![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
יש לי פילטר חיצוני דולפין c-1600 900l\h (חמישה תאים)
איך נכון להפסיק פעולתו של פילטר ,(ניתוק מהחשמל,פתיחתו)כדי שלא ישפכו מים מלוכלכים לתוך האקוריום או החוצה?האים נשארים מים בתוך הפילטר אחרי פתיחתו וגם בצינורות יציאה וכניסה? איל לנתק צינורות מהפילטר מבלי שישפכו מים? כאשר מנקים פילטר צריך לשתוף את הדלי (פילטר) עצמו? האים צריך להחליף לחדשים או לשתוף במי אקו" את הפרלון ו הספוג( או חצי חצי)? את הקרמיקות לא לשתוף בכלל או אולי טיפה במי אקו"? תודה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ראש צוות תוכן ומערכת AquaDex
הודו לך על 489 הודעות 569 פעמים
|
![]()
אני לא מכיר את הפילטר עצמו, האם יש לו ברזים ואילו.. לכן לא אוכל לענות על השאלות הטכניות של פיתחתו וניתוק מהצינורות.
בקשר לשאר השאלות. את הדוד עצמו אין צורך לשטוף, אם כי לא יכול להזיק להפטר מהמים העכורים שיש בתוכו [לתרום לגינה ![]() את הפרלון אפשרי להחליף. לשתוף אותו יהיה סתם כאב ראש לשווא. בעניין הספוגים הגסים - בהחלט מומלץ לשתוף עם מים מהאקווריום. לחילופין אפשרי לשתוף עם מי ברז שעברו ניטרול כלורין. באם מתחזקים טוב את הפילטר, אין צורך לשתוף את הקרמיקות. אם בכל זאת רואים כי הן מלאות ברפש, אז אפשר להעביר שטיפה קלילה. כמו כן, הדיון עובר לפורום ציוד לאקווריום.. שם יקבל חשיפה טובה יותר בנושא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
[quote="MaaYan_B"]אני לא מכיר את הפילטר עצמו, האם יש לו ברזים ואילו.. לכן לא אוכל לענות על השאלות הטכניות של פיתחתו וניתוק מהצינורות.[quote]
כן, יש לו ברזים לסגירה, והוא דומה לסוגי האטמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ראש צוות תוכן ומערכת AquaDex
הודו לך על 489 הודעות 569 פעמים
|
![]()
אם כך:
1. יש לנתק קודם כל את הפילטר מהחשמל. 2. לסגור את הברזים ולנתקם מראש הפילטר בצורה עדינה. 3. לפתוח את הדוד ע"י הקליפסים והפרדת ה"ראש" מהדוד עצמו. ובחזרה לפעול הפוך. *כמובן שזה בהנחה והוא אכן דומה לאטמן. בכל אופן, הייתי מחכה למישהו שהתנסה עם הפילטר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
תודה על העזרה
אני גם קפצתי לחנות איפו שקניתי את הפילטר,והמוכר הסביר לי בדיוק אותו דבר כמו שאתה,וגם שאלתי למה אף אחד לא מכיר את הפילטר הזה,הוא אמר שזה כמו כל השאר פשוט תוצרת אחרת,פשוט השאר יותר מפורסמים |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]()
[
ציטוט:
בחוץ ולהחזירם לתוך המים הקיימים בכדי שלא ימותו בקטריות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
ממליץ לשתוף את הפילטר עם מים מהאקוריום כך תופחת התמותה של בקטריות
![]()
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מהו סדר ניקוי פילטר חיצוני? | kiler1 | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 3 | Saturday 08/04/2006 16:43 |
ניקוי פילטר חיצוני | eagle | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 9 | Sunday 29/01/2006 22:38 |
ניקוי פילטר חיצוני | jacob | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 3 | Friday 02/12/2005 20:48 |
ניקוי פילטר חיצוני.. | niv_50 | דגים כללי ובריכות נוי | 17 | Friday 20/05/2005 15:58 |
ניקוי פילטר חיצוני | boobar | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 6 | Monday 03/03/2003 08:11 |