![]() |
|
צפה בתוצאות הסקר: האם להחזיר את שמוליקיפוד לפורום? | |||
כן |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
לא |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
מצביעים: 0. לא ניתן להצביע לסקר זה |
![]() ![]() |
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
אני פונה לכל המנהליםמשגיחים ובעיקר לאלמי.....
תחזירו את שמוליקיפוד!!!!!! הפורום לא אותו דבר בלעדיו ![]() אפשר לחשוב מה הוא עשה! זה לא סיבה להעיף מישהו שהרבה זמן בפורום בגלל שהוא החליף משתמש ורשם שם שאלה דפוקה! מילא אם זה היה מישהו חדש שלא יודע כלום ולא עוזר לאנשים... לבנאדם יש יותר מ700 הודעות! והוא עזר גם לי מלא! והוא אחלה בנאדם! חוץ מזה.... מי יארגן מפגשים בצאט????? ומשחקים בGTA?? ![]() ![]() ואני רוצה לראות שתינעלו את ההודעה הזאת ![]() ![]() ![]()
#2 |
|
![]()
עם כל הכבוד,
כפיר הוא דווקא אדם שקול מההנהלה שבד"כ לא ממהר לעשות באן למשתמש לפני שהוא יזהיר אותו כמה פעמים. אני מאמין שלכפיר יש את הסיבות שלו שהובילו אותו להחלטה שהתבצעה, ולא צריך לערער עליה... דעתי 8) |
![]() |
![]() |
#3 |
ממיסדיי אקווה
הודו לך על 13 הודעות 28 פעמים
|
![]()
כאמור , אין לי בעיה לפתוח דיון ציבורי על מר שמוליקיפוד ,
אבל כאשר הפורום מסיים את יחסיו עם משתמש מסויים , אני נוהג להסביר לו את מעשיו , בצורה אישית , לפעמים גם טלפונית , זה לא "כולה מה הוא עשה" , זה הרבה יותר מזה , בכל מקרה סקר לא ממש יעזור כי הפורום אינו דמוקרטי , אלה מונהג על ידי החלטות המנהלים, הפורום הזה חרט על דיגלו מקצועיות ורצינות , אני לא אומר שאין מקום להומור בפורום קהילה ולסבבה של אווירה, אבל אם בן אדם מתחיל להציף את הפורומים המקצועיים עצמם בשם משתמש אחר (כדי שלא יזהו אותו) במטרה להרוס לכולם את ההנאה מהמקצועיות, ואח"כ משקר לי במצח נחושה (לא רק בנושא זה אלה בנושא אחר) , למרות שהסברתי את רצינות הדברים לשמוליק הוא העדיף "להסלתבט בסבבה" אז: 1)החלפת שמות משתמשים זו חריגה אחת 2)הצפת הפורום - תוכל לראות את הליצנות כאן: http://www.ffil.org/forum/search.php...hagibagiblabla 3)לשקר לי על הנושא הזה 4)ולזלזל בפורום אחרי שאני מסביר לו כל סעיף כזה מספיק כדי להרחיק משתמש , שרוצה להרוס לאחרים את ההנאה מהפורום, ואני נמצא שם בכדי שזה לא יקרה , אני מעריך את החברות שלך מר ג'וקר ואני יודע שמר שמוליק הוא משתמש ותיק?! אבל למה להרוס?! ELMINISTER |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
להחזיר את שמוליק!
