![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]() ![]() ![]() טוב אז פה זוג שגילו לא ידוע,וגם סוגו לא ממש..אחד נקנה מטרופיקל פיש לפני חצי שנה ויותר בערך והשני נקנה מלפני חצי שנה מדנציגר דיסקוס עשיתי תחרות עם דודי אצל מי יטילו ראשון, לצערי כמו שאתם רואים אני הפסדתי...אבל מראות שכאלו מפצות על כך 8) נתונים של האקווריום: האקווריום 200 ליטר לאו טק(צמחיה) שלMP,חימום של ג'אגר, פילטר חיצוני דוד של אהיים פרופשינל 2224, לדודי יש מערת אוסמוזה הפוכה ובאקווריום שלו יש שליש אוסמוזה שתי שליש מי ברז,מוליכות לא נבדקה כי אין ברשותינו את המד.. באקווריום יש עוד 5 דיסקוסים קטנים יותר(אני יביא תמונה של כל האקווריום בהמשך..) עוד קרדינלים,אצניסטרוס אלבינו ועוד קורידורוסים ושרימפסים כמה שאלות שדודי ביקש ממני להעביר אליכם: הדגים אמורים לבקוע, השאלה היא האם יש איזה שהוא סיכוי שהדגיגים ימצאו את ההורים? או שהם ישר יתפזרו להם על החצץ השחור/הגזע, והאם יש אפשרות לעשות מחיצה רק לזוג הנוכחי באקווריום..לכסות פריטים שחורים בקל קל או משהו כזה או אחר או שזה בחיים לא ילך? עוד שאלה, האם התאורה שבאקווריום יכולה להפריע לזוג/לביצים/לדגיגים? בכבוד רב,אפיק ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הודו לך על 2 הודעות 2 פעמים
סוג אקווריום: דיסקוסים
וותק בתחום: לא זוכר
|
![]()
מזל טוב.
קשה להאמין שהם יבקעו כי צריך להיות הפוך שני שליש אוסמוזה. גם אם הם יבקעו אין להם סיכוי לשרוד. תן להם עוד הטלה אחת או שניים ואז צריך לבודד אותם בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
הודו לך על 20 הודעות 37 פעמים
|
![]()
באיזה דודי מדובר
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
דודי
![]() יהודה תודה על התשובות...אני חושב שאין בכוונותיו לקנות עוד אקווריום..אבל נראה עד כמה אני יצליח לדרדר אותו ![]() תמונות של כל האקווריום בהמשך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() ![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
הלכו קאפוט כל הביצים
![]() ![]() ![]() אחרי שנכבה האור..האמא החלה גם היא מתקרבת אל הביצים, הייתי בטוח שהיא עוזרת לאבא לאוורר אותם...אחרי כ20 דקות חזרתי..אני לא ראיתי ביצים,הדלקתי את האור..ראיתי שרימפס במקום ההטלה במקום כל הביצים ![]() חבל..אבל לא נורא! יהיו עוד פעמים ![]() יש לכם הימור מי הרוצח? זוג הדיסקוסים האלו שהטילו היו מלכי האקווריום ואף דיסקוס ודג אחר לא היה מאיז להתקרב אליהם...חוץ מהשרימפסים שכל הזמן ניסו וניסו להתקרב ולעקוף את האבא ששמר על הביצים,פעם אחת אחד הצליח לאכול קצת ואז האבא ראה ונכנס בו.. יש מסכנות שצריך לעשות לפעם הבאה? לא לכבות את האור זה לא אופציה נכון?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
הודו לך על 20 הודעות 37 פעמים
|
![]() ציטוט:
![]() כנראה שההורים אכלו את הביצים או בגלל בהלה (הצקתם להם יותר מדי?) או בגלל שתפסו פונגוס, בכל מקרה מדובר בהטלה ראשונה שלהם והם חסרי נסיון עדיין והדבר צפוי. הדבר הטוב ביותר שתוכל לעשות זה להעביר אותם לאקווריום מתאים משלהם שם יוכלו להטיל בשקט בעתיד, אם יש אפשרות לכך כמובן. ודרך אגב למה האור היה דלוק ב-1 בלילה? אל תגיד לי שהדלקתם את האור בשביל לראות את הביצים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
יש גם ילדון חמוד בבית בגיל שקרוב לשנתיים..אם משהו הציק להם,זה הוא...אבל ניסינו לשמור עליהם ממנו,וכמה שפחות להציק להם
לגבי האור..אני לא הייתי בבית כשהייתה ההטלה(אנחנו גרים בערים שונות בכלל..) אבל כן האור היה במיוחד בשביל לראות את ההטלה(לא שהוא הדליק אותו במיוחד..הוא פשוט השאיר אותו דולק..) ויש מקרים שהסקרנות גוברת על ההגיון...אני במקומו לא יודע מה אני הייתי עושה.. בכל מקרה..צולם גם סרטון של ההטלה וההפריה..הסרטון בן כ2-3 דקות....יש לכם אתר שאולי אני יוכל לאכסן בתוכו את הסרטון? אם כן אז מצויין אני יעלה לפה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
הטלה-מספר שאלות | suzan | דיסקוסים | 1 | Friday 17/10/2008 13:56 |
הצמחים הגבוהים "מרכינים ראש" בלילה, ועוד שאלות... | dt2002 | אקווריום צמחייה | 6 | Monday 06/03/2006 20:56 |
עוד הטלה-כמה שאלות... | גל מנשה | ציקלידים כללי | 14 | Wednesday 27/07/2005 03:27 |
הטלה נוספת - שאלות ? | Blerofon | ציקלידים כללי | 6 | Tuesday 30/11/2004 15:46 |
הטלה של רמירזים - שאלות | doczahi | דגים כללי ובריכות נוי | 0 | Monday 10/11/2003 02:51 |