![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
סוג אקווריום: 220 ליטר
|
![]()
לפני שבוע קניתי שתי ציקלידם תכשיט אוסקר אחד ופלאוור הורן שבגלל שלמוכר לא היה מקום הוא מסר לי אותו. הפלאוור הורן תוקפני כלפי האחרים מה לעשות?
![]() יש למישהו המלצה לשילוב במקרה ואני אוציא את הפלאוור הורן |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
מישהו???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
הודו לך על 16 הודעות 18 פעמים
סוג אקווריום: טטרות,
|
![]()
תצטרך לפרט לנו על האקוריום. גודלו, פילטרציה....לפי זה נדע מה יכול להתאים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
האקווריום:220 ליטר
יש הרבה דקורציה פילטר פנימי חזק מאוד ועוד אחד חלש יותר מתכונן להחליף לפילטר פנימי אוכלוסייה בינתיים : אוסקר אחת שתי תכשיט ופלאוור הורן אחד חצץ:קוורץ 15 קילו האקווריום עבר סייקל כמה שאלות: 1. האם יהיה בסדר להוסיף קורליוס או אוארו לאקווריום או שאני חייב להוציא את הפלאוור (עדיין לא ידוע אם הפלאוור זכר או נקבה) 2.במקרה שהוא נקבה הוא פחות תוקפני? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
כל הדגים קטנים עדיין ויש אדם שרוצה להחליף איתי את הפלאוור על קורליוס או אוארו או גק דמפסי
אחד מהם מתאים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הודו לך על 265 הודעות 333 פעמים
סוג אקווריום: 720 ליטר +600 ליטר, דרום/מרכז אמריקאים 4 קוביות 80 ליטר להטלות, 200 ליטר מיכל אימון לדגיגים
וותק בתחום: 55 שנים
|
![]()
יש לך סלט שלם של דגים שלא מתאימים למיכל שלך ולא מתאימים אחד לשני.
פלאוור הורן צריך להחזיק לבד, הוא תוקפני מאוד. האוסקר צריך מיכל גדול, הוא מגיע לגדלים רציניים וצריך נפח גדול, ובנוסף לכך הוא עלול לבלוע כל דג שיתאים למפתח הגדול מאוד של הפה שלו, למשל קורליאוס או תכשיט.... אני ממליץ לך לקרוא על הדגים שנמצאים אצלך ולקבל החלטה אם אתה רוצה להישאר עם פלאוור הורן לבד או לבנות אוכלוסיה מגוונת יותר. אם תחליט לגוון - כדאי שתבחר אוכלוסיה מאותו אזור גיאוגרפי ועם תזונה דומה (קורליאוס הוא מבונה צמחונית, תכשיט הוא אוכל בשר....) בנוסף - תבדוק את גודל המיכל (נפח מים, מרחבי שחיה) שמתאים לכל דג ותוציא את הדגים שלא מתאימים למיכל שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
תקשיב אני אמרתי שאני יכול להחליף עם חבר על הפלאוור הורן
או גק דמפסי או קורליאוס או אוארו דבר שני 220 ליטר מתאים לאוסקר בקל האוסקר כרגע בגודל של 5 סמ והתכשיט גם 5 האם יהיה אפשרי להוציא את כולם חוץ מהאוסקר ולהוסיף גק דמפסי נגיד וזה יהיה אפשרי איזה עוד דגים אני אוכל לשים אחר כך |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
אני לא רוצה להשאיר דג לבד באקווריום כלומר אני אוציא את הפלאוור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
מה אתה אומר על האוכלוסייה הזאת:
2 אוסקר 4-3 תוכי 1 גק דמפסי ועוד איזה דג/דג מנקה קטנים |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
הודו לך על 6 הודעות 7 פעמים
סוג אקווריום: 300 ל' אמריקאים, 70 ל' לוטאק, 50 ל' לוטאק, 12 ל' שרימפסיה, 160 ל' בהקמה
וותק בתחום: מילדות
|
![]()
שלום תום היקר,
אוסקר ב 200 ליטר יתקע בגודל 15-20 ס''מ מעבר לכך, הדג יגדל תוך חצי שנה ויעקוף את שאר הדגים עד שהם יעלמו, אצלי הבאתי שניים ביחד עם עוד כמות ציקלידים ובוטיות באותו הגודל, העוסקים גדלו והדגים נעלמו - סך הכל בלעו 15 דגים תוכים אוסקרים וכל הציקלידים האמריקאים האלה לא מתאימים לנפח, אם תנסה אתה תחווה מים צהובים מאוד מהר לא משנה כמה החלפות מים יהיו. מעבר לזה שאתה תשתעמם מהר מאוד מהדגים האלה, כי אין איתם שום משחק מעניין לעיניים והצבע לא הכי מושך. לגדל פלאוור לבד זה גם אופציה אבל היא תשעמם גם מאוד מהר. יד 2 מפוצץ בכאלו אוכלוסיות שאנשים מנסים להיפטר מהם... המלצה חמה, כמו שאמרו קודמי, אוכלוסייה מאותו איזור גאוגרפי, רמת אגרסיביות בינונית. מלאווים כמו קורלאוס, אצ׳י ודומיהם בהתנהגות ובתזונה. לחילופין אוכלוסייה אמריקאית עם אופי עדין כמו אקרה כחולה, מולטישפינוזה סקלארים ודומיהם. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
המלצות לשילוב דגים | Shimon11.5 | דגים כללי ובריכות נוי | 25 | Tuesday 02/07/2013 16:52 |
המלצות לשילוב עם צהובות, | taleshel01 | שרימפסים וחסרי חוליות | 8 | Tuesday 26/07/2011 01:28 |
המלצות לשילוב דגים | MUSIC2020 | דגים כללי ובריכות נוי | 29 | Thursday 27/01/2011 22:11 |
המלצות לשילוב? | (dan) | ציקלידים אמריקאים | 25 | Tuesday 22/06/2010 14:01 |
המלצות לשילוב עם טרופאוסים | אשר | ציקלידים כללי | 17 | Monday 19/11/2007 21:30 |