![]() |
|
![]() |
#1 |
משתמש חסום
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
שלום יש לי סטנד יתום שאין עליו אקווריום כעת מידותיו 150 50 60 (גובה )
אני מעוניין לבנות אקווריום של בין 120 אורך ל-150 עוד לא החלטתי סופית מה שכן החלטתי שרוחב האקווריום יהיה מינימום 55 ס"מ ומקסימום 60 ס"מ שאלץי האם זה מסוכן שהאקווריום יהיה רחב ממידותיו של הסטנד שלהזכירכם רוחב הסטנד הינו 50 ס"מ כמובן שרוחב הפלטה שתונח על הסטנד יהיה תואמת לגודל האקווריום
![]() |
#2 |
|
![]()
אם אתה שם בפלטה אין בעיה אבל אם אתה בונה אותו אז כדאי לך כבר לעשות את זה במידות של הסטנד יותר יפה
![]() |
#3 |
|
![]()
אתה מדבר על 2.5 ס"מ מכל צד
אני לא רואה בעיה לדעתי זה בסדר גמור אתה יכול להוסיף בכל צד של הסטנד עובי בחלק העליון של 2.5 ס"מ מהחזית ומאחורה ואז יהיה לך 55 ס"מ שטח עליון או שלהוסיף עובי חומר של 5 ס"מ מהחזית ומהחורה ואז יהיה לך 60 ס"מ שטח עליון כמובן שחייב להניח פלטה חזקה כמו סנדוויץ בכדי שהיא למעשה תחלק את המשקל על הסטנד שלומי
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סטנד לא תואם למידות האקווריום | ranburda | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 1 | Saturday 23/08/2008 16:30 |
גודל סטנד לא תואם לגודל האק' | מוחקודח | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 1 | Sunday 03/06/2007 08:34 |