![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
סוג אקווריום: מרובע,,כזה עם מים ודגים :)
|
![]()
קראתי קצת על כך שכבול מרכך את המים ומחמיץ אותם,,,,
שאלה,,, אם אני רוצה שהמצא כולו יהיה קורץ לבן גרס ועדין להישתמש בכבול, האם אפשר ליצור שקית או מס שקיות רשת פלסטיק שבתוכם לידחוס את הכבול נישמע יעיל? אני יודע שאפשר ליצור שתי שכבות אך אין לי רצון בכך,בימקום,חשבתי להניח מאחורי הצמחים ובפינות האק את השקיות ולהסתיר אותם גם באמצעות דקורציה יעיל? כמו כן גם שימוש בגזע גדול ובצימחיה שיתרמו גם לריכוך,, וגם קצת מידע כללי על הכבול-נימצא במשתלות?מחיר?כמות? לאקווריום מטר= 130 ליטר וגם,,,, שאלה קצת דבילית, בפילטר פנימי ביאולגי בילט-אין שעובד על ראש כח,שינוי ראש הכוח לחזק יותר אומר שמחזור המים באק תכוף יותר - נכון? כך שכמות המים שעוברת דרך הפילטר מהירה יותר , זאת למרות ששטח תכולת הפילטר זהה [ניראה לי שהסברתי לעצמי בכתיבה ] בקיצור,,, ראש כח חזק יותר אומר שמחזור המים באק מהיר יותר וזה אומר אכות מים טובה יותר , נכון ? תודה וסליחה אם לא הייתי ברור,גם אני קצת לא מבין מה כתבתי בקשר לפילטר באק [רנה קליפסו 100] עם פילטר מובנה,,מה סדר המדיות? הזרימה מלמעלה כלפי מטה,, בחנות אמרו לי [למעלה כלפי מטה] פחם-צמר-קרמיקה-ספוג גס ניראה לי הזוי שהספוג גס נימצא אחרון תרשים של הפילטר זהה כמו במיקרה הזה רק שאני מוסיף פחם פעיל https://www.aqua.org.il/modules.php?n...topic&p=501420 תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
|
![]() ציטוט:
אולי הם יהיו יותר צלולים אבל ככל שהמים עוברים מהר יותר דרך המדיות אז החיידקים לא מספיקים לפרק את האמוניה/ניטרט זה אמור להיות מאוזן, למהיר מידי ולא איטי מידי
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
אף אחד לא יכול לעזור לי בסידור המדיות...?
אני רצה להריץ את האק ולא יודע אם אני פוגע או מועיל בסדר שיש לי.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
בעיקרון הסדר הוא ככה
מלמעלה למטה - ספוג גס צמר קרמיקה פחם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
בחנות סידרו לי את זה הפוך.....
?!?!?!? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
ניראה לי שקצת נימאס לכם ממני אבל בכול זאת....
![]() בבקשה... תנו לי מס תשובות שאני אדע אם אני באמת צריך לשנות את הסדר בפילטר,, שאני פשוט אהיה בטוח שהסדר הזה הוא הסדר הנכון,,, ניראה לי שאני בנתיים אולי דופק את האיזון הביאולגי באק,, ושוב הסדר הוא פחם->צמר->קרמי->ספוג..וכך גם זרימת המים שוב סורי אם אני נודניק,,,זה פשוט מטריד אותי ועד שאני לא אקבל תשובה החלטית ונחרצת אני משאיר את הסדר הקיים [וגם אם אפשר התיחסות לשאלות האחרות] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
יקיר אקווה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
אם אני רוצה להוסיף כבול לפילטר [כמו שמצורף בלינק למעלה]
איזה סדר חדש אני צריך לעשות בפילטר,,? כמובן לפי כיוון הזרימה תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
שים אותו בשקית מיקרון- חובה חובה אתה מסדר את הפילטר כך 1. המים עוברים דרך ספוג גס אם יש לך- לא חובה 2. אחרי הם עוברים דרך הפרלון- חובה 3. אחרי הם עובדים דרך המדיות( קרמיקה)-חובה 4. פחם פעיל אם יש- לא חובה 5.כבול- לא חובה הסדר בסעיפים 4 ו5 לא משנה אני מקווה שהייתי ברור
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה לגבי מדיות ביולוגיות | דודו29 | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 4 | Tuesday 12/09/2006 23:32 |
שאלה לגבי סידור מדיות בפילטר חיצוני | liran9 | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 3 | Thursday 29/09/2005 03:54 |
שימור בקטריות וסידור מדיות בפילטר | panda | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 7 | Tuesday 03/05/2005 18:41 |
החלפת מדיות בפילטר פנימי - שאלה. | amirchen | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 3 | Sunday 14/03/2004 20:05 |
הוספתי פילטר שאלה על שילוב עם פילטר פנימי וסידור מדיות | zoyaniv | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 9 | Tuesday 26/08/2003 17:55 |