![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 2 הודעות 2 פעמים
|
![]()
שלום.
נורת UV המחוברת לפילטר חיצוני חלפה לה שנה, האם צריך להיות פדנט ולהחליף ישר בתום השנה , או אפשרי למשוך עוד קצת? ואם אפשרי למשוך, אז עד כמה ? ועל הדרך, עוד שאלה, מה דעתכם על שימוש בנורה כזו בכלל?? את האמת, אני אישית לא ראיתי הבדל גדול בשימוש בה. מה שאני רוצה לעשות , זה להשאיר את ההתקן של הנורה מחובר לפילטר החיצוני ולא להחליף את הנורה בפנים כלל. מה שרציתי לוודות שהנורה לא תפגע בדגים גם כשלא החלפתי אותה מס' שנים. , נמאס לי להחליף כל שנה, אני גם לא רואה תועלת בשימוש בה. אלא אם כן תתקנו אותי אותי ותאמרו שיש בה תועלת גדולה. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
נורת LED במקום נורת PL | fishforum | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 4 | Tuesday 03/06/2014 16:06 |
נורת UV | ניר & סיון | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מלוחים | 5 | Tuesday 17/05/2011 21:44 |
נורת uv | avi_e_ | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 2 | Wednesday 28/01/2009 22:58 |
נורת uv | גנגו | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 1 | Monday 13/03/2006 23:51 |
לא הבנתי מה עדיף נורת המטאל או נורת הטי 5 | חדד שחר | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מלוחים | 16 | Saturday 20/03/2004 21:46 |