![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
שלום לכולם!
אחרי כשמונה שנים של אקווריום לאוטק עברתי להייטק קניתי את כל הציוד הדרוש השארתי את צמחי הלאוטק והוספתי כמה צמחי הייטק (אני רוצה לעשות את החלפת הצמחיה בהדרגה). שאלתי ל250 ליטר כמה בועיות co2 צריך לתת בדקה לדעתכם? כרגע אני נותן כ - 40 בועיות co2 לדקה. מעט? הרבה? בסדר? תודה ושבת שלום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הודו לך על 2 הודעות 2 פעמים
סוג אקווריום: צמחייה
|
![]()
הייתי רוכש בגרושים אינדיקטור לרמת co2 במים ופועל לפי התוצאה שאקבל ממנו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
הודו לך על 30 הודעות 43 פעמים
סוג אקווריום: אקווריום צמחייה
|
![]()
היי שמוליקס, קשה מאוד לדעת מה המספר הנכון כי כמות הפרמטרים שתשפיע על קצב ההתנדפות היא עצומה, יש פה עניין של יחס שטח פני המים לנפח המים הכולל, עוצמת הרעדת פני המים, שימוש במשאבן אוויר ואבן חמצן, ועוד דברים רבים וכמובן יעילות המיסוס בריאקטור או דיפיוזר.
עדיין, לדעתי נשמע לי ממש מעט להיות על פחות מבועה לשניה, כממוצע מאוד מאוד כללי ולא מחייב הייתי מתחיל ב2-3 בועות לשניה ומשם עושה כיוונון. כמו כן, דרופצ'קר הוא אמנם לא המדד הכי אנליטי והוא מגיב באיחור רב אבל הוא בהחלט עוזר להרגיש שאתה נמצא בכיוון הכללי ובהעפת מבט זריז אתה יכול לקבל תחושה כללית טובה. קיצר קנה דרופצ'קר. ***שים לב*** - חשוב מאוד שבכל שינוי שאתה עושה למע' ה-CO2 תהיה תמיד להשגיח בצורה צמודה ביום השינוי לראות שלא נגרמת הרעלה ליצורים החיים. רמה טובה של CO2 מסיס במים מהווה מפתח להצלחה במיכל הייטק ולכן שווה להתעכב על הנקודה הזו ולראות שמגיעים למצב טוב כצעד ראשון במעבר להייטק. בהצלחה! ![]()
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בועיות על הצמחים | idoko10 | אקווריום צמחייה | 7 | Wednesday 20/01/2010 23:47 |
בועיות קטנות במים | mufasa-2 | דגים כללי ובריכות נוי | 2 | Tuesday 01/12/2009 15:37 |
בועיות במים בעיה.. | adi_radmi | מלוחים כללי | 8 | Friday 06/11/2009 14:21 |
בועיות אויר | oran_m | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 1 | Monday 20/11/2006 17:55 |
יש לי בועיות מתחת לעלים | פלוני אלמוני | אקווריום צמחייה | 2 | Wednesday 19/02/2003 10:42 |