להחזיר את קיפוד מן!!!! הוא היה אחלה גבר אין לי מושג מה יש לכם נגדו ![]() לדעתי המשגיחים פה יותר מדי מחמירים (היי אני רק מביע דעה פה) אני שמתי כמה חייכנים מסכנים ותמימים וכבר מילאו אותי באזהרות (טוב רק אחת פה ושם) אבל בכל מקרה..... אני בטוח שמי שמגדל דגים לא יכול להיות בן אדם עד כדי כך רע בשביל שיעיפו אותו מהפורום! זהו סיימתי.... wild blue ראית השתמשתי רק בחייכן אחד! תיקון קטן: קראתי לעומק את דברי elminister ואני חוזר בי! כל הכבוד על בחירתך elminister ככה צריך לעשות לכל מי שמפריע לסדר בפורום בצורה כזאת או אחרת... ![]() ![]() ![]()
#5 | |
|
![]()
[quote]
לי יש בעיה אחת , אני לא מסתדר עם שקרים , גם לא קטנים , באמת אני לא רוצה להלבין את פניך ברבים ולעשות "משפט ראווה" עם איורים,ציטוטים, ודוגמאות לרבות התלונות ממשתמשים אחרים , החלפת משתמשים, לוגים של מחשבים וכדומה אבל כל הסיבות הועברו אליך , ובשיחה אישית , אם תרצה אי פעם לחזור או להתנצל נתתי לך אישית את כתובת הMAIL שניתן ליצור איתי קשר לילה טוב אגב אם יש למשהו בעיה אישית אם זה הוא מוזמן לפנות אילי אישית, לשוחח טלפונית וכדומה דלתי תמיד פתוחה [quote] זה היה ציטוט של אלמי.... להגיד לכם ת'אמת... הופתעתי.... היום בעודי חוזר מבית הספר עייף משיערוי המתמטיקה אדון אור מתקשר אליי ומודיע לי על כל זה שנמע ממש כמו סיפור בדוי ואני עדיין לא עיכלתי את זה.... לא מזמן הגעתי הביתה ובאתי לראות מה קרה.... אני לא רוצה להראות כאחד שמתנגד לכל חלטות הפורום כשהם נותנים ban, היה גם מקרה אחד עם דודי שהוסבר בצורה מפורטת ואכן הרחקתו הייתה מוצדקת לחלוטין.... לעניינו, מה אני יגיד לכם? אני לא יכול לתאר את הפורום בלי שמוליק או את שמוליק בלי הפורום, הפורום צריך את שמוליק כי שמוליק גורם לו "לחיות" ולא להיות סתם אתר אלא להיות משהו שבאמת אנשים בקשרים גם אישיים וגם משחקים ועושים דברים ביחד גם שלא קשורים לדגים.... שמוליק "מחייה" את הפורום והוא הרוח הצעירה שלו... שמוליק גם כל כך אוהב את הפורום שאם תסתכלו על הזמן שהוא פה תראו שהוא מבלה כאן לא מעט זמן ותיזכרו בהודעות שלו איך שהוא מקפיץ את כולם לצ'ט (בוא לצ'ט בוא לצ'ט.....), בקיצור אחלה בנאדם, ממש נקשרתי אליו ואנחנו מדברים הרבה ולפני שהתחלתי ללמוד היינו מדברים כל בוקר והיינו מדברים כמעט על הכל... לא יודע מאיפה זה בא לו ההחלטה להשתמש בשם משתמש אחר ולעשות את מה שעשה, תאמינו לי הוא מתחרט על זה עד עומק ליבו, הוא רצה לעשות משהו משעשע ורצה לראות איך יגיבו, לא שאני אומר שזה היה מוצדק והוא בעצמו חושב שזה היה טעות ... אך אומרים: אין עונשין לפני שמזהירים... (או משהו כזה....), בקיצור הוא לא קיבל גם אזהרה, אני חושב שהפורום יפסיד הרבה אם שמוליק לא יהיה פה, אלמי, תחשוב על זה שוב, ציטוט:
אלמי, כתבת שאם הוא ירצה לחזור הוא יוכל וזה כבר מראה שבכל זאת יש אפשרות להחזרתו, אני מאמין ששמוליק יצור איתך קשר (אולי לא בטלפון- אולי הוא ביישן), וכתבת גם "דלתי תמיד פתוחה", זה מאוד משמח לשמוע, ואם דלתך פתוחה אז אני מבקש ממך אישית להחזיר את שמוליק, זאת בקשה רצינית.... אנא תחשוב על זה טוב... מקווה שתסלח ושהכל יסתדר, ניר. נ.ב. אני מכיר את אלמי והוא לא מעיף ככה סתם אנשים כי אני מכיר מקרה שבו חשבתי שאני צודק ובטלפון התברר שהמשמש שהועף עשה דברים שממש לא מוצדקים, אז אני לא חושב שנתפלת אליו או משהו אבל בכל זאת אני מבקש להחזירו, בתודה, ניר. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
ממיסדיי אקווה
|
![]()
אנשים לא עפים סתם כך....
