![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
אז ככה...החלטתי להשקי קצת באקוריום מחר אני רוצה ללכת לקנות כמה דברים ורציתי להתייעץ:
האקוריום שלי 250 ליטר+משאבה חיצונית ופנימית של האיים. תאורה-יש לי בית של שני פלורסנטים(אני מקווה שזה מספיק) איזה פלורסנטים אני צריך לקנות ושל כמה ואט?(האם לקנות בחנות חיות או באייס)כמה אמור לעלות לי? אנטי כלור-איזה כדאי? כמה אמור לעלות? צמחים- איזה? דגים-יש לי 6 סקלארים בוגרים ו6 טטרות אף אדום בוגרים ומנקה. איזה עוד דגים אני יכול לקנות מחר(מולי,רסבורות,נאונים בצבעים שונים,זברות,גופים,סומטרות)?? האם יש עוד משהו חשוב שאני צריך לקנות? תודה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
דבר עם עידודג מIPL יש להם מבצעים השבוע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
אל תכניס ניאונים עם סקאלרים, בטבע הסקלאר ניזון מהניאון. זה כמו לשאול אם אפשר לשם את האוגרים שלך עם פיתון בורמזי ביחד. לא שילוב שאתה רוצה, אלא אם בא לך לראות את הכסף שלך נעלם ואת הסקלאר מסתובב במרחבי האקווריום עם פרצוף של "אני?! אין לי מושג על מה אתה מדבר... מה זה בכלל ניאון?" ובינתיים אתה רואה את הזנב של הניאון מבצבץ לו מהפה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
סוג אקווריום: צמחיה 135 ליטר מידטק
וותק בתחום: מ 2003
|
![]()
הי עמרי!
הוסף דגים וצמחים כראות עיניך הטובה אך בהדרגה. להקה אחת לשבועיים.צמחים רק לאחר חיטוי. אנטי כלור מומלץ מאד - סטס קואט. עיין במאמרים על חיטוי צמחים ומניעת חלזונות. IPL מומלץ. תאורה תלוי בסוג הצמחים בהם אתה מעוניין. עצתי , הכן שעורי בית לעומק יותר ואז חזור לשאול. אודי
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קנייה | mtrs1 | שרימפסים וחסרי חוליות | 3 | Wednesday 30/07/2008 18:08 |
קנייה מeBay | dorrosh | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 32 | Sunday 13/07/2008 10:56 |
מאובנים - קנייה | aquafreak | קהילת אקווה | 0 | Wednesday 15/03/2006 16:55 |
קבוצת קנייה לT5 | PyroMan | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 2 | Saturday 22/05/2004 10:49 |