![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
נתתי לו אוכל, אני די משוכנע שהוא אכל אותו, אבל, בפעם הבערך שלישית, אני שומע את הנקאי שלי מתנגש בתקרת האקווריום בנסיונותיו הכושלים לסיים את חייו. מה לעשות??
![]() הוא פשוט נותן טיסות כאלה עד לקצה האקווריום, מתנגש בתיקרה, ואז חוסר בטיסה לקרקעית. אני ממש מפחד עליו. זה קרה למישהו כבר בעבר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
אין לך מספיק חמצן במים .... עד מהרבה הוא ימות!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
תן פרטים על האק'
נפח? פילטרציה? חמצן? איזה עוד דגים יש? על איזה נקאי מדובר? אם אתה לא מזהה אתה יכול להיכנס לאקווה דקס ומשם לתקייה בשם שפמנונים האם יש לך בדיקות של אמוניה ניטריט וניטראט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
אין לי בדיקה כזאת, אבל הוא עדיין חי ונושם.
נפח בערך 16 ליטר. יש לי משהו שאני מניח שהוא פילטר (אם פותחים את הלמטה יש מין ספוג שחור כזה ועליו משהו שנראה כמו מושבות בקטריות). נראה לי שזה פלקו גיבי, אך אינני בטוח. עוד דגים שחיים באקווריום - 4 סומטרות וגופית אחד. עוד משהו - יש משהו שנדבק לאחד העלים - נראה לי שזה קקי של אחד הדגים - הוא ממש ממש ארוך וקווי, בערך באורך של חמישה ס"מ. זה אומר משהו רע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אורח
|
![]()
לא אניתה עם יש חמצן במים(משאבת אויר)
כך לא יענו לך |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
אין לי מושג. ה"so called" פילטר שלי פולט בועות, ואני זוכר שכשהוא הפסיק לעבוד חצי מהדגים שלי מתו מחנק, אז אני מניח שזה קשור.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
אז עכשיו הוא לא פועל????
או שתתקן או שתקנה משאוות אוויר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
משתמש חסום
|
![]()
אני בטוח שקראתי פעם מאמר שכתוב בו שיש תופעה לנקאי לקפוץ מדי פעם מעל המים וכתוב שזו תופעה שהיא עדין לא מוסברת
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
אם הדבר הארוך שדבוק לעלה הוא בעובי 2מ"מ בערך ויש לו צבע חום-אפור, אז זה קקי של פלקו, ואין מה לדאוג.
אולי הפלקו לא אוהב את המים, ואולי מישהו מפחיד אותו. פלקו שלא אוהב את המים לא יצא לי לראות (למרות שאני לא פוסל). פלקו מזנק כשמפחידים אותו - כן. בגלל שהאקווריום שלך קטן למדי (כמה גדול הפלקו שלך?), יכול להיות שמישהו נוגס לו בגב (אולי הסומטרות מציקות לו), ואז הוא מנסה לברוח. אין לאן לברוח, אז הוא מנסה לקפוץ. דגים קופצים כשאין חמצן? הייתי מנחש שבמצב כזה הם סתם יסתובבו קרוב לשפת המים, כי שם אמור להיות מספיק חמצן, ולא יקפצו החוצה.
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
נא לקפוץ לשנייה ה-30 | arielariel | קהילת אקווה | 7 | Monday 07/04/2008 03:07 |
הדג שהחליט לקפוץ מהרשת | Lil Wayne | ציקלידים כללי | 5 | Monday 03/03/2008 12:12 |
נקאי מת | Tal85 | דגים כללי ובריכות נוי | 7 | Monday 14/03/2005 20:56 |
דג נקאי | דג-נע | דגים כללי ובריכות נוי | 4 | Saturday 24/04/2004 09:13 |
מה גורם לדגים מבוגרים לקפוץ מהמים ? | dagel | דיסקוסים | 8 | Monday 04/08/2003 10:44 |