![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
שלום לכולם, יש לי באקווריום בעיית חלזונות שבעבר הייתה נוראית היום הרבה פחות? איך טיפלתי? בדרך המומלצת פה עם חלזונות הלנה
הבאתי 2 בהתחלה וראיתי שאחד מהם פשוט לא התאושש מהמעבר, אמרתי טוב אולי לא עשיתי משהו בסדר. השני המשיך וחי ואכל ונשנש מהם. לפני שבועיים הבאתי עוד שלוש כי הכמות לא השתנתה. ברגע שהם הוכנסו ראיתי את החילזון ה?וותיק? עולה על אחד מהם והיה נראה כאילו הם מתגוששים או משהו בסגנון. לאחר מכן החלזון החדש הזה שהתגושש איתו מת גם כן. אתמול בלילה ראיתי את זה קורה שוב פעם, וגם היום מצאתי אותו מת. קראתי בכל מקום שהם לא קניבליים, ופשוט כל הזמן אחד מהם מת. יכול להיות שקיבלתי אחד קניבל? האם להוציא אותו ולהביא אחרים זה הפתרון? אני יודע להבדיל בין הישן לחדשים כי הוא משמעותית יותר גדול מהם. נתוני אקווריום: שרימפסיה 30 ל החלפה 10% שבועי פילטר מפל 150 ל/ש רץ ממרץ לא הייתה תמותה מעולם לא בודק ערכים מי ברז מטופלים Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
לאף אחד אין מושג?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ראש צוות תוכן ומערכת AquaDex
הודו לך על 489 הודעות 569 פעמים
|
![]()
ההתגוששות שאתה רואה היא דבר טוב, מרמזת על רבייה ביניהם, כלומר ניתן לראות שנוצרים זוגות בין כל הפרטים.
לגבי התמותה, ללא ערכים.. לפחות טמפרטורה וניטראט, יהיה קשה להבין במה מדובר. כמו כן, נשמח לתמונה של אחד מהם, על מנת לראות מה מצב הקונכיה (דבר שיכול להעיד על בריאותם). לעת עתה, הייתי ממליץ לבצע החלפת מים משמעותית יותר של 30% לפחות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
מה הכוונה מחוץ לאקווריום? הם יצאו לבד או אתה הוצאת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
אני הוצאתי
הם פשוט נשכבו במקום ולא זזו במשך 4-5 ימים בלי להתחפר ובלי לזוז אז הבנתי שמשהו לא כשורה, והפעם האחרונה שראיתי אותם זזים הייתה לפני ההתגוששות. הסתכלתי לתוך הכונכייה שלהם והיא הייתה ריקה. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|