![]() |
![]() |
#1 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
ח'ברה שימו לב,
אתמול קיבלתי במשלוח מחו"ל כמה חלקים שהזמנתי לרכב. הגעתי לדואר ברח' ההגנה ביד אליהו (שם יש גם את המכס) עם כל המסמכים הרלוונטיים כולל חשבוניות וכו' והם לא הסכימו לשחרר לי את הציוד לפני שבדקו באתר האינטרנט כי הסכומים שהוצהרו בחשבונית נכונים ולאחר שבדקו שהכל נכון - ביקשו ממני להתקשר לויזה או להוציא תדפיס מPAY PAL על גובה ההעברה שביצעתי . לא הסכימו לשחרר את החבילה בלי זה! רק לאחר שהצגתי הכל - לקח לי שעה וחצי לארגן הכל הצלחתי לשחרר את החבילה עם תשלום המיסים והמע"מ וכו' מטורפים ! במקרה שלי אני מדבר על חלקי רכב , אבל נראה לי שמדובר בעליית מדרגה מבחינת המכס בבחינת נכונות העלות בחו"ל כי כנראה הרבה מזייפים חשבונות ומצהירים סכומים נמוכים בכדי לשלם פחות מיסים
[B][U]המרכז הארצי לדגי נוי מים מלוחים , מתוקים וצימחייה.[/U][/B] אולם תצוגה רח' יגאל אלון 155 תל אביב . יבוא, שווק, הקמה ותחזוקה ריף, מרינה, צמחייה .טל'03-5750000 [URL="http://www.freshreef.com"]www.freshreef.com[/URL] |
![]() |
![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
הזמנת ציוד מחו"ל, מישהו??? | shayhershko | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 0 | Sunday 26/04/2009 02:26 |
הזמנת ציוד מחו"ל | משה | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מלוחים | 6 | Sunday 04/11/2007 16:08 |
מי מעוניין להצטרף:הזמנת מזון מחו"ל | newb | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מלוחים | 1 | Monday 29/05/2006 15:19 |
קנייה באינטרנט מחו"ל | מיכאל שובל | קהילת אקווה | 14 | Wednesday 11/01/2006 09:48 |
הזמנת מפרק מחו"ל | בול | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מלוחים | 3 | Sunday 30/10/2005 10:28 |