![]() |
![]() |
#1 |
אורח
|
![]()
יש לי אקוואריום של 70 ס"מ ויש לי בו
2 זברות 2 רוזברים 8 גופים 1 מנקה 1 טלסקופ ו4 קריסטלים אבל כל הדגים האלה נורא קטנים ורק הטלסקופ הוא בולט ואני רוצה שיהיו לי עוד כמה דגים בולטים אבל שיסתדרו עם השאר איזה סוגים אני יכול להכניס לשם?????? ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
משתמש חסום
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
קודם כל כדאי לך להוציא את הטלסקופ. אתה משלב דגים טרופיים אם דגי מים קרים ..
הטרופיים אוהבים טמפ' גבוהה.. והקרים כמו הטלסקופ מעדיפים טמפ' נמוכה.. תרשום בבקשה את המידות של האק' שלך.. כלומר, אורך, גובה, ועומק.. ככה נוכל לדעת כמה ליטר יש באק' וכמה דגים עוד תוכל להכניס..
![]() |
#3 |
אורח
|
![]()
טלסקופ זה לא במקרה הדג הזהב השחור ההוא? כי אם כן אתה צריך להוציא אותו משם זה דג שמתאים לאקווריום מים קרים לא חמים.
|
![]() |
![]() |
#4 |
סוג אקווריום: דרום אמריקאי
|
![]()
מה שנאמר פה על הטלסקופ הוא נכון, אבל:
1. הוא מסתדר יפה מאוד עם טמפרטורה בין 20-26 מעלות, זה אפילו טמפרטורה מומלצת, כי הוא לא דג זהב רגיל שמסתדר עם קור 2. באקווריום קיבוצי גדול הוא יכול להסתדר מצויין עם דגים טרופיים בלי להפריע לאף אחד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
בנוסף לעניין הטמפ' (שלא יהיה נוח לטלסקופ אך הוא יכול בקלות לחיוב בטמפ' 28) הרוזיברב אוהבים לנשנש זנבות של שליירים, טלסקופ ושאר דגי זהב.
לפיכך, לא מומלץ לערבם באקוריום אחד.
![]() |
#6 |
|
![]()
אפילו בלי הקשר לתנאי המחיה של הטלסקופ, תסכים איתי שהו לא מתאים לשאר הדגים (אתה בעצמך רשמת). אני אישית העתי מוציא אותו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
אין שום בעיה שתשאיר את הטלסקופ עם שאר הדגים.
רק שים לב שלא מציקים לו יותר מדי. חשוב מזה, שמור על איכות מים טובה (דהיינו, החלפות מים תכופות). לטלסקופים יש נטיה לאבד עיניים זמן קצר לאחר ירידה באיכות המים.
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אקוואריום חדש | naon23 | אקווריום צמחייה | 2 | Wednesday 04/10/2006 22:59 |
נפח אקוואריום | naon23 | בעלי חיים, אלמוגים וחסרי חוליות מים מלוחים | 7 | Saturday 30/09/2006 14:09 |
אקוואריום חדש | nimrodbl | דגים כללי ובריכות נוי | 1 | Tuesday 14/03/2006 15:52 |
אקוואריום חדש | יחי | ציקלידים כללי | 10 | Tuesday 24/08/2004 14:08 |