מר ניר , אתה מכיר אותי לא מהיום ויודע שמשתמש עף מהפורום מסיבות מוצדקות לגמרי אני מצטט אותך: בקיצור הוא לא קיבל גם אזהרה.. ודאי שקיבל.. בדו שיח פרטי שלנו , ולא אחת אלה כמה. , ביקשתי ממנו שיתנצל מול הפורום על עוגמת הנפש בדיוק כמו שאתה כותב : הוא מתחרט על זה עד עומק ליבו, - אז זהו שלא , כי הוא לא ממש התחרט , ואם היית רואה כיצד הוא דיבר אתמול בצ'ט היית מבין על מה אני מדבר, "והוא בעצמו חושב שזה היה טעות " - הוא לא חושב הוא היה עסוק בלשקר לי....אם הוא היה מודה בטעות ומתנצל הכל היה נגמר בצורה אחרת לגמרי שוב שוחחתי עם שמוליק היום שנית , יש לו את הכתובת של הדו"אל שהוא צריך לכתוב בצורה מסודרת למה הוא צריך לחזור , ולבקש מחילה על ההתנהגות שפגעה בלא מעט משתמשים ומנהלים, אני מבטיח כי אם יגיע מכתב כזה הוא יקבל התיחסות מכל המנהלים משגיחים ונחליט יחד, לגבי חזרתו לפורום בכל מקרה אני מעריך את החברות האמיצה שלכם , אבל איך שלא תסתכל על זה, ואיך שלא תהפוך את זה , ותקרא את ההודעה שלי למעלה סעיף ,סעיף , תבין שההחלטה לא היתה שרירותית או מתוך "קריזה" או מתוך "הטפלות" היא היתה החלטה נכונה , ובלי קשר לשמוליק אישית, הפורום הזה הוא סופר מקצועי , אני שמח מאוד שיש קהילה תוססת , ושאנשים נפגשים ומשחקים ונהנים גם בלי קשר לדגים, גם אני הכרתי אנשים מדהימים ואני מדבר איתם כמה פעמים ביום בלי קשר לדגים , אבל יש צורת התנהגות בפורום הדגים הישראלי וכדאי שכולם יבינו טוב טוב שלהרוס לאחרים זו משהו שהנהלת הפורום לא תעבור עליו בשתיקה. ELMINISTER אחראי משמעת פורום הדגים הישראלי |
![]() |
![]() |
#7 | ||
|
![]()
נכון, אתה צודק לגבי אותו משתמש שעף וקיבלתי פירוט ואכן המעשה היה מוצדק....
מתי הוא קיבל אזהרה? הוא קיבל אזהרה וגם אחריה המשיך לכתוב הודעות שטוטיות? ציטוט:
ציטוט:
אני חושב שהגענו להסכמה שאם שמוליק יסכים להתנצל במכתב אליך אישית ואל כל חברי הפורום אז שמוליק יחזור אלינו והכל יהיה כשהיה... מסכים? |
||
![]() |
![]() |
#8 |
ממיסדיי אקווה
|
![]()
ממש לא הגענו להסכמה כזאת ידידי , החלטה כזו היא של כל חברי הצוות ובידיים שלהם
בכל הכבוד ניר , שמוליק יודע להתבטא בעצמו מצויין (ראה 700 הודעות שלו), הוא לא צריך סנגור (סנגור טוב אני חייב לציין) כאמור יש דרך מסודרת להגיש עירעור מול הנהלת הפורום , כבר אתמול דיברתי עם שמוליק בעצמו ונתתי לו את הכתובת אליה הוא צריך לשלוח MAIL מסודר ולהסביר למה הוא נהג כך, אם הוא ירצה לחזור , היום הוא שוב פנה אילי ובעצמו אמר "אני לא רוצה לחזור לפורום שלכם..." אם מר שמוליק רוצה לחזור , תיבת הEMAIL של הפורום ממתינה, המכתב יקרא ןישקל על ידי חברי ההנהלה ELMI |
![]() |
![]() |
#9 |
ממיסדיי אקווה וחבר של כבוד
הודו לך על 2 הודעות 2 פעמים
סוג אקווריום: דיסקוסים
|
![]()
