![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
היי, חדש פה😁
רציתי לשאול לגבי מחירים, מה נחשב לגיטימי... אז אני גר בחדרה ובעיקרון יש פה שתי חנויות מובילות, גרובר פארם ובלו ריף גרובר פארם אני מניח שאתם מכירים, תראו באתר שלהם, זה מחירים לגיטימיים? בלו ריף זה מישהו פרטי שיחסית אמין וזול אבל עדיין, די יקר. מה הטווח מחירים הנורמלי לצמחים כמו ג'אווה פרן, אנוביות, אורן וורט וכאלה? ומה המחיר הנורמלי לדגי טטרה למיניהם? ניאון, גלו וכו' חוץ מזה, אם יש מישהו שגר בחדרה ומוכר צמחים/ חלזונות, אשמח שתיצור קשר. יום טוב ותודה על העזרה נערך לאחרונה על ידי EliyaMalchi, Monday 18/09/2023 בשעה 15:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הודו לך על 44 הודעות 46 פעמים
סוג אקווריום: 120 ליטר LowTech
|
![]()
ברוך הבא
![]() תנסה לבדוק ביד 2 אם יש מגדלים באיזור שלך, בד"כ אצל מגדלים פרטיים זה יותר זול ויותר בריא.
![]() |
#3 |
הודו לך על 4 הודעות 8 פעמים
סוג אקווריום: דגים מתוקים
|
![]()
זו באמת שאלה שיש לתת עליה את הדעת, כי יש חנויות עם מחירים שונים.
בעבר הייתי קונה סקלאר ב7 וחצי ש"ח (2 ב15). כעת נפתחה חנות חדשה בנתיבות ומוכרים כל סקלאר ב20 ש"ח. מה נחשב מחיר סביר עבור דג זהב, גופי, סקלאר, זברה ושאר הדגים ה"פשוטים"? האם מחירי דגי הנוי גם עלה יחד עם מדד המחירים לצרכן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
הודו לך על 9 הודעות 11 פעמים
סוג אקווריום: 300 ל' אמריקאים, 70 ל' לוטאק, 50 ל' לוטאק, 12 ל' שרימפסיה, 160 ל' בהקמה
וותק בתחום: מילדות
|
![]()
אני לא מכיר מחירים בחנויות האלה, אבל מהניסיון, רק יד 2
כל דבר בדרכ אקווריומים קטנים יעלו כסף, והענקיים יהיו בחינם בגלל שאנשים מנסים להיפטר מהם, ואי אפשר להכניס אותם למחסן.. לגבי דגים, יש אנשים מאוד כישרוניים בארץ שמצליחים להרבות מגוון גדול של דגים ומוכרים אותם במחירים מאוד מאוד טובים, בעצמי אני קונה כמעט תמיד ממגדלים פרטיים. עד עכשיו נתקלתי רק בחנות אחת שלא רימתה אותי שמוכרים היו אמינים ועם ידע רב. אני לא מוצא טעם לקנות בחנות רק אם זה ברירת מחדל. אפילו אוכל אפשר לקנות מעלי אקספרס. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
doronbiton משום מה האפשרות לתגובה לא עובדת אז נסתפק בסתם הודעה😅
לא ממש מצאתי ביד2 אנשים בחדרה שמוכרים דגים שהם לא ציקלידים.... אתה אולי במקרה יודע אם אחד מהמגדלים האלו גרים בחדרה? אפשר לסמוך על עליאקספרסס בעניין כזה חשוב? יכול לשלוח קישורים לאוכל שאתה קונה מעליאקספרס? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הודו לך על 44 הודעות 46 פעמים
סוג אקווריום: 120 ליטר LowTech
|
![]()
אוכל אפשר לקנות במשקל ואז זה יותר טרי,
אני קונה כאן - https://www.fishlike.co.il/
![]() |
#7 |
|
![]()
נחמד, יש להם דילים די שווים..
קילו מצע של פלובל עולה 49 ש"ח? (אחד הדילים שלהם) נשמע לי קצת יקר נערך לאחרונה על ידי EliyaMalchi, Tuesday 19/09/2023 בשעה 21:20. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מחירים של Lים | Nitzan_D | שוכני קרקעית וסטינגריים (טריגונים) | 8 | Saturday 16/01/2010 21:58 |
מחירים... | amos_22 | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 6 | Saturday 28/07/2007 19:46 |
מחירים | ענבים | ציקלידים כללי | 5 | Tuesday 10/04/2007 17:15 |
מחירים | גלעד הרשפי | דגים כללי ובריכות נוי | 2 | Thursday 10/03/2005 15:13 |
מחירים | XXXX | דגים כללי ובריכות נוי | 2 | Sunday 22/08/2004 22:07 |