![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 8 הודעות 8 פעמים
סוג אקווריום: ריף - 800 ליטר
וותק בתחום: 20 שנה
|
![]()
שלום לכולם
בעץ זה נתמקד בסידור מסלעות - לריף/ מרינה . כל חובב מוזמן להעלות 2 תמונות של סידור המסלעה שלו אחת מהחזית ואחת מהצד כולל הסבר על : 1. שיקולים בבניית המסלעה (מאורות, כוורת, הסתרת תיבת אברפלו וכו') 2. שיטת הדבקה - אם הודבק , וברבות הזמן להוסיף תמונה עם האלמוגים . לכל אקווריום יוקדש הודעה משלו, נא עירכו את הודעתכם אם ברצונכם להוסיף תמונה. ע"מ לשמור על עץ מסודר עם עיצוב אחד בכל הודעה. אנא השאירו עץ זה נקי מ"קשקשת" כגון "איזה יופי" ליגה" מליון $" וכו' . כל הודעה שכזו תמחק ללא התראה מראש .
![]() |
#2 |
|
![]()
טוב תמונה ראשונה תהיה שלי
אקוריום 160*65*65 העיצוב ממבט מלמעלה נראה כמו האות m וכולל מעברים בין הסלעים. אני ינסה למצוא תמונה מהצד או לצלם כדי להראות את המעברים ואת המבנה מהצד
![]() |
#3 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
סוג אקווריום: ריף בבית ונאנו ריף במשרד
וותק בתחום: בדיוק הרגע קפצתי למים :)
|
![]()
אחלה של עץ אורן
![]() אני אתכבד להיות השני אתחיל בהסברים מידות האק' הם אורך 100 ס"מ עומק 60 ס"מ וגובה 50 ס"מ...כמובן ללא הסאמפ ![]() 1.שיקולים בבניית מסלעה- לא אהבתי אף אחת מהקודמות שלי...ובנוסף החלטתי לקפוץ לתחום ה SPSים..לכן החלטתי לחפש סגנון מסלעה שיהיה מתאים מצד אחד ומצד שני שאני אוהב אותו החלטתי ללכת על סגנון בונסאיי..המיוחד בו לטעמי הוא שיש המון שטחים פתוחים..הוא לא עמוס מדי..וכמובן גם בעתיד לאחר מיקום וגדילת האלמוגים עליו עדיין ישאר קצת מקום והוא לא ישאר עמוס מדי 2.שיטת ההדבקה-מסלעה זו נבנתה ללא הדבקה אלא ע"י קדיחות ושימוש במוטות PVC הפלוס הענק בתוצאה הסופית היא שתמיד אפשר לסובב את הפלטות לכיוונים שונים(היות והם לא מודבקים) וע"י כך ליצור מראה שונה בתכלית. בנאנו עבדתי על טהרת ההדבקה ואני אעלה אותו בנפרד ![]() תמונה ראשית תמונה מהצד |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
הודו לך על 6 הודעות 8 פעמים
|
![]()
היי,
האקווריום שלי: קוביה 60 ס"מ על גובה 70 + 10 ס"מ סאמפ אחורי מובנה. האקווריום יהיה בסוף מרינה ( יש גם ננו לסוסונים) והמסלעה נבנתה עם דגש לגובה ולתת מימד של עומק. הסלעים הודבקו עם דבק שיש וזה בגלל שהם כבדים והדבקתי אותם עם טיפה חומר בנקודות מועטות ( לא מכיר דבק שיעשה את העבודה חוץ משיש.) כמה תמונות: ( מפלס המים לא עד הסוף כרגע ולכן יש בועות,כשיהיה מלא מים עד הסוף האקווריון יהיה צלול) ![]() ![]() ![]() לא יודע למה זה מעלה לי תתמונות כריבוע עם איקס, אם מישהו יכול לעזור אני אשמח |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מקורב להנהלה
הודו לך על 5 הודעות 12 פעמים
וותק בתחום: משנת 86
|
![]()
זה אק' של חבר
האק' הוא דו צדדי הדגש בו היה שיצור מחיצה אך שיהיה אפשר לראות דרכו את כל חלל החדר ובמיוחד מהצד ששם הכניסה המסלעה בנוייה במדרון עם היטל על ישר כך שרואים את כל האלמוגים כמעט מכל כיוון מסלעה מאוד אוורירית -רק 60 ק"ג סלעים ועוד 2 ק"ג דבק שיש,(נבנה לפני 5 שנים-פורק לפני שנתיים) אורך האק' 180 ס"מ גובה 60 ס"מ רוחב 50 ס"מ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
בית עסק
הודו לך על 3 הודעות 4 פעמים
וותק בתחום: יום יותר ממנו, ויומיים פחות מההוא....
|
![]()
שני עיצובים לשעבר אצלי.
עיצוב ראשון: עיצוב שני:
![]() |
#7 |
סוג אקווריום: מלוחים - מרינה
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אחראי תחום מלוחים
הודו לך על 213 הודעות 249 פעמים
וותק בתחום: לא מספיק...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
בית עסק
|
![]()
האק' MAX S-650
הדגש היה על מסלעה אוורירית, עם שלוחות בולטות קדימה ומדפים לאלמוגים. שיפוע עולה משמאל לימים כדי לאפשר צפיה גם מהכניסה לבית משמאל לאק'. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
בית עסק
|
![]()
האק' MAX250
הדבקה באמצעות מיקס בטון באבקה ואקריל נוזלי, אמור להיות סוג של בטון גמיש. EMACO 400 רציתי מסלעה מינימלית, סגנון בונסאי, מאוורר מלמטה ומסתעף כלפי מעלה. מסלעה מכל הכיוונים:
![]() |
#11 |
|
![]()
אולי הגיע הזמן להוסיף עוד עיצובים
![]() קדימה
![]() |
#12 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
גם אני אשמח לראות עוד שיתופים
![]()
![]() |
#13 |
|
![]()
עיצוב שלי למרינה
![]() Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
סוג אקווריום: juwel
וותק בתחום: 3 שנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מחפש מעצב מסלעות לריף | haimvrt | מלוחים כללי | 5 | Friday 08/10/2010 20:08 |
מסלעות ודקורציה | פישנזון | ציקלידים אמריקאים | 0 | Friday 20/11/2009 10:25 |
עיצוב מסלעות | מלוח17 | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מלוחים | 3 | Tuesday 05/10/2004 12:46 |
תמונות של ציקלידים+מסלעות | Seabiscuit | קהילת אקווה | 1 | Wednesday 10/03/2004 16:06 |