נירפן ידידי .צריך לדעת ולהבין שהפורום הוא פורום מיקצועי ואין לאף אחד זכות לעשות את מה ששמוליק עשה .עם כל החיבה שלכם עיליו זה עדיין לא מקנה לו זכויות יתר .ויותר מיזה אמרו לו שהאימייל פתוח והוא יכול לכתוב מכתב והצוות ידון בנושא אבל הוא מעדיף לדבר עם כל העולם ולעשות לעצמו תעמולה מאשר לשבת ולכתוב מכתב התנצלות
אני בזמנו שלחתי לך בפרטי הערה עם דעתי. אני אפילו לא זוכר על מה היה הנושא אבל דיברנו כמו אנשים מבוגרים והנושא נסגר ביננו .אותו דבר עם חבר נוסף שלא הזכיר כאן את שמו .בפירוש אני אומר תמיד יש מקום לדו שיח אבל לעשות צחוק מהפורום ואחר כך להמשיך מאחורי הקלעים זה מעל ומעבר זו דעתי למרות שחיבבתי את הבחור שוני
#10 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
חברים יקרים.
אני אישית מאוד מחבב את שמוליק. הוא יודע זאת כמו רבים אחרים. אבל. אני מניח שכולנו ( או רובנו ) נכנסים לפורום בכדי ללמוד ולעזור לחברים/ חובבים החולקים את אותו תחביב. תפקיד המנהלים והמשגיחים בפורום הוא קודם כל לשמור, לודא ולהקפיד שכולנו נוכל להנות ולשתף אחד את השני בתחביבנו זה. לו לא יהיו כללים וחוקים שישמרו. מהר מאוד נמצא כולנו את עצמנו במקום ספורום בו אנו לא רוצים לבלות ולחלוק. אם מי מהחובבים חושב שאלמי רע או מקבל החלטות שגויות. אנא הבינו. רוב ההחלטות מתקבלות ע"י כל צוות הפורום בכפוף לכללים והעקרונות שנקבעו. החלטה כ"כ מרחיקה מתקבלת אך ורק לאחר שכל הדרכים האחרות נכשלו. צר לי מאוד ששמוליק לא איתנו. אני רק יכול לקוות שלאחר מחשבה נוספת. ישנה את דעתו ויבין את הסיבות שהביאו להחלטה שהיתקבלה. ותמצא הדרך לחזרתו. |
![]() |
![]() |
#11 |
הודו לך על 3 הודעות 5 פעמים
סוג אקווריום: צמחייה היי טק
וותק בתחום: משנת 90~,וואו עבר מלא זמן....
|
![]()
לא עקבתי אחרי המקרה של שמוליקיפוד אבל באופן כללי
אני בעד מודרייזציה כבדה וקשה אף יותר. זה שאלמי בכלל טורח לדבר עם האנשים בטלפון זו הקלה מרחיקת לכת שמעידה על כך שה"באן" לא ניתן ברגע של קלות ראש. ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ממיסדיי אקווה
|
![]()
אני רוצה קצת להרחיב על נושא המודרציה והמשמעת בפורום הדגים הישראלי, אני מקווה שאחרי ההסבר הזה אולי יבהרו כמה דברים, הדברים האלה מייצגים את דעתי האישית ואיך אני פועל
ראשית הפורום הזה הוא פורום מקצועי , הוא הוקם על מנת לדבר על דגח נוי ולקדם את התחביב , ישנם שני דגשים עיקריים שאנו רוצים לקדם 1)רמת מקצועיות , מתן ושיתוף של ידע - את זה אנו עושים על ידי שאלות ותשובות , מאמרים , הרצאות , וכדומה 2)קהילה - פורום קהילה החופשי , מפגשים משותפים , טיולי צלילה (יש בדיוק עכשיו..), כנסים וכדומה אסור להפריד את את שני הגורמים האלה אחד מהשני ויש בינהם יחסי גומלין הדוקים, ללא קהילה , לא יהיו אנשים שיכתבו דברי חוכמה ומאמרים , והפוך , ולכן רמת המודרציה היא כזו אשר צריכה לעודד קהילה ויחסים בין אנושים אולם לא לוותר על