![]() |
![]() |
#31 | |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
סוג אקווריום: צמחייה בהקמה
וותק בתחום: 4 שנים
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#32 | |
הודו לך על 18 הודעות 25 פעמים
סוג אקווריום: אמריקאים
וותק בתחום: משנת 1975
|
![]() ציטוט:
הארג'נטי מאוד אגרסיבי, במיוחד לבני מינו, באקווריום כמו שלך(קטן מדי) הסוורום והדמפסי יהיו ז"ל בסופו של דבר..... אולי העובדה שגדלו יחד יעזור(לי היו סינספילום עם מולים שגדלו יחד) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
סוג אקווריום: למכירה
|
![]()
בגלל זה לא קניתי יותר ארג'נטינות (למרות מחירם "העממי" )...אגב פיליפ, אצלך יש 180 ל' על 6 יח'..איך אתה הולך להסתדר עם זה?
אגב אני בונה על זה שהדגים יגדלו ביחד ואיכשהו יסתדרו למרות האופי השונה של כל אחד..זה לא מופרך מדיי, ויש אפילו תקדימים יותר מאתגרים לנושא. נערך לאחרונה על ידי matan27, Thursday 06/08/2009 בשעה 01:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
לגבי יגדלו יחד, אני חושש שהארג'נטי אגרסיבי מדי. אצלי הן כבר תוקפות בוטיות ליצן באורך 16 ס"מ שבמסה פי 100 מהם..... תנסה, מה יש לך להפסיד....כמה דמפסי וסוורום....לא נורא ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
|
![]() ציטוט:
![]() אני עוקב אחר ההתנהגות, יש מספיר מקום כעת ואף אחד לא נראה מציק אחד לשני, ברגע שאראה סימן לאגרסיה אבדוק את האופציות.. חוץ מזה נראה לי שעשיתי טעות. בחרתי 4 דמפסים ע"פ הצבע והגודל..שניים גדולים ובהמתים, אחד עכשיו כשאני מסתכל נראה ממש קטן לידם, בערך חצי מבחינת מסה- כדאי לשים אותו בתא רשת לצורך ריכוז האכלה וכו'..או פשוט לתת לו את הזמן לגדול? הוא עצמו לא מראה סימנים רעים או משהו כזה, סתם אני מפחד שהוא יתקע קטן או משהו כזה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
סוג אקווריום: מלוחים
|
![]()
לדעתי אם הוא אוכל ולא מציקים לו אז תן לו את הזמן שלו.
תא רשת סתם יגרום לסטרס ולא בטוח שהוא יאכל שם בכלל
![]() |
#37 |
|
![]()
תשאיר אותו עם כולם כל עוד הוא אוכל כמו שצריך. תמיד יהיו הבדלי גודל - יש תמיד דג "בוס" שהולך יותר באגרסיביות למזון בהשוואה לאחרים.
הדמפסי הכחולים קצת יותר מפונקים מציקלידים אמריקאים אחרים שגידלתי...לא חושב שהם יאכלו/יגדלו בקצב של הויאג'ות.
![]() |
#38 |
|
![]()
נכון שהויג'אות בהמות והם כל הזמן נוברים בקרקעית כמעט כמו גאופגוסים בחיפוש אחר מזון, אבל הדמפסים
לא פראיירים..אני מאכיל אותם בדיסקוס פורמולה קפוא שנשאר לי מימי הדיסקוסים (מזון סופר משובח לדיסקוסים). זרקתי קוביה קטנה והדמפסים תפסו אותה עוד לפני שהיא נחתה על הקרקעית.. מחר אני אעלה סרטון שלהם טורפים, פשוט כיף לראות אותם טוחנים הכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
לויאג'ות רצוי מאוד לשלב מזון צמחי.
