![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
האם כדי להכניס דיסקוסים קטנים לאקווריום שבו יש דיסקוסים בוגרים?
האם הדיסקוסים הקטנים יתפתחו כמו שצריך? יוני |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
לפי מה שאני יודע ממגדלים זה לא מומלץ
מכיון שהם יהיו אחרונים "בתור "לאוכל וכל הזמן הם יהיו נרדפים ובכך יוכל לגרום לעיכוב בגדילה אני מכיר מגדלים שאפילו בהטלות לאחר חודש + הם מפרדים את הגדולים והקטנים באק' נפרד |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר כבוד, הוגה ומקים AquaDex
הודו לך על 23 הודעות 45 פעמים
סוג אקווריום: דיסקוסים
|
![]()
לא מומלץ כלל בדיוק מהסיבה שצויינה, דיסקוסים קטנים שיוכנסו לאקווריום עם דיסקוסים גדולים לא יגדלו כמו שצריך, הם יהיו הכי חלשים באקווריום, יסבלו מהצקות של הדגים השליטים, יאלצו לחיות באזורים הפחות נוחים באקווריום והחשוב מכל יהיו אחרונים לגישה לאוכל.
פעם שמעתי שהדגים הבוגרים מפרישים הורמונים מעכבי גדילה שפוגעים בגדילה של הדיסקוסים הקטנים יותר, לי אישית זה נשמע קצת מופרך אבל גם זו אפשרות.
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
כהמלצה כוללנית לא כדאי.
אך נשאלת השאלה מה האלטרנטיבה ? אם ברצונך לגדל דיסקוסים מקטנות לבגרות עם מירב הסיכויים התשובה שלילית. אך אם אין לך אקווריום גידול, או זה לא הנושא הראשון במעלה אצלך, אני לא מוצא סיבה למה לא. יתכן מאוד שלפחות חלקם יתפתח במידה זו או אחרת, זה תלוי מאוד באופי שלהם. הסיכויים שכולם יגדלו ויתפתחו הוא קטן אך קיים לפחות לחלקם. אודי מאיפה הגיעה "היציאה" הזאת ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ממיסדיי אקווה
|
![]()
לפעמים אין ברירה
אם יש לך אקוריום אחד עם דגים שמתחילים להיות זקנים ואין מצב לארקוריום נוסף, ואתה לוקח בשחשבון שמתוך 8 יגדלו יפה 3-4 . אפשר, כפתרון טוב יש לתת מזון בכמה גדלים. אם תתן אנין נון (בגודל קפה מגורען) וטטרה ברידר ומאידך באותתה האכלה טטרה ביטס ומזון D50 (גדול ) כך הגדולים יאכלו מהגדול והקטנים יתנפלו על המזון הקטנטן. זה לא הפתרון הכי טוב אבל מנסיוני זה עובד.
![]() |
#6 |
|
![]()
תודה
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
הכנסת דיסקוסים לאקווריום - בשם שוגי... | irone | דיסקוסים | 8 | Thursday 02/11/2006 01:19 |
דיסקוסים - צבע של בוגרים ! | noamlevi | דיסקוסים | 3 | Wednesday 02/08/2006 23:19 |
הכנסת דיסקוסים לאקוריום צמחיה | omri55 | דיסקוסים | 4 | Saturday 08/10/2005 20:10 |