המקצועיות, ועכשיו השאלה הגדולה היא היכן למתוח את הגבול ? חשוב לזכור שהפורום החי והתוסס הוא גם "ארכיב" עצום של שאלות ותשובות , המכיל היום יותר מ60000 הודעות , אנו שומרים לדוגמה על האספקט שנושא שנפתח לא יגלוש לנושאים אחרים וזאת בכדי שתמיד יהיה ניתן להפעיל את אופצית החיפוש ולמצוא את המידע אשר ניתקלו בו גולשים אחרים , המאמרים וכדומה, מצד שני אם נפלה הערה אשר לא קשורה לדיון או טיפה מסיטה אותו הצידה, המנהלים לא תמיד מגיעים עם "הגרזנים" מפצלים אותו , ומעלים את רמת המודרציה לרמה של "כיסוחים", אז שוב השאלה היא היכן הגבול? הגבול לדעתי הוא בשיקול הדעת של המנהל משגיח, הגבול לדעתי עובר היכן שהרמה המקצועית מתחילה לרדת לא על חשבון קהילה כי אם על חשבון של בלאגן וכאוס, ואין שום תרומה פרט לירידה ברמה, כאן האחראים נכנסים לפעולה , יש קשת שלמה של אמצעים לפעול על מנת לא לפגוע באיכות הגלישה בפורום , והיא נעה בין אזהרה ידידותית ועד העפת משתמש עם כל קשת ומגוון האמצעים , אני שלם עם עצמי לגמרי שכל משתמש שהועף עשיתי ככל יכולתי להסביר לו את המעשה החמור , הכולל הסברים בפרטי ובפומבי, וכמעט תמיד אני יוזם שיחות טלפון ומסביר פנים אל פנים את הבעיות , למה?! כי הקהילה הזו חשובה ! , אולי נפלה אי הבנה?! אולי יש מקום לספקות?! על כל פנים גם אחרי "גזר הדין" יש מרום לעירעור מסודר אשר מוגש לMAIL של הפורום (support@ffil.org) שם ניתן להגיש בקשה מסודרת והאחראים דנים בה בכובד ראש (זה לא דימוי , באמת כל בקשה נידונה לגופה בצורה עינינית), תבינו רבותי, כל הנושא של הטיפול בגולש, נציב פניות הציבור החדש שלנו, הטלפונים, כל זה נועד לשמר את הנכס הכי חזק שלנו , שזה אתם עצמכם , מצד אחד אני רוצה לשמור על כולכם כי אתם למעשה בונים את הפורום , מצד שני יש עברות שעלהם לא ניתן להבליג והם הורסים את הגלישה לחובבים האחרים שוב כאן ניכנסים השיקולים של האחראים והמנהלים ואני גם יכול לאמר לכם כי יש מערכת פנימית של "בלמים ומעצורים" כך שההחלטה לבצע מעשה משמעתי אינו מהלך של איש אחד בצורה פזיזה אלה מהלך מתואם. אני מקווה שהבהרתי והרחבתי קצת על נושא המשמעת בפורום ושתהיה לכולכם אחלה גלישה ! ELMINISTER אחראי משמעת |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
אלמי שלום
אני גולש כל יום בפורום וכימעט שאינני מפספס יום מבלי ליראות הודעות חדשות אין יום ששמולקיפוד אינו מחובר לפורום ונותן שם אצות או עזר יכול להיות שכאן הוא עשה טעות קורא כולנו בני אדם אינני חושב שכאן אנו צריכים לותר. אך אני חושב לפי מה שאני רואה כי זה טעות ללא תשומת הלב המלאה שיכולה להביא עונש שכזה אני חושב כי תיתן לשמולקיפוד עוד צאנס על מנת להוכיך את עצמו ועונש כי יביא מהמר פגז שיוכיח את חשיבותו לפורום כמו כן גם התנצלות על מה שעשה
#14 |
סוג אקווריום: דגי פלסטיק
|
![]()
אני כניראה לא יודע לקרוא או לא מבין....