כמו כן לא להאכיל רק המזון עתיר חלבון.....רק פעם בכמה ימים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
זה מתנגש עם הדיאטה של שאר דיירי האק'
![]() עריכה: במקורות הבאים מוזכר שרצוי לבסס את המזון על מזון ציקלידים רגיל בתוספת תולעים/מזון קפוא חיי אחר..וניתן לשלב גם תוספים צמחים לקבלת צבע יפה יותר..זה הסיפור, או שמזון צמחי חיוני להם כמו לטראופוסים לדוגמא? http://www.aqua-fish.net/show.php?h=whitecichlid http://theaquariumwiki.com/Vieja_argentea נערך לאחרונה על ידי matan27, Friday 07/08/2009 בשעה 00:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
|
![]()
לא הייתי סומך על האתרים האלו......אתה יכול לסמוך עלי יותר
![]() הדג לא צמחי מובהק אבל בעל מעיים ארוכים, מזון בשרי עיקרי עלול לגרום לבלואט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
|
![]()
פיליפ נראה לי שאתה צודק, הויגאות אכן אגרסיביות..אמנם אין אבדות בנפש או בגוף, אבל
הם מסלקות מדרכם את הדמפסים בלי בעיה..יש מצב שהצבע הלבן לא יאריך ימים באק'. סרטון, תהנו: תמונות: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי matan27, Friday 07/08/2009 בשעה 12:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
|
![]() ציטוט:
קצב הגדילה שלהן מהיר יחסית לדמפסי.....בעוד חודש הכחולים יחטפו. אם לא תרצה אותן אני אקנה ממך אותן(בתנאי שיש ביניהם גם נקבות). כעיקרון, למי שיש אקווריום אמריקאים גדולים, לא יכול להכניס דגיגים כאלו אלא רק בוגרים יותר. לי יש 6 יחידות....זוג ישאר אצלי, השאר כבר מוזמנים ע"י חברים שלי. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]()
איך מבדילים בין זכרים ונקבות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
דגיג זכר בד"כ גדול יותר.
אצלי כבר רואים אצת השליט שבקבוצה, סנפיר הגב שלו מסתיים בזווית חדה לעומת עגלגלה אצל הנקבות. אני מקווה בשבילך שלא לקחת בכוונה את היותר גדולים שהיו בחנות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]()
לקחתי את אלו שהיו הכי חיונים והגיבו טוב..אני לא מזהה זכרים נקבות או שליט אצלי בנתיים.
נמשיך לפטם אותם עם כולם עד שיהיו בעיות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
מתן,
אם הויאג'ות יהיו בעיותיות ואתה רוצה צבע לבן עם הדמפסים אתה תמיד יכול לשלב זברה ציקליד אלבינו. הזכרים גם מקבלים ראש נחמד בבגרות. שים לב לאכלוס של זכרים בלבד או נקבות בלבד כדי למנוע רבייה שלהם באק'...חבל על האגרסיביות. ![]()
![]() |
#48 |
|
![]()
דווקא לא לחוץ על הלבן, סתם חשבתי שהם יהיו תוספת נחמדה..במידה והם יעברו דירה, אני אוסיף עוד סוורום אחד
ועוד 1/2/3 דמפסים (עדיין לא יודע כמה בדיוק..). תמיד אפשר להוסיף דגים קצת יותר עממים אבל עם אופי טוב כמו ווארו רגיל, ואם אלון יתאמץ קצת אז ווארו פנדה (uaru fernandezyepezi) שמזכיר קצת את הוויג'אה אבל אמור להיות בעל אופי כמו של הסוורום. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]()
גם פה אש יכול להשתלב טוב, גם לא הופך לבהמה, הפה אש/זברה ציקליד - שתי דוגמאות טובות לדגים יפים בבגרות...בתנאים טובים הם נראים מעולה:
![]() |
#50 |
|
![]()
https://www.aqua.org.il/forums/showth...19#post1516119
מקדים תרופה למכה, הדמפסים יותר מדיי יקרים- דיי בעצב אני מוכר אותם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
|
![]()
lama?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
|
![]()
כרגע הם יחסית בסדר,אך מראות סימני אלימות ואגרסיביות כלפי הדמפסים (הסוורומים פשוט גדולים מדיי בשביל להפחיד
אותם). הם אמורים לגדול יותר מהר מהדמפסים ועם הזמן אני מאמין שיעשו לי טרור לדמפסים. אני מעדיף למכור אותם עכשיו לפני שאני משקיע בהם ומגדל אותם ולהביא במוקם דגים אחרים שיתאימו לאופי שאני רוצה באק' שלי. באמת חבל לי, עד שהגיעו לארץ ובאיכות כזו לוותר עליהם, אבל אין מה לעשות- כאן אין שאלה בכלל והדמפסים עדיפים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
בית עסק
הודו לך על 4 הודעות 6 פעמים
|
![]()
באמת מדהימים.
