![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
יש לי אבו נפחא זן 8, פרימדונה, שלא מעוניין באוכל יבש...
תולעי דם סבבה, אפילו מצאתי אתמול תולעת על עלי חסה ונתתי לו והוא זלל אותה כמו ספגטי, אבל כשמדובר באוכל יבש, גרגרים - Tetra Prima או דפים - Tetra Min ששניהם בעלי ערך תזונתי גבוה ומגניב, הוא מסרב לאכול, התזונה שלו די מבוססת על תולעי דם שאני נותן פעמיים בשבוע, יש למישהו רעיונות איך להרגיל אותו לאוכל יבש? תודה לעונים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
משתמש חסום
|
![]()
יש מוצרים של שרימפסים מיובשים, הם אוכלים את זה, זה הכי קרוב לאוכל יבש שאני מצליח לתת.
מלבד זאת אתה יכול לקנות שרימפסים קפואים בחנות מזון רגילה ולהאכיל אותו בהם.
![]() |
#3 |
|
![]()
המוצרים האלו ביחד עם תולעי דם יהוו את כל מה שהוא צריך מבחינת מזון? אם כך אז אין בעייה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
כבר אמרתי לך בשירשור הקודם שהם לא יגעו בטטרה פרימה וטטרה מין. אני עם אודי, תנסה מזון שעשוי משרימפס.. אם גם זה לא הולך, אל תאכיל אותם כמה ימים, ואז תשרה את החתיכות מזון יבש בתולעי דם שיקבלו את הטעם שלהם. ואז אני מאמין שלא תהיה בעיה.. והם לאט לאט יתרגלו למזון יבש.
אפשרי לתת להם לחיות על תולעי דם ועל שרימפסים קפואים. אבל לדעתי זאת לא התזונה הכי טובה שיכולה להיות. תנסה להוסיף להם לזה שבלולים (אם יש לך, המין לא כל כך חשוב), ותנסה מזונות קפואים עם תזונה מלאה, יש מלא כאלה לאושן נוטרישן, זה יהיה הרבה יותר טוב מרק שרימפסים ותולעי דם. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
יבשתן מסרב לאכול! | nissim24 | דגים כללי ובריכות נוי | 5 | Friday 07/11/2008 16:32 |
קורליוס מסרב לאכול , מה עושים? | 206 | ציקלידים כללי | 7 | Thursday 07/08/2008 22:09 |
קניתי דג חדש והוא מסרב לאכול | ts | ציקלידים כללי | 4 | Saturday 13/10/2007 12:51 |
מסרב לאכול | יהודה_V | דיסקוסים | 14 | Wednesday 30/03/2005 13:06 |
דיסקוס מסרב לאכול | Seabiscuit | דיסקוסים | 23 | Saturday 28/08/2004 15:58 |