה אז זה לא סטרס לא?!
כי דג שבסטרס לא מיתקב אפילו לאוכל.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
איזה סוג אוכל יש לך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
שמע אני יודע שלתולעי דם אף דג לא מסרב....
אם יש לך בבית אתה מוזמן לנסות אם אין לך תן לו יום להסתגל לאקו' ואז תנסה עם המזונות הקיימים אל תדאג לא יקרה לו כלום ביום יומיים בלי לאכול |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]()
לי יש גורמי פנינה אני מאכיל אותו בדפים ובתולעים הוא לא מסרב לשניהם ,אולי הוא הורגל לסוג אוכל אחר ממה שאתה נותן לו.תמשיך לתת לו את מה שאתה נותן ותאמין לי לא תהיה לו ברירה הוא יאכל את זה כמו גדול.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]()
אני חושבת אתו דבר אולי הוא הורגל לסוג אוכל אחר ממה שאתה נותן לו.תמשיך לתת לו את מה שאתה נותן ותאמין לי לא תהיה לו ברירה הוא יאכל את זה כמו גדול.firemebad
מה שה firemebad אמר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
סבלנות תן לו זמן!!!
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
גורמי פנינה מנשק? | איתי | דגים כללי ובריכות נוי | 9 | Wednesday 10/11/2004 01:28 |
גורמי פנינה עם ציקלידים??: | קוזמו | דגים כללי ובריכות נוי | 7 | Saturday 02/11/2002 11:24 |
גורמי פנינה אנורקסי | דגת צוף | דגים כללי ובריכות נוי | 3 | Tuesday 28/05/2002 15:54 |