אלון.
ZOOSHOP יבוא דגים https://www.facebook.com/zooshop12?ref=hl סחרוב 19, ראשל\"צ 9413274 -03 03-9617456 שעות פתיחה: א,ב,ד,ה: 10:00-20:00 ג : 10:00-15:00 ו : 9:00-15:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
טוב, הויג'אות הוצאו מהאק' היום וחזרו לזו שופ. למרבה התדהמה בתוך פחות משבועיים הם גדלו בצורה מטורפת..
ניתן לראות השוואה בחנות לאחים שלהם, הNLS הזה כנראה עושה את העבודה ![]() בקיצור כרגע אני חושב להכניס עוד בלו דמפסים, השאלה כמה לדעתכם ניתן להכניס בבטחה בלי שיפגעו אחד בשני כרגע ובהמשך? חוץ מזה אני חושב להתחיל בניסוי קטן ולנסות לשלב דג להקה כלשהו, משהו כמו 10 פריטים ולראות אם זה באמת אפשרי לגדל אותם ביחד..כרגע אני מתלבט אם ללכת על משהו קטן כמו ניאון, או משהו קצת יותר גדול כמו טטרה קונגו. אשמח לשמוע דעות. מתן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
סוג אקווריום: מלוחים
|
![]()
טטרה קונגו יש הרבה סיכוי שזה יצליח אני לא מבין בכלל מה העניין להכניס ניאונים??? פשוט תזרוק להם אותם בתור אוכל וזהו...
![]() |
#57 |
|
![]()
מתן,
אני מזכיר לך שמדובר באמריקאי לא פראייר בכלל ויותר מכך - טריטוריאלי. יתבסס אצלך עוד חצי שנה גג זכר דומיננטי שיתחיל לפרק את האחים שלו. לא צריך להסחף באיכלוס שלהם. כמה דמפסי יש לך שם? האק' 300 ליטר לא? טטרות גדולות יכולות אולי להסתדר...תכניס אותם כשהדגים ישנים ושבעים...סיכויי ההצלחה גבוהים יותר עם אלמנות שחורות/סרפות/סומטרות (TIGER BARB). אני אנסה עם קרדינלים גדולים בעתיד אבל בספק אם זה יצליח. תלוי מאוד באופי של הג'קים.
![]() |
#58 |
|
![]()
אצלי יש 400 ל'. 3 סוורום,3 בלו דמפסי וזהו..אני גם לא רוצה להעמיס יותר מדיי אבל צריך להוסיף עוד דגים
במצב הנוכחי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
עדכון- היום נכנסו עוד 3 בלו דמפסים ועוד 2 ג'אופגוסים..
![]() לקחתי את הכי גדולים שהיו שם ובכל זאת אלו ה"וותיקים" אצלי גדולים מהם בהרבה- רק מוכיח מה מרחב,מזון ותשומת לב עושים בגדילה8) |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איכלוס נאנו ריף JEBO 338-סוף סוף מתחילים | -Katz- | מלוחים כללי | 7 | Saturday 11/04/2009 02:02 |
סוף סוף הנימפאה פורחת - תמונות סוף הדרך ! | shai63 | דגים כללי ובריכות נוי | 12 | Friday 12/09/2008 17:14 |
סוף כל סוף נפתח האקוריום! עדכון תמונה בעמוד 3 | Neilg | ציקלידים כללי | 57 | Saturday 28/06/2008 10:58 |
דילמה רצינית - מחלה באקווריום (סוף סוף הבריאו, תודה לכולם) | נדב.ל | ציקלידים כללי | 57 | Friday 02/05/2008 23:41 |
לאחר מאמץ סוף סוף השגתי כ-20 שרימפסים. (תמונה) | subotaj | שוכני קרקעית וסטינגריים (טריגונים) | 6 | Friday 07/09/2007 01:58 |