![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
זה סיפור אמיתי שקרה לפני יומיים, כידוע אמא שלי מוכרת מחשבים וכל הציוד, יש לנו לקוחות שגרים בבית פרטי, אמא שלי הלכה לסדר להם עבודה במחשב.
בדרך החוצה אבא של הילד שסידרנו לו את המחשב קם ואומר " יש לנו חתול בחצר שכל הזמן נכנס לבית ומפריע , קחי אותו שימי אותו בחצר שלך והוא יאכל את כל העכברים והמזיקים, אני לא רוצה אותו בחצר הוא כל הזמן נכנס הביתה" אמא שלי כמובן הסכימה ( שמישו יסבול מחתול בחצר?!?!?! חס וחלילי!!) ולקחה את החתול ושיחררה אותו מתחת לבית אחרי יום אמא שלי ענתה לטלפון ומה היא מגלה?? הילד מתקשר ושואל איפה החתול שלו, הוא גילה שאבא שלו נתן את החתול לנו, אמא שלי משיחה איתו הבינה שהחתול הוא של הילד והאבא בכאסח איתו בגלל שהוא לא רוצה את החתול, והאבא שיקר לנו ולילד שניקח את החתול, הילד בא לחפש את החתול מתחת לבית שלי ואני לא יודע אם הוא מצא אין דבר כזה להעביר חתול ממקום למקום! תוך יום החתול יידרס- הוא לא רגיל אל המקום מי יודע איפה החתול עכשיו? רוב הסיכויים זה שהוא נדרס למוות אם הילד לא מצא אותו וסך הכל כל מה שיצא מזה זה ילד עצוב ועוד חתול אחד פחות ![]() שונרא על בטוח תגיב פה..אני רוצה לראות תגובות מה אתם חושבים עליו?? מחר אני מתקשר אל הילד לשאול אם הוא מצא אותו ואם לא נלך יחד לחפש בסביבה, היה קשה לי להאמין שאמא שלי הסכימה לסיפורי קניידלך של האבא שלו הזה!!
![]() |
#2 |
|
![]()
חבל על החתול..(אם הוא נידרס... חס וחלילה..)
ד"א.. בן כמה הילד?
![]() |
#3 |
|
![]()
אין לי מושג , אני חושב 10 בערך
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סיפור אמיתי קרה אתמול:)) | פינגרמן | קהילת אקווה | 24 | Friday 14/03/2008 02:14 |
סיפור אמיתי על דג .... | emilyo | קהילת אקווה | 19 | Wednesday 31/01/2007 20:20 |
סיפור אמיתי עם מוסר השכל. | Furcifer | קהילת אקווה | 17 | Wednesday 02/11/2005 11:09 |
מורשת קרב 2005 - סיפור אמיתי!!! | Oz | קהילת אקווה | 36 | Friday 05/08/2005 20:04 |