לי נראה שכל מה ששמוליק צריך לעשות אם הוא רוצה לחזור לפורום הוא לכתוב מכתב ל: 'support@ffil.org' ולבקש סליחה. זה הכל, זה לא קשה מדי לדעתי (אולי קצת קשה להתנצל אבל אף אחד לא מת מזה לאחרונה). |
![]() |
![]() |
#15 |
משתמש חסום
|
![]() ![]() ![]() הוא באמת רוצה לחזור לפורום הינה עובדה דיברתי איתו באי סי קיו והוא באמת רוצה לחזור! הינה מה שהוא כתב לי: "גם אני רוצה לחזור........... אני לא חי בלי הפורום אם לא שמת לב אני כל החיים שלי שם........ |
![]() |
![]() |
#16 |
אורח
|
![]()
אם הוא רוצה לחזור אז שישלח מכתב סליחה ב E-MAIL למנהלי הפורום(כמו שאמרו לו) ומכאן זה לשיקולם של המנהלים נקודה(אני לא מבין על מה הויכוח פה).
|
![]() |
#17 |
ממיסדיי אקווה וחבר של כבוד
הודו לך על 2 הודעות 2 פעמים
סוג אקווריום: דיסקוסים
|
![]()
שמוליק יודע בדיוק מה הוא צריך לעשות כדי אולי לחזור לפורום אבל הוא מעדיף לא לבוא ישירות כמו גבר ולבקש לחזור אלה לשלוח שליחים .המסקנה היחידה היא שהוא ממשיך בדרך שבא הלך בפורום פרובוקציות לא ישירות.איילין אם חשוב לך שהוא יחזור תסבירי לו את הדרך (אולי הוא לא הבין ) וכמו שאמר אלמיניסטר 4 פעמים מכתב התנצלות למשגיחים והם ידונו בכובד ראש .מה כל כך קשה?
אני חושב שהדיון הזה מוצא עד תום ואולי כדאי לנעול אותו כי אנחנו חוזרים על עצמנו כמו תקליט שחוק ![]() אז בבקשה שוני
#18 |
מקורב להנהלה
הודו לך על 5 הודעות 12 פעמים
וותק בתחום: משנת 86
|
![]()
אני מסכים עם עם כפיר וצוות ההנהלה
אנשים צריכים לדעת איפה הגבול ועד כמה למתוח את החבל צריך לנעול את העץ ולא לנהל על זה דיון ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
ממיסדיי אקווה
|
![]()
אני מקבל את ההצעה של שוני ואלי ונועל את העץ , על זה נאמר השיר
"נאמר כבר הכל".... תקראו שוב , למה שמוליק עף , תקראו את סדר הפעולות שיש לעשות , לא יעזרו סקרים ולא יעזרו שליחים , יש דרך אחת להגיש עירעור וכתבתי את הנוהל בצורה מסודרת, תקראו שוב את כל ההודעות בעץ , תבינו את קודי ההתנהגות בפורום הזה , ונמנע ממצבים לא נעימים כאלו תודה וגלישה נעימה ELMI |
![]() |
![]() |
#20 |
ממיסדיי אקווה
|
![]()
טוב , שמוליק התנצל בצורה בוגרת ,
ההנהלה קיבלה את המכתב והחליטה לפנים משורת הדין , לסלוח על המעשה אני מקווה שלא יחזרו אי נעימויות אלו , זה לא נעים גם לנו וגם למשתמשים , אנו צריכים לזכור שיש "קוד" של התנהגות בפורום , מה שאתם כותבים , קוראים עשרות אנשים , וההנהלה מחויבת לשמור על הרמה, אני מאחל לכולכם גלישה נעימה במערכת , ולתת למנהלים להתעסק אק ורק בתחומים המקצועיים יום טוב ELMINISTER אחראי משמעת פורום הדגים הישראלי http://www.ffil.org ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
רק עכשיו שמתי לב- תחזירו את זה!! | פינגרמן | קהילת אקווה | 2 | Monday 24/09/2007 02:28 |
תחזירו את המים לתושבי בכפר | IQ | קהילת אקווה | 4 | Tuesday 09/03/2004 23:53 |