![]() |
![]() |
#1 |
אורח
|
![]()
יש לי אקווריום 360 ליטר עם כל מה שדרוש לציקלידים
האקווריום נכנס לפעולה לפני חודשים וחצי ומזה כחודש היו לי רק שנע סוורומים זהב החלפי מימ 30% לפני שבועים והשבוע גם בדקתי את רמת הניטראט והכל נראה טוב עד לפני כמה ימים הבחנתי כי אחד הדגים(דווקה היותר גדול כ12 ס"מ מתנהג מוזר ברוב שעות היום מסתתר ובשעת האכלה לא מתלהב כמו אחיו אלה לוקח שירמס אחד או שנים הולך לצד ואחרי מספר דקות זורק הכל החוצה היום בבוקר לצערי מצאתי אותו מת! לעומת זאת השני הסנפירים שלו נראים כאילו מלוכלכים וקרועים ומין צבע לבן מסביב לפה עד שעה זו עדיין חי בבקשה עזרו לי האם זו מחלה או שמה? ביום ראשון התכוונתי להוסיף שני דגים נוספים אני עכשיו פוחד מה עלי לעשות????????? |
![]() |
![]() |
#2 |
ממיסדיי אקווה
הודו לך על 13 הודעות 28 פעמים
|
![]()
אשית כל אתה נוהג בחוכמה כאשר אתה לא מוסיף דגים נוספים,
בוא נמתין עם זה עד שתייצב את האק' איזה פילטרציה יש לך? האם הכתמים הלבנים נראים אכמו אניצי צמר גפן? תסתכל רגע כאן: ![]() האם הצבע הלבן מזכיר את זה? יש מחלות שונות כמו פונגוס,ריקבון סנפירים, אשר יכולות לבוא בחשבון, האם הדגים תקפו זה את זה? (2 זכרים?!) בכל מקרה עד שהעיניין יובהר הייתי ממליץ לחכות עם הוספת הדגים (הסיכון גדול מידי) ELMINISTER |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אורח
|
![]()
אטמן 3338 משאבת אויר פילטר ביולוגי וכו" כל הפילטרציה שיש לי
לפי המלצתו של דג זאב 1 לא הכתם לא כך אלה כאילו הדג נצבע בלבן בחלקו (אולי זה צבעו) אמרת משהו בקשר למחלת סניפירים אולי תרחיב כי זה מה שאני חושב כי במשך כל החודש אפילו פעם אחד לא ראיתי שהם התחכחו אחד אם השני דבר נוסף איך אפשר לייצב אק' ואיך אני אדע מתי הו מיוצב סליחה על מטר השאלות אני דיי חדש בתחום הזה |
![]() |
![]() |
#4 |
אורח
|
![]()
אולי זה ריקבון סנפירים?
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
ממיסדיי אקווה
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
צבע לבן מסביב לפה מתאים למחלה הבאה
ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
אורח
|
![]()
סליחה , מצטער אבל אני לא מבין אנגלית טוב תוכל להסביר לי בקצרה מה עלי לעשות
|
![]() |
![]() |
#7 |
ממיסדיי אקווה
הודו לך על 13 הודעות 28 פעמים
|
![]()
ראשית, למען הסדר הטוב, אל תפתח עצים נוספים על בעיה אחת, זה גורם לבילבול !
שנית אנה זהה את המחלה, אם מדובר על פונגוס (יש תמונות), תמצא בכל חנות דגים תרופה מתאימה למחלה, (די נפוץ) לא ראיתי טעם בלתרגם את החלק הנ"ל היות והוא עוסק בסימני המחלה (שכבר כתבו לך),ובטיפול (הם המליצו על מיהול מסויים של פניצילין אשר די יסבך אותך בתור מגדל מתחיל). אני מציע שאם זו המחלה, קנה תרופה בכל חנות ותשתמש בה על פי ההוראות-רוב הסיכויים שהוראות אלה הינן באנגלית (כמו רוב החומר על דגים), והייתי ממליץ שתקבל עזרה או מהמוכר או ממשהו אשר שולט באנגלית קצת יותר טוב, בהצלחה, שאלות,עידכונים בבקשה ב"עץ" הזה, לפעמים התגובה קצת מאחרת לבוא היות ולכל אחד יש את העיסוקים שלו פרט לפורום, אז לפעמים צריכים להיות קצת סבלניים ELMINISTER בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אורח
|
![]()
תודה
|
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמותה של דג | romkat | דגים כללי ובריכות נוי | 2 | Thursday 14/12/2006 04:49 |
תמותה | AQUATRON | דגים כללי ובריכות נוי | 10 | Saturday 28/05/2005 21:47 |
תמותה של דג מדי יום | אלף | דגים כללי ובריכות נוי | 13 | Monday 26/07/2004 10:05 |
תמותה של סקטופגוסים | sammy | דגים כללי ובריכות נוי | 7 | Wednesday 14/05/2003 23:53 |
תמותה (איטית) | גלעד | דגים כללי ובריכות נוי | 5 | Friday 01/11/2002 11:09 |