![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
זוכרים את הדיסקוס החדש סרבן האכילה? עכשו הוא אוכל תולעי דם. אך ורק.
כמובן שגם זאת לטובה. אך הבחור ממשיך לעשות בעיות. עין אחת שלו העכירה. כוסתה במעטה לבן. ניראה לי שאינו רואה בה. אני גם חוששת לגורל השניה. החלפתי 30% מהמים, שמתי מלאפיקס (למרות שלא מאמינה שזה יעזור) ואני כמעט מרימה ידיים...אלא... אם תגידו לי אחרת תעודדו ותאמרו שעדיין לא אפסה תקווה. האם תרופה אנטי בקטריאלית תעזור? איזו,ואיך משיגים? וכמובן איך משתמשים? איזו צרה נחתה עלי עם הדיסקוס הזה! לדעתי רק למומחים הידע והנסיון להכניס דיסקוס בוגר לאק'. הכי קל זה להתחיל עם קטנים שההסתגלות שלהם מהירה וקלה יותר. אני צודקת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הודו לך על 40 הודעות 51 פעמים
סוג אקווריום: ריף SPS
וותק בתחום: מ-2004
|
![]()
את לא צודקת. דיסקוסים רגישים לתנאי המים שלהם. מה ערכי המים באקווריום שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
הי ימית
עיניים לבנות ניגרמות על ידי פונגוס .בקטריה .או פרזיטים אחרים אבל בדרך כלל עיניים עכורות נובעות מאיכות מים ירודה . הטיפול המומלץ הוא להוסיף מלח בישול רגיל 1 עד 2 כפות ל10 גלון וזאת לאחר החלפת 50 אחוז מים טמפרטורה רגילה 30 מעלות במידה ואין שיפור או יש הרעה .יש לרענן שוב את המים ולהוסיף מטילן בלו עד שהמים בגוון כחלחל עדין .לפעמים זה עוזר. כול הכתוב כאן בגדר המלצה בלבד לילה טוב יהודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ממיסדיי אקווה וחבר של כבוד
הודו לך על 2 הודעות 2 פעמים
סוג אקווריום: דיסקוסים
|
![]()
אני מציע בשלב הראשון שנקבל פרמטרים של המים
אמוניה....ניטראט.....ניטריט....ומכאן נמשיך הלאה
![]() |
#5 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
כמו שראובן אמר
ממש לא נכון בוגרים קל להעביר וכן גם קטנים מנסיון שלי בעבר באותה בעיה שהייתי כבר מיואש עוד לא ממש גלשתי באתרים באינטרנט בדיוק הרכבתי מערכת להחלפות מים אחרי כמה ימים זה ירד לאט לאט ונעלם לתמיד תתמידי על איכות מים טובה (בכל דרך שאת יכולה) ולאט לאט תחזרי לשיגרה שלך ובכל זאת תשמרי על איכות מים טובה ללא המון החלפות שעשית בזמן ה"החלה"(כמובן להחליף את מי האקווריום במים בטמפ' זהה למים שבאקווריום) איכות מים לא פוגעת רק תתרום לדגים שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
הפרמטרים:ניטראט:50
נטריט:0 gh :16 kh:15 rh:7,6 מלח אני יכולה לשים רק בכמות מיזערית בגלל הכמות הרבה של החתולים. (קוריאדורסים, אינציטרוסים,פאלקו רויאל, בוטיות,קולים) ניראה לי שהערכים על הפנים,מלבד הנטריט. תודה בינתיים |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
רצח בעיניים, וסטלנות בעיניים כפול 2 | CICHLIDMAN | טבע ובעלי חיים אחרים | 11 | Tuesday 31/10/2006 20:28 |
לבן בעיניים | עודדב | דגים כללי ובריכות נוי | 8 | Saturday 04/02/2006 20:25 |
בעיית עכירות | bchanan | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 1 | Monday 21/11/2005 19:24 |
עכירות מים | DUDI1 | דגים כללי ובריכות נוי | 4 | Tuesday 31/05/2005 06:44 |
חום בעיניים | asaf | אקווריום צמחייה | 8 | Friday 25/04/2003 18:39 |