![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 2 הודעות 2 פעמים
סוג אקווריום: דיסקוסים 450 ליטר
וותק בתחום: בנושא דיסקוסים, 5 שנים
|
![]()
התחלתי לפני שבוע סייקל אקווריום 400 ליטר עבור דיסקוסים.
הכנסתי 9 גופים. במקביל שמתי באקווריום 2 גזעים\שורשים על מנת שיספגו מים וישקעו ללא צורך בהנחת אבן עליהם. הבחנתי בעובש בכל מיני מקומות על הגזע\שורש 1. האם 9 גופים מספיקים לסייקל?(לא זוכר כמה דגים שמתי במיכל עבור סייקל) 2.מה עושים עם העובש? יש לי ניסיון עם סייקל בעבר עבור דיסקוסים. עד עכשיו לא שמתי גזע\שורש עבור דקורציה עם דיסקוסים, אשמח לקבל הערות והארות לגבי טיפול בגזעים\שורשים תודה אורי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הודו לך על 16 הודעות 18 פעמים
סוג אקווריום: טטרות,
|
![]()
לגבי השאלה השניה שהעלת- יש כאלה שהאצה לא מפריעה להם, יש אפילו מי שטוען שזה יפה. אני למשל הייתי שנה ומשהו בלי אוכלי אצות ורק השבוע הוספתי אנציסטרוס כדי שיאכל את האצה . לגבי הגזע-טוב ששמת כבר עכשיו. הכנסת דקורציה משמעותית כשהדיסקוסים מאוקלמים מכניסה אותם לסטרס לא נורמאלי [ זה דג שמעצבן בפחדנות שלו אבל זה כבר נושא לפוסט אחר]. קח בחשבון שבשבועות הבאים יפלוט צבע לא מזיק למים. לגבי הסייקל- לטעמי לא יספיק להכנסת להקת דיסקוסים שלמה, אולי יספיק להכנסה איטית ומדורגת שלהם.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מצע עבור קרדינלים | Cardinal94 | שרימפסים וחסרי חוליות | 1 | Friday 21/08/2020 18:39 |
כיצד לבחור דיסקוס? כזכור אני בשלבי סייקל מתקדמים וצפוי להכניס דיסקוסים בקרוב | bh | דיסקוסים | 4 | Sunday 22/04/2012 14:58 |
שאלה בנוגע לקציצה עבור דיסקוסים | פלקור | דיסקוסים | 9 | Thursday 01/04/2010 16:49 |
רוצה ללמוד מניסיונכם לקראת סייקל אקווריום דיסקוסים 350L | עמית ת"א | דיסקוסים | 7 | Thursday 11/03/2010 21:45 |
חלב עבור דגי קוי | hankn | דגים כללי ובריכות נוי | 7 | Wednesday 28/10/2009 22:51 |