![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
יש לי 5 רזבורות באקווריום קהילה ונראה ש 2 מתוכם עם ביצים בבטן ודי קרובות להטלה ואני רוצה לנסות לגרום לתהליך להצליח.
הבעיה שיש לי מיכל נוסף בנפח 20 ליטר עם כל הציוד הנדרש שכמובן קטן מבחינת נפח, האם להעביר אותם עד ההטלה זה בסדר, או האם להעביר רק חלק מהם או האם עדיף שלא להעביר כלל. אשמח לעצה איך לעשות זאת נכון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הודו לך על 52 הודעות 58 פעמים
סוג אקווריום: שרימפסיה, דגי להקה, דגי קרב
וותק בתחום: מילדות
|
![]()
שלום,
אישית אני לא הייתי מנסה לתפוס את הנקבות בעיקר כי לדעתי הסטרס מהמרדף רק יגרום להן להפיל את הביצים. אבל בהנחה ואתה יכול בלי סטרס או החלטת בכל מקרה את מה שארשום פה תצטרך להכין באיזה אקווריום שלא יהיו בו, הראשי או הרבייה; האם יש לך צמחייה באקווריום? רזבורה נוהגים להטיל על עלים רחבים כמו קריפטוקורין, אם אין לך אז תנסה לשים באקווריום קצת עלי שקד הודי בערימה או איזה משטח אחר שיוכלו להטיל בו. את העלים אתה חותך/מוציא או משאיר באקווריום רבייה רזבורות לא אוכלות את ביציהן לרוב ומתחיל לדאוג לביצים. מניסיון אישי אני לא הייתי עושה כלום, הן תסתדרנה כמו שהן, אם באמת התנאים באקווריום שלך טובים מספיק לרבייה אז יהיה בסדר וכמה דגיגים ישרדו כל עוד יש להם צמחייה להתחבא בה. הכל תלוי כמובן מה המטרה שלך, לצבור ניסיון, רווח מקסימלי או לצפות/להנות? בכל מקרה הדבר הכי חשוב זה צמחייה, להטלה, להגנה ולחיי הדגיגים. מקווה שעזרתי קצת, בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
תודה רבה, אין לי צמחייה באף אחד מהם אבל יש לי צמח מלאכותי עם עלים די רחבים (יטילו על זה?) שלא יספיק להגנה על דגיגים בכל מקרה ולכן אני צריך את המיכל הקטן.
השאלה האם יש סיכוי שמשהו יקרה בו בכלל ואם כן כמה מהם להעביר בהתחשב בגודל. תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
הודו לך על 52 הודעות 58 פעמים
סוג אקווריום: שרימפסיה, דגי להקה, דגי קרב
וותק בתחום: מילדות
|
![]()
שלום,
אין לי מושג מה יקרה, יטילו על פלסטיק ו/או ישרדו. היתרון בצמחים זה לא רק ההגנה שהם מעניקים, והמקום להטיל אלא גם הדגיגים יכולים לנשנש כל מיני מיקרו חיות ו/או אצות שגדלות על הצמח שעוזרים לתזונה ולגדילה. אבל כמו שאמרתי אין לי מושג מה יקרה, לא באקווריום העיקרי ולא החלופי בלי צמחייה. בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חוות דג הזהב - רזבורה חצויה | חוות דג הזהב | חוות דג הזהב 8 בע"מ | 2 | Friday 21/10/2016 09:35 |
חיזור ורבייה- רזבורה חצויה | novos | דגים כללי ובריכות נוי | 0 | Friday 31/10/2014 13:52 |
רזבורה חצויה - בהריון או פצע? מה לעשות.... | gohaner | דגים כללי ובריכות נוי | 0 | Thursday 09/12/2010 21:03 |
רזבורה חצויה VS שרימפס | משה פרחי | שרימפסים וחסרי חוליות | 6 | Sunday 04/04/2010 11:53 |
רזבורה חצויה.. | c_f_Girl | דגים כללי ובריכות נוי | 0 | Friday 19/12/2008